Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yüksek kmli Hyosung Gv250

REKLAM ALANI
    sertac332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250
    Merhaba hyosung gv250 almaya karar verdim fakat sıfır yada çok düşük kilometreli alıcak bütçem yok 30000-50000 km arası motorlar sorun yaşatır mı bir sorunları var mı cevaplar mısınız alınabilir mi bu kilometredeki motosikletler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    bunu kimse cevaplayamaz burda motru kullanan arkadaş canını almadysa alınabilir fakat yine de sorn cıkartma ihtimali yüksek inşallah gönlündeki temiz motoru bulursun

baran.altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City , Suzuki V storm 650
    30bin motor için yüksek km olarak görülüyorsa ortada büyük bir saçmalık var. bakımları yapılmış her motor uzun süre kullanılır. önemli olan bakımları yapılmış mı ?

computeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF MOTO CL-X 700 Adventure
    Bakımlarını zamanında yapmışsa, motor için sıkıntı olmaz. Belki elektrik tesisatında sıkıntı çıkabilir. Ben kendim 25000 km dir İstanbul şehir içinde kullanıyorum, bakımlarını aksatmadım, sıkıntı çıkarmadı hiç.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Baktır servise al ,hadi geçmiş olsun

Bu sorunun bir cevabı yok. Motosikleti düzgün bir ustaya götürüp göstereceksiniz. Mümkünse bakım için ustaya bırakacaksınız ve olası sorunların onarım giderini satış fiyatından düşeceksiniz. Satıcı motorunu "sorunsuz" olarak satıyorsa yükümlülük onundur.
    Motosiklet dediğimiz vasıta kul yapımı. Üzerindeki tüm parçalar yıpranabilir, aşınabilir cinsten. O motosiklet er geç bir gün masraf çıkaracaktır. Alıcı olarak sizin üzerinize düşen en kötü ihtimali düşünüp hareket etmek.
    10 bin yada 30 bin olması çok bir şey ifade etmiyor. O kilometre sayacı 10 dakikada ayarlanabilir.
    polo34 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    merhaba kendimden örnek vereyim benim drift şuan 60 binde arızası yok ama ne 20 binde ölen motorlar var kullanıcı çok önemki adam motoru ağlattıysa sizde sorun verebilir ama gerçekten iyi kullandıysa baktıysa hiç bir sorun vermeden gideiblir

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    satan vatandaşın tavrı, ve motorun genel görünümü 2. el alırken önemli nokta, elbette herkes düşük km li ve uygun fiyatlı arıyor, ama öyle bir dünya yok, ben 80 binde sattım, satarken de şu-şu şu eksikleri var diye belirtim, ancak zaten piyasanın çok altında ve masraflar düşülmüş halde verdiğim içinde çok bir pazarlık payı kalmamıştı.Ayrıca yukarıda da belirtildiği gibi km. cok önemli değil 10 dakikada istenilen seviyeye geliyor, tabi bazı uyanıklar 50 binde muayene yaptırıp, satarken 20 ye çekiyor (plaka sorgulamasında muayene km bilgisi de veriliyor)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)