eldiven bulamıyorum cıldırıcamm :)
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 02:17
max 250 tl bütçem var eldiven için napsam etsem eldivende karar veremiyorum ve tekirdağ gibi biyerde bayilerde kaliteli eldiven bulmak gerçekten kullandıgınız veya korumasına güvendiginiz eldiveni yazarsanız sevinirim teşekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
4RIDERS CIRCUIT RACING n11 de var güzel ve saglama benziyor öneride bulunmadınız yorum yaparsanız sevınırım
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 03:30
Bende eldivenleri değiştiricem, şuraya kıvrılayım fikir edineyim. dURT Short Track kullanıyorum hiç memnun değilim. Uzun, iyi korumalı bi eldiven alıp biraz kullanıcam ardından göz diktiğim Handroid'e sahip olmam lazım
-
15 Ağustos 2016, 04:25
Mr.Duke adlı üyeden alıntı
max 250 tl bütçem var eldiven için napsam etsem eldivende karar veremiyorum ve tekirdağ gibi biyerde bayilerde kaliteli eldiven bulmak gerçekten kullandıgınız veya korumasına güvendiginiz eldiveni yazarsanız sevinirim teşekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
4RIDERS CIRCUIT RACING n11 de var güzel ve saglama benziyor öneride bulunmadınız yorum yaparsanız sevınırım
http://www.motomaxonlineshop.com/pic...r6006m0001.jpg
Sağlam gözüküyor , ancak son iki barnak neden bileşik'ki? , bunun sebebini merak ettim lütfen biri açıklasın.
-
15 Ağustos 2016, 07:15
Dusup edersen serçe parmak biyerlere takılıp ayrılmasın diye ( Allah kimseye tecrübe ettirmesin )
-
15 Ağustos 2016, 07:51
-
15 Ağustos 2016, 08:54
http://www.motosikletaksesuarlari.co...ler_29021.html
2 lira daha çıkman lazım ama
ben bundan kullanıyorum çok güzel terletmiyor rahat ve korumalar çok güzel
-
15 Ağustos 2016, 09:31
Eldiveni denemeden almayın. Hepsinin kalıbı farklı. Mümkünse istanbula (kadıköyde Fenerbahçe Stadı yanında bütün satıcılar mevcut) gelmek için 1 gün ayırıp hepsini takıp çıkarın öyle karar verin.
-
15 Ağustos 2016, 10:49
Bu 4RIDERS CIRCUIT RACING eldiven ile ben de ilgilendim bi ara motomax hasanpaşa da gördüm hoş bir eldiven ama beden olmadığı için almamıştım.Bir de satış elemanı yazlık demişti ama tam emin olamadım ufaktan delikler var bazı yerlerinde ama yazın terletir mi yazlık mıdır orasını anlayamadım. Ama eldiven güzel deri oluşu ve korumaları gayet iyi.
-
15 Ağustos 2016, 12:22
Mr.Duke adlı üyeden alıntı
http://www.motomaxonlineshop.com/pic...r6006m0001.jpg
Bu eldiven fiyat/performans ürünü güzeldir ancak yazlık, kışın da binecekseniz motora bu sizi ancak ekim-kasıma kadar idare eder. Sonrasında da bir kışlık eldiven edinmeniz gerekir.
-
15 Ağustos 2016, 19:55
YAZLIK (IXON RS FLIP HP)

KIŞLIK (HUDSON TIGER)

SAYGILARIMLA.
-
16 Ağustos 2016, 17:54
gogozh adlı üyeden alıntı
Dusup edersen serçe parmak biyerlere takılıp ayrılmasın diye ( Allah kimseye tecrübe ettirmesin )
Bunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum
, teşekkürler.
-
16 Ağustos 2016, 19:43
bende motor almadan ekipman toplamaya başlıyorum..yurtdışı sitelerinide araştırıyorum.fiyatlar daha doğal halinde ve cepten fazla miktar çıkmıyor.uygun set yapıcam kendime..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)