Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ebay paypal sorunu icin..

REKLAM ALANI

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebay'a misafir olarak giriş yapıyorsunuz, ürünü alıyorsunuz, kredi kartı ile ödemeyi seçiyorsunuz, ülke olarak Kıbrıs seçtim ve iş bankası sanal kartımla ürünü aldım, tracking number ile yolladılar, ürünü beklemekteyim ...
    çok teşekkür ederim, nereden geldi aklınıza kıbrıs, yalnız arkadaşlar her üründe bu yöntem çalışmayabilir
    insta: veli_montana_

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba arkadaşlar,
    foruma yeni katıldım. yeni bulduğum bir siteden bahsedeceğim sizlere. eminim bazılarımız (benim gibi) PayPal'ın Türkiye için kapanmasından sonra bazı sorunlar yaşadı internet alışverişleri için. PayToSellers.com adlı site bu duruma çare gibi duruyor. Basit olarak anlatacak olursam; eBay, Etsy ve benzeri gibi sitelerde satış yaptığınızda ödemenizi almak için genelde PayPal iyi bir yöntemdi. ama şimdi kapandı Türkiye'de. işte bu site para ödemelerinizi almak için aracı oluyor. kendi komisyonunu alıyor tabiki. ama sizde paranızı alıyorsunuz. internetten ürün satanlar vardır. denemelerini tavsiye ederim.
    http://paytosellers.com/tr/about/

link referans linki değildir. dilediğiniz gibi kayıt olabilirsiniz.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı mabelim07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    foruma yeni katıldım. yeni bulduğum bir siteden bahsedeceğim sizlere. eminim bazılarımız (benim gibi) PayPal'ın Türkiye için kapanmasından sonra bazı sorunlar yaşadı internet alışverişleri için. PayToSellers.com adlı site bu duruma çare gibi duruyor. Basit olarak anlatacak olursam; eBay, Etsy ve benzeri gibi sitelerde satış yaptığınızda ödemenizi almak için genelde PayPal iyi bir yöntemdi. ama şimdi kapandı Türkiye'de. işte bu site para ödemelerinizi almak için aracı oluyor. kendi komisyonunu alıyor tabiki. ama sizde paranızı alıyorsunuz. internetten ürün satanlar vardır. denemelerini tavsiye ederim.
    http://paytosellers.com/tr/about/

link referans linki değildir. dilediğiniz gibi kayıt olabilirsiniz.
    güven vermedi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin ürünü kıbrısta olmayan bi adrese göndermesinler?
    Adres Kıbrıs, kredi kartı Kıbrıs seçip dolduruyorsun, kart onay sonrası adresi TR yapıyorsun işlem tamam, ürün kredi kartı ile alıma açık olmalı, böyle guest user girişi ile çok ürün aldım, İngiltereden bir haftada ürün geldi, artık yakın ülkelerdeki satıcıları seçiyorum, ürünü aldıktan sonra emailler ile login ve tracking bilgileri gelmeye başlıyor, o emailler silinirse hata ile sarı çizmeli mehmet ağa durumu oluyor

Ürün gelmezse arkanızda paypal yok, gittigidiyor olur mu bilmiyorum,paranız kıymetliyse uğraşmayın derim.

Bir hafta civarında bir sürede israilden ekran kartı aldım, elbette buradan çok ucuz, workstation için quadro 3700, matched pair cpu lar da yine yolda.
    fazil bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Yav uğraşmayın bunlarla, paypal hesabınızı kapatın. Ebaydan bir ürün al deyince yeni paypal kullanıcısını seç. Ülkeni soracak US seç, kart ekle devam et..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)