Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

istanbul 2 zamanlı motosiklet ustası tavsiye

REKLAM ALANI
    mesut81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Merhaba,
    91 model jawa 350 ts motorumu büyük bir heves ile aldım. istanbulda 2 zamanlı bu tarz motosikletlerden anlayan bir usta hala bulamadım. elmden geldiğince kendi işimi kendim görmeye çalışıyorum fakat bi yerden sonra ben de yetersiz kalıyorum.
    sizin bana önerebileceğiniz işinin ehli 2 zamanlı motosiklet ustası varmıdır ?
    şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Kardeşler Motor Kaynarca Pendik. Salaş bir yer, kredi kartı geçmez, her tür motoru yaparlar. Benim 2 sıkıntımı 1 saatte çözdüler. Umarım halledersiniz.

Murat Usta : 0537 686 86 70

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşler Motor Kaynarca Pendik. Salaş bir yer, kredi kartı geçmez, her tür motoru yaparlar. Benim 2 sıkıntımı 1 saatte çözdüler. Umarım halledersiniz.

Murat Usta : 0537 686 86 70

telefon ile arayıp bir ön görüşme sağlayacağım. zaten kurtköyde oturuyorum. bana da yakınmış yeri. çok teşekkür ederim.

uqur497 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Honda CBR 125R
    Hayırlı olsun kardeşim JAwa'yı hep sevmişimdir. Maaşallah cincik gibi makine. Tekerin yere düz bassın.

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı uqur497 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim JAwa'yı hep sevmişimdir. Maaşallah cincik gibi makine. Tekerin yere düz bassın.
    eyvallah teşekkür ederim
    uqur497 bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı mesut81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    telefon ile arayıp bir ön görüşme sağlayacağım. zaten kurtköyde oturuyorum. bana da yakınmış yeri. çok teşekkür ederim.
    Rica ederim, Murat ustanın babası da büyük motor ustası Kenan Sofuoğlu nun babasının arkadaşı imiş. Zaten Sakarya dan 2 yıl önce bizim mahalleye göçmüşler. İşçilik biraz pahalı önceden konuşmalısınız.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    jawa güzelmiş. güle güle kullan. tavsiyem kara jawa(250) eksozu takman çok tatlı ses veriyor.

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jawa güzelmiş. güle güle kullan. tavsiyem kara jawa(250) eksozu takman çok tatlı ses veriyor.
    fotoğraflarda üzerinde özel yapılmış mz egzozu var. ben orjinallerini taktırıp öyle satın aldım. fakat taktırdığım orjinallerinde susturucu yok ve fazlasıyla deforme olmuş durumda. orjinal egzozun stoklara girmesini bekliyorum. bulamazsam 250 clasic egzoz tavsiyeni dikkate alacağım. teşekkür ederim.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    fotoğraflarda üzerinde özel yapılmış mz egzozu var. ben orjinallerini taktırıp öyle satın aldım. fakat taktırdığım orjinallerinde susturucu yok ve fazlasıyla deforme olmuş durumda. orjinal egzozun stoklara girmesini bekliyorum. bulamazsam 250 clasic egzoz tavsiyeni dikkate alacağım. teşekkür ederim.
    250 jawa'nın eksozlarıyla hem daha az gürültülü çalışıyor hemde daha tatlı ses veriyor. karbüratörüde 250 jawa karbüratörüyle değiştirip büyük meme takarsan yakıttan da baya bi tasarruf etmiş olursun hemde gaz yemesi çok güzel olur. bu motorlara baya bi uğraştım ben.
    mesut81 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 jawa'nın eksozlarıyla hem daha az gürültülü çalışıyor hemde daha tatlı ses veriyor. karbüratörüde 250 jawa karbüratörüyle değiştirip büyük meme takarsan yakıttan da baya bi tasarruf etmiş olursun hemde gaz yemesi çok güzel olur. bu motorlara baya bi uğraştım ben.
    tavsiyelerin aklımın bir kenarında duruyor 250 karbüratörü takıp 100 lük meme tak diyorsun yani? elektronik ateşleme yaptım zaten bir türlü randıman tutmadı alet. bujiler ile ilgili de randıman sorunum var.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    bizim bir abide 91 model sadece 1 yaz kullanılmış kapalı garajda duran jawa yı yeniden yürütmeyi denedi bir türlü olmadı ne yapsa motor gitmiyor 1000 usta gezdik bi tanesi anlıyor ama ss lere bakıyor jawaya burun kıvırıyor yapıcam yapıcam diyerek oyalıyor

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim bir abide 91 model sadece 1 yaz kullanılmış kapalı garajda duran jawa yı yeniden yürütmeyi denedi bir türlü olmadı ne yapsa motor gitmiyor 1000 usta gezdik bi tanesi anlıyor ama ss lere bakıyor jawaya burun kıvırıyor yapıcam yapıcam diyerek oyalıyor
    kırklarelinde mi ?

Motosikleti
    Aynen kırklareli babaeski

Motosikleti
    İnşallah birgün
    Selamin aleyküm abiler benimde süpermoto enduro/krosa merakım var başlangıç için hangi motoru önerirsiniz daha çok asfaltta kullanicam sıkılmayacagim bi makine olmali çünkü ilk 1 2 sene degisiklik yapamam motorda

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Aynen kırklareli babaeski
    çok detaylı bir bakım gerektiriyorsa konyada çağ motosiklet var. jawaları revize ediyorlar. görüşüp anlaşıp motosikleti otobüs ile konyaya gönderip komple revizyondan geçirebilirsiniz. ben adanadan istanbula 100 tl ye gönderdim otobüs ile. facebook gurupları var. konya çağ motosiklet jawa şeklinde yazarsanız ulaşabilirsiniz. benim teknik sorunum daha ufak olduğu için istanbul içi usta arıyorum. detaylı bir bakım gerektirse hiç düşünmeden konyaya gönderirdim. facebookta revizyon videoları mevcut.
    https://tr-tr.facebook.com/%C3%87A%C...7015852163103/

Motosikleti
    Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler motor bloğu şuan sökük ve ateşleme elektronik olması için ustada bekliyor motor 3 4 aydır kışa doğru kafam boşken yaparım vs diyordu ben sahibine iletirim bakalım ne dicek

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler motor bloğu şuan sökük ve ateşleme elektronik olması için ustada bekliyor motor 3 4 aydır kışa doğru kafam boşken yaparım vs diyordu ben sahibine iletirim bakalım ne dicek
    rica ederim. sadece motor bloğunu göndererek hem uygun gönderim ücreti ödeyip hem çabuk çözüm sağlayabilirsiniz. en fazla git gel 50-60tl fazladan ödersiniz en azından sürekli bu motosikletler ile uğraşan işinin ehli insanlar sorunu daha çabuk çözmüş olur. düzgün usta bulamazsam ben de öyle yapıcam.

Motosikleti
    şanzımandan motor bloğuna yağ alıyor filan demişti bu usta ara keçemi ne aşınmış bizde bekliyoruz sahibine konuyu göstericem artık ne derse

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    şanzımandan motor bloğuna yağ alıyor filan demişti bu usta ara keçemi ne aşınmış bizde bekliyoruz sahibine konuyu göstericem artık ne derse
    keçe dediğin 3-5 tl internet sitesinde var. ama komple açılıp kapanması lazım motorun açılmışken bir revizyon da yapılırsa tadından yenmez.

Motosikleti
    keçe dediğin 3-5 tl internet sitesinde var. ama komple açılıp kapanması lazım motorun açılmışken bir revizyon da yapılırsa tadından yenmez.
    parçalar alındı piston segman vs ama bekletiyor usta
    mesut81 bunu beğendi.
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)