Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu iki motosikletten hangisini almalıyım?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT-25
    Bütçem 7 bin bandında şehrimde kafama yatan 2 adet motosiklet var bunlardan hangisi daha mantıklı olur?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30109450/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06311518/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    İlk motoru yuki nin olmasi lazim samurai motoruna benzettim.

Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motoru yuki nin olmasi lazim samurai motoruna benzettim.
    evette r125 o yuki değil yukinin beyaz samuraisinde altın rengi jant yok zaten r125 in kasasını çaldıkları için benziyo ama r125 o büyük ihtimal

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Alıntı ocyhy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçem 7 bin bandında şehrimde kafama yatan 2 adet motosiklet var bunlardan hangisi daha mantıklı olur?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30109450/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06311518/detay

valla başlangıç için oturuş pozisyonu olarak cbr diyolar ama r125te 1 yıl daha yeni hem kmsi az yani sen bilirsin

mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Yamaha sahibi biri olarak,cbr 125 diyorum.daha tok duruyor tasarim olarak...ayrica ikinci Eli olsun,kullanim kolayligi olsun Honda Daha avantajli...

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    başlangıç olarak genelikle cbr125 önerildiğini gördüm.yamaha için ise oturuş pozisyonu olarak cbr 125'e göre daha çok yorulduklarını söylüyor kullanıcılar..ikisini de deneme şansın varsa önce bi dene...

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    17bindeki motorun benzin pompası neden değişir? Normal bişeymiş gibi yazmış da değil.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    İlk motor da bir katakulli var bence uzak dur.Hem bu motorun orjinal stickerlari nerede, kaza yapılmış ve boyanmış olabilir.Ondan dolayı kilometreyi göstermez.Benzin pompasının anormal bir durum olmadan bozulması için yol yapması gerek.17bin de ki motorun benzin pompasinin değişmesi garip.

O fiyata sıfır Ybr alırsın, uyaralım.

Motosikleti
    MT-25
    İlk motorum olmayacak daha önce msx vardı.Gönlüm r125 diyor,mantığım cbr.Galiba mantıklı olanı yapıp cbr alacağım

MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    al da gezelim biraz

Ben olsam hondayı alırdım. Yamahanın etiketleri felan yok sanki oynanmış gibi kaza bela mı yaptı ne olduysa artık.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bu ilandaki YZF R125 alınmaz. Neden alınmaz söyleyeyim: Birincisi kimsenin sallamadığı ama benim takıntılı olduğum bir nokta, ilanda motorun 4 silindirli ve gücünün 101-125 HP arası olduğu belirtilmiş. Bu şekilde yalan beyanla ilan vermiş adam apaçidir ve apaçiden motor alınmaz. Yanlışlıkla yapmıştır demeyin inanmam. Ayrıca yazdığı cümleyi anlamak mümkün değil, cahilin teki. İkincisi, o motorun üzerinde çıkartmalar, Yamaha logosu falan olması gerekmiyor mu ? Üçüncüsü, 17000 km'deki bir motosikletin lastiğindeki sibop kapağının bile değişmemesi gerekir. Bana gore bu motor ciddi kaza yapıp toplanmış veya motoru arıza yapıp sıfırlanmış. Bedava verseler alınmayacak bir motor.

CBR125 ise çok daha temiz görünüyor. Ufak tefek vukuatları vardır mutlaka ama diğerinden çok daha iyi durumda olduğu kesin. Ben 5 yıllık ve 30000 km'de olmasından dolayı bunu da almam.

wind16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250 ABS
    Yzf'nin km'si düşük model yılı yüksek. Eğer temizse bana daha mantıklı geldi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Hanginin tekeri az döndüyse onu alman gerekiyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    yamaha satıcısı galiba tamirci ile ortak iş yapıyor motor tamircideymiş falan filan..

Bedava verse bile tamirciden ben mal almam , Tamirciden mal almak mı aman deyim ,bir aracın satıcı tamirci ise arkana bakmadan kaç..Abi tavsiyesi ya da al paranla rezil ol tercübe et sende bizden sonra kilere tavsiye de bulunursun..

Motosikleti
    MT-25
    Bugün CBR'a baktım fakat içime sinmedi kozmetik olarak yapılması gereken çok iş var sol grenajda çatlaklar mevcut,farda derin bir çizik var,en kötü ihtimalle 1000 lira harcamam gerekecek ayrıca motosikletten anlamadığım garip bir ses gelmekte.Şu anda CBR'ı elemiş durumdayım bütçemi biraz daha artırıp maksimum 5-6 bin km civarlarındaki motorlara bakmaya başladım 1 yıl içinde satacağım için sıfır almak istemedim.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    CBR diyorum.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda al başka ilanları araştır
    Para sıkıntısı yaşamazsın güncel motor almıyorsun 8bine 2. El tnt25 bulursun tavsiye ederim

sertac332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250
    ilk motorum olarak yzf r125 aldım fakat beni çok yordu ve motorun üstünde rahat ettirmedi ve fazla kullanamadan sattım şimdi cruiser tarzı bir motor almayı düşünüyorum şekil olarak r125 çok güzel ama ilk motorun olucaksa ben pek tavsiye etmiyorum yaşamış denemiş biri olarak

Motosikleti
    MT-25
    Bugün Yzf'ye de bakmış bulunmaktayım.Motor komple boyalı,yatak sarmış yapılmış gib bir ses var motorda,dışardan bakınca 17 bin km değil de sanki 170 bin km binilmiş gibi bir görüntüsü var o yüzden bu motor da uymadı maalesef.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30955040/detay

Şu motoru önerir misiniz ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)