Arkadaşlar konu başlığındaki gibi 8000 km deki mondial xtreme max 150 alınır mı ? Fiyat 3000-3100 tl ekstra olarak yanında shark egzoz var orjinali de duruyor.Tavsiyeleriniz neler ?
Arkadaşlar konu başlığındaki gibi 8000 km deki mondial xtreme max 150 alınır mı ? Fiyat 3000-3100 tl ekstra olarak yanında shark egzoz var orjinali de duruyor.Tavsiyeleriniz neler ?
Bence alinmaz, sıfırına yonelmenizi tavsiye ederim.
gönül kimi severse güzel odur. alacak binecek gezecek olan sensin. gönlüne yatıyorsa kimseye sorma al. yatmıyorsa hiç sorma vazgeç arkana bile bakma
Alırken nelere bakmalıyım ekspertize falan sokmalı mıyım ?
ikinci el ybr bak
Alınabilir,
İnceleyeceksin motosikleti. Ordan buradan ses geliyor mu bak.
Km'si fazla değil. alınabilir.
İçine de sindiyse alınır.
Fiyatı piyasaya göre nasıl bilmiyorum.
Ramzey qm 200 gy kuba Str 250 de bulabilirsin yada mondial extreme 200 de de bulabilirsin o paraya bende bu tarz motorlari seviyorum ama aklımda klx 250 var para biriktiriyorum
Şimdilik başlangıç için düşük cc seçtim.Cross seçmemin sebebide asfaltta sürücem ama boş zamanlarında illaki crossa girerim.Kuba black cat ve bunun arasında kaldım bu daha iyi gibi geldi okuduklarıma göre.İlk motorum olucak hem parçası ucuz hemde sağlam bişey olsun istedim.
Bende öyle ama 1 2 sene motor degistiremeyecegim sehir icide kullanicagim için onu seçtim hem gazı acmazsan motor gitmez bunlar 600luk racing makinelerde değil çabuk sikilirsan ve maddiyat çok iyi değilse daha yüksek bişiler bak derim yuki izci 250 gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)