Polis Vs Motorcular (Gençler Kapışıyozmu?) Bilinen Video Yayında - Yalnız Adam
Reklamlar
-
14 Ağustos 2016, 22:39
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce direk facebook a attıgımız sonradan bircok kişinin begendigi sevdigi videoyu editlemeyi bitirip bugün yükledim iyi seyirler
Reklamlar
-
14 Ağustos 2016, 22:52
polis bana bunu dese inadına motor gitmiyomuş gibi yapıp umutlandırır sonra yapabilirsem tek teker sollardım :D
-
14 Ağustos 2016, 23:06
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
polis bana bunu dese inadına motor gitmiyomuş gibi yapıp umutlandırır sonra yapabilirsem tek teker sollardım :D
O şokta acaba öylemi dedi eminmiyiz şokunda olunca pek akla gelmiyor :D
-
14 Ağustos 2016, 23:13
spxwOw adlı üyeden alıntı
O şokta acaba öylemi dedi eminmiyiz şokunda olunca pek akla gelmiyor :D
daha önce bu ve benzeri çok durumla karşılaştım..aklım fırmalığa fena çalışıyor kesin yapardım
not:tek teker bilmiyorum yapamazdım onu
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
-
15 Ağustos 2016, 00:27
Gaza gelen şahinciler gibisin ,abiler şaka yapmış niye bozuyosun façalarını .Bırak geçsinler fark atsınlar peşinden yetiş rüzgar gibi geç o vivuuvvvvvvvvv sesini duysunlar.Yok olmamış beğenmedim:=)
-
15 Ağustos 2016, 00:33
biraz avans verip tek teker geçseydiniz fena olurdu
-
15 Ağustos 2016, 00:58
-
15 Ağustos 2016, 13:39
redmap adlı üyeden alıntı
Gaza gelen şahinciler gibisin ,abiler şaka yapmış niye bozuyosun façalarını .Bırak geçsinler fark atsınlar peşinden yetiş rüzgar gibi geç o vivuuvvvvvvvvv sesini duysunlar.Yok olmamış beğenmedim:=)
Güzel olabilirdi haklısın ama inan o an baya yorgunduk ve şaşırdık biraz 😄 Pekte aklıma gelmedi ne yalan söyliyim
shooter1 adlı üyeden alıntı
biraz avans verip tek teker geçseydiniz fena olurdu
Aynen buda güzel fikir heyecanla birdahaki meydan okumayı bekliyorum bende 😄 Denicem bunu
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Güzel makara olmuş :D
Evet daha sonra abilerle çay filanda içtik güzeldi yani güzel görüntüler güzel insanlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
daha önce bu ve benzeri çok durumla karşılaştım..aklım fırmalığa fena çalışıyor kesin yapardım
not:tek teker bilmiyorum yapamazdım onu
Evet benimde başıma geliyor normalde ankarada 2-3 defa geldi başıma ama bu en iyisiydi 👍😄
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler