motorcuya silah çekiyo gibi yapan polis!
Reklamlar
-
16 Ağustos 2016, 01:49
doğru zaman mı bilmiyorum ama çok kömik bir video
Reklamlar
-
16 Ağustos 2016, 02:02
-
16 Ağustos 2016, 02:03
-
16 Ağustos 2016, 02:26
ne silahı ya boncuklu tabanca o
-
16 Ağustos 2016, 02:36
Parmak ucuna mı üfledi o?
-
16 Ağustos 2016, 08:21
Herkes epey tırsmış , yeni yeni Türkiye böyle birşey anlaşılan , ben dediydim :D
-
16 Ağustos 2016, 08:27
Motorcu kesinlikle haksız
-
16 Ağustos 2016, 08:29
motorcu burda suclu ama polisin o şekilde davranması dogru değil neyse cezası kesersin olur biter aşağılamaya hakkıın yok
-
16 Ağustos 2016, 08:37
Yanlış mesaj arkadaşlar. Yeni üyeyim mesaj silmek mümkün mü bu forumda )
-
16 Ağustos 2016, 08:42
Motosiklet Eğitmeni
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
doğru zaman mı bilmiyorum ama çok kömik bir video
Sen asıl üstteki yorumları gör.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
16 Ağustos 2016, 08:43
Öyle orta yaşlı amcalara, kadınlara artislik yapmaya benzemedi değil mi! Nasıl da kedi gibi pusturdular elemanları, helal olsun polisimize. Artislik yapanın tepesine bineceksin işte böyle.
-
16 Ağustos 2016, 08:44
video'da polis veya motosikletliler yok , güç ile istediğini yaptıracağını düşünen bir grup insanın karşılıklı dalaşı var , orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülkeden.Kanunların geçerli olduğu bir ülkede hepsi yaptıklarının sonucu ile karşılaşırdı.
-
16 Ağustos 2016, 09:46
mgora adlı üyeden alıntı
video'da polis veya motosikletliler yok , güç ile istediğini yaptıracağını düşünen bir grup insanın karşılıklı dalaşı var , orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülkeden.Kanunların geçerli olduğu bir ülkede hepsi yaptıklarının sonucu ile karşılaşırdı.
bence videoda polisin kabahati riksli bir hareket yapması,
motorcular bizim mt tayfasındandı galiba, bildiğin gazcılar
çok da büyütülecek bişey yok yani ortada.
COQ adlı üyeden alıntı
Sen asıl üstteki yorumları gör.
vallahi bu kadarını beklemiyordum
-
16 Ağustos 2016, 09:49
en tehlikeli adam silah taşıyan korkaktır...
-
16 Ağustos 2016, 09:57
Motorcular bastı gitti. Polisin ağzı kulaklarında, dur dedi durmadılar. Adamın umrunda değil. Her çevirmede, her el eden polise duruveren, sorun bizde galiba.
-
16 Ağustos 2016, 10:47
Niye ben göremiyorum videoyu ? Bırakın bende izleyeyim ayıp ama
-
16 Ağustos 2016, 10:54
Başrolü paylaşanlar gereksiz hareket edip normal giden arabanın dibine kasten giren gaz bir motorcu ve kendini her şeyden üstün sanan polis/koruma ya da başka biri her neyse...
Koskoca teşkilatın içinde 3 kişidir 5 kişidir 50 kişidir bilmem. Düzen düzen olsa yol ortasında vatandaşa silah falan çekemez. Hödö hödö bağırmayı geçtim o artık milli spor zaten.
Seçmene göstersen yok hukuk devleti, demokrasi felan falan diye. Yav he he...
-
16 Ağustos 2016, 11:30
Forumun başlığı ve videodaki görüntüler ayrı, foruma yazılan yorumlar apayrı. İlginç şeyler oluyor. Hayırlısı diyelim Mesela ben videoda tabanca çeker gibi yapan bir polis memuru görüyorum, bir de dur ihtarına uymadan geçip giden motosikletli iki kişi sanırım. Ancak bazı yorumlar, cumhurbaşkanlığı korumaları olduğu iddia edilen kişilerle ilgili sanırım.
-
16 Ağustos 2016, 13:17
Geçen eve gidiyorum arabayla çek sağa çek çek bağırdılar. Durdum biri kaputa el attı biri bagaja. Bagajı kapattım dedim hayırdır? Ee arama emri var. Nerede emir? Çevirme yapmıyosun ben yolumda giderken durduruyosun beni. Birde arayacaksın? İhbar var mı? Yok. Arama emrini görelim? Islak mühürlü olanından? Oda yok. Hiç biri yok. Dedim siz beni reklam yapamazsınız. Bindim çektim gittim. No problem
-
16 Ağustos 2016, 13:17
french press adlı üyeden alıntı
Forumun başlığı ve videodaki görüntüler ayrı, foruma yazılan yorumlar apayrı. İlginç şeyler oluyor. Hayırlısı diyelim
Mesela ben videoda tabanca çeker gibi yapan bir polis memuru görüyorum, bir de dur ihtarına uymadan geçip giden motosikletli iki kişi sanırım. Ancak bazı yorumlar, cumhurbaşkanlığı korumaları olduğu iddia edilen kişilerle ilgili sanırım.
Normal. En son kapatılan başlıkta "cimder'e şikayet ettim. Liderimizi canı pahasına koruyan insanlar üzerinden cumhurbaşkanımıza hakaret eden olursa OHAL kanunları üzerinden en ağır şekilde cezasını çeker" gibi bir şey yazan oldu, hakaret olarak anlaşılabilecek hiç bir paylaşım olmamasına rağmen. Tabii ki hakaret edilmesin ama bu nedir? Şaşırdım kaldım. Eski Tunus gibi, eski Suriye gibi polis devleti olmuşuz resmen. Şirket, kurum seviyesinde baskı hep vardı ama sonunda kişi seviyesine indi. Gazete ve televizyon'u geçtik, direk insanlar susturulmaya çalışılıyor. Bunu vatandaş, vatandaşa yapıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)