2.750 3.000 TL bütçem var ekipmanlar hariç. 150 cc bir motor arıyorum. tavsiye verir misiniz? şimdiden çok teşekkürler... mondial vulture 150 aklımdaki motor şimdilik
2.750 3.000 TL bütçem var ekipmanlar hariç. 150 cc bir motor arıyorum. tavsiye verir misiniz? şimdiden çok teşekkürler... mondial vulture 150 aklımdaki motor şimdilik
Hondaların ikinci eline bak bizim Titan satılık ama vulture de baya iyi diyolar.
Mondial'in yeni 150 cclik MG Superboy-Xi var bende ondan almayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa haftaya veya 2 hafta sonra alıcam. Kullanmadım ama tavsiye eden birçok motorcu oldu.
İstersen bakabilirsin linki http://www.mondialmotor.com.tr/model...-mg-superboy-x
Superboy 150 hakkında bir fikrim yok , zaten yeni çıkan motoru nasıl tavsiye ediyorlar onuda anlamadım ama vulture bence doğru seçim en problemsiz modellerden biri (servisin yalancısıyım)
Temizini bulabilirsen bütçede elverirse küba cr1 içinde iyi şeyler duydum
al ikinci el bi ybr 125 rahat et ömürlük motosiklet sonuçta
Ybr alıcak durumum olsa
bende honda titan vardı 96 modeldi canavar gibi çekişi vardı sattım mecburen oldu durumum iyi olsaydı asla satmazdım bir kere bile yolda bırakmadı şiddetle tavsiya ederim çinlilerden bin kat iyidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)