SATIŞ İLANLARI İLE İLGİLİ
-
18 Ağustos 2016, 13:47
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Ahhh beee.. Emekliliğe çok var hocam. Bi de devremülk 51. Hafta h.içindeymiş :D
aralık yani! yok artık
Reklamlar
-
18 Ağustos 2016, 13:52
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçekten
en son cbf aldınız galiba
Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.
-
18 Ağustos 2016, 13:56
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçekten
en son cbf aldınız galiba
Ben maymun iştahlıyım motosiklet konusunda. Zevkini aldığım ve sıkıldığım an değiştiriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
awesomee adlı üyeden alıntı
aralık yani! yok artık
Bence de... Aralıktaki devremülkü ne yapacaksam artık...
-
18 Ağustos 2016, 13:57
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.
Vergisel açıdan bu satış alış işini cok kez yıl içinde yapmamak gerekir,
Sürekli olarak araç satımı ölçüsü hakkında bir kişinin bir takvim yılı içerisinde birden fazla araç alıp satması halinde bu durum mutat meslek olarak ifa edildiği kabul olunmaktadır. Bir kişinin bir kez araç alıp satması halinde bu işlem süreklilik arz etmediğinden dolayı mutat meslek olarak yapıldığı iddia edilemez
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
18 Ağustos 2016, 13:59
Vergisel açıdan bu satış alış işini cok kez yıl içinde yapmamak gerekir,
Sürekli olarak araç satımı ölçüsü hakkında bir kişinin bir takvim yılı içerisinde birden fazla araç alıp satması halinde bu durum mutat meslek olarak ifa edildiği kabul olunmaktadır. Bir kişinin bir kez araç alıp satması halinde bu işlem süreklilik arz etmediğinden dolayı mutat meslek olarak yapıldığı iddia edilemez
Aha Mustafa sana söylemiştim, kime sorsak diyorduk saolsunlar sormadan cevap aldık bak gördün mü? Neyse ki benim 2016 da 2. motorum. Sen düşün artık Mustafa kardeşim.
-
18 Ağustos 2016, 14:01
Abi bu sefer de pcx 150ye hallendim.
-
18 Ağustos 2016, 14:01
Allah'tan genel toplama bakmıyorlar. Yanarım vallahi.
-
18 Ağustos 2016, 14:03
Aha Mustafa sana söylemiştim, kime sorsak diyorduk saolsunlar sormadan cevap aldık bak gördün mü? Neyse ki benim 2016 da 2. motorum. Sen düşün artık Mustafa kardeşim.
Abi nmax benim bu seneki 4. aracım...
-
18 Ağustos 2016, 14:05
Abi nmax benim bu seneki 4. aracım...
Zaten toplamda da 4 olmadı mı?
-
18 Ağustos 2016, 14:05
evet son senelerde iyice tadı kaçtı ,pazarlık yaptıktan sonra noterde bile pazarlığa devam edenler var, takas etmeye kalkıyorsun, senin motoru en düşüğe ,kendi motorunu en pahalıya sayanlar var, aksesuarlı bakımlı motor o kadar para harcamışım, hala çok düşük fiyatlara almak isteyenler çıkıyor kısaca bende geniş takılıyorum, alan alır almayan almaz, neticede binerim ,asıl mesele bence alıcı parasına kadar köfte bakmıyor, 10 lirası varsa 15 liralık köfte almaya çalışıyor ,sıkıntı burada ,arkadaş sen bu motoru alsanda, benzin parası bulabilecekmisin? bakımlarını yaptırabilecekmisin ? demek geliyor içimden ama neyse diyorum 1 senedir aynı muhabbetler dönüyor satacağım motorda :D
-
18 Ağustos 2016, 14:09
Zaten toplamda da 4 olmadı mı?
Abi bunu satıp bi tane daha alırsam 5. olacak..
-
18 Ağustos 2016, 14:14
Abi bunu satıp bi tane daha alırsam 5. olacak..
Şöyle bir hesap yaptım ben 20 yılda 21 motor değiştirmişim. Sen böyle gidersen 20 yılın sonunda 100 kadar motora binmiş olacaksın. Ama sana motor beğendirmek de zor. Bence ikimizde psikoloğa gidelim.
Bu arada benim ilana tel no da koydum ama ne arayan var ne soran. KEYFEKEDER SATILIK. Ne demekse.
-
18 Ağustos 2016, 14:18
Abla benim sol böbrekle takas edelim mi?
-
18 Ağustos 2016, 14:39
Sizde 2 motor var dimi? Sanki bir ara ktmden bahsediliyordu..
-
18 Ağustos 2016, 14:47
Şöyle bir hesap yaptım ben 20 yılda 21 motor değiştirmişim. Sen böyle gidersen 20 yılın sonunda 100 kadar motora binmiş olacaksın. Ama sana motor beğendirmek de zor. Bence ikimizde psikoloğa gidelim.
Bu arada benim ilana tel no da koydum ama ne arayan var ne soran. KEYFEKEDER SATILIK. Ne demekse.
Uçlarda yaşamak ve mükemmeliyetçilik abi bizim sorunumuz
-
18 Ağustos 2016, 15:50
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Sizde 2 motor var dimi? Sanki bir ara ktmden bahsediliyordu..
ktm yi burdan bir arkadaşa sattık, şimdi sadece ninjam var, o arada pcximde vardı onuda sattım
nasip ya..
bende bu sene satarsam 3. motor olcak gelirler idaresi beni her an çekelebilir kenara.. gel bakim kayıtsız satış mı yapıyorsun...
-
18 Ağustos 2016, 15:53
Amirim biz satıcı değiliz, biniciyiz desek olmuyor değil mi?
-
18 Ağustos 2016, 15:56
ktm yi burdan bir arkadaşa sattık, şimdi sadece ninjam var, o arada pcximde vardı onuda sattım
nasip ya..
bende bu sene satarsam 3. motor olcak gelirler idaresi beni her an çekelebilir kenara.. gel bakim kayıtsız satış mı yapıyorsun...
Aman dikkat et, gündemden dolayı millet malvarlıklarını devretmenin derdinde, üzerine yapışmasın birşey
-
18 Ağustos 2016, 16:04
abla sen de apaçi gibi yazmışsın oralara, araç satarken bu kadar iddialı yazmak niye yav, sanki siz üretiyorsunuz motoru
-
18 Ağustos 2016, 16:33
Merdo adlı üyeden alıntı
abla sen de apaçi gibi yazmışsın oralara, araç satarken bu kadar iddialı yazmak niye yav, sanki siz üretiyorsunuz motoru
yok ya ben ilk 3 satırı yazdım desem yeridir,
kalanını tabiki erkek kardeşim yazdı, bana msj yazanlara ben 1 saat cevap yazarım, dert anlatırım bide
öle iddiam yok herkese gelin görün diorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)