Antalya-Alanya Asiri hiz ekipman yok fena kaza cg icerir *RESIMLI*
Reklamlar
-
14 Ağustos 2016, 20:52
Fotograflarin bagzilari rahatsiz edici olabilir arkadaslar ben yeni gordum bu yaz olmus bir kaza asiri hiz apacilik ekipmansizlik ligin sonunu birdaha gormus olduk lutfen ekipmansiz yola cikmayalim Ve gereksiz Asiri hizdan kacinalim
KAZANIN RESIMLERI
http://i.hizliresim.com/9Gpl9o.jpg +18
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://i.hizliresim.com/gXLRnZ.jpg[ +18
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://i.hizliresim.com/Mkl4X2.jpg +18
Reklamlar
-
14 Ağustos 2016, 20:57
ne diyelim Allah rahmet eylesin
-
14 Ağustos 2016, 21:04
Allah korusun.
Insallah yasiyordur cocuklar.
-
14 Ağustos 2016, 21:05
100km hızla kamyona kafadan dalarsan koruyacak ekipman yok. Kamyon şeridinde gidiyomuş bi suçu yok gibi.
-
14 Ağustos 2016, 21:07
İçim acıdı, inşallah yasıyorlardır :(
-
14 Ağustos 2016, 21:21
Mengu16 adlı üyeden alıntı
100km hızla kamyona kafadan dalarsan koruyacak ekipman yok. Kamyon şeridinde gidiyomuş bi suçu yok gibi.
büyük ihtimal o yolun limitlerinin üstünde gidiyordu hakimiyeti kaybetmişe benziyor
-
14 Ağustos 2016, 21:43
Forumda bu konuda sert çıktığımızda suçlu biz oluyoruz. Eğitim şart..
-
14 Ağustos 2016, 21:50
sey_47 adlı üyeden alıntı
Allah korusun.
Insallah yasiyordur cocuklar.
Gecen gun facede gordum ikiside vefat etmis.Allah rahmet eylesin,bence ekipman olsada yuksek hiza karsi pek bi basari elde edemeyiz ilk ekipman uygun hiz,temkinli davranis.
-
14 Ağustos 2016, 21:59
Allah rahmet eylesin. Baya suratlilarmiş.
-
14 Ağustos 2016, 22:28
Alanya tarafına gittim ekipman takanı dövüyorlar .
Ekipman takanada uzaylı görmüş gibi bakıyolar
-
14 Ağustos 2016, 22:57
forumda şu motoru alıcam diye açılan konulara cevap yazarken,ekipmanın gerekliliği konusunda uyarıda bulununca taşlanıyoruz.50cc motorada binsen,ekipman paran motorun bedelini de geçse al şu ekipmanını..en azından seni ayakta tutacak ekipmanını al.sadece kask almakla bu işler olmuyor..
-
14 Ağustos 2016, 23:10
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
forumda şu motoru alıcam diye açılan konulara cevap yazarken,ekipmanın gerekliliği konusunda uyarıda bulununca taşlanıyoruz.50cc motorada binsen,ekipman paran motorun bedelini de geçse al şu ekipmanını..en azından seni ayakta tutacak ekipmanını al.sadece kask almakla bu işler olmuyor..
Birine soyledim bende once ekipman ve egitim sonra kalan paranla motor arastir diye.
Ekipmani halledicem ama egitim dusunmuyorum dedi.
Egitim almak ayip birsey cunku; dogustan gelen bir yetenegimiz var.
-
14 Ağustos 2016, 23:15
acgh1907 adlı üyeden alıntı
Birine soyledim bende once ekipman ve egitim sonra kalan paranla motor arastir diye.
Ekipmani halledicem ama egitim dusunmuyorum dedi.
Egitim almak ayip birsey cunku; dogustan gelen bir yetenegimiz var.
bende eğitim almadım aslında hatta kötü bir örnek bile sayılabilirim çünkü benim ki delilikti.ama kesinlikle ve kesinlikle ehliyet+ekipman+eğitim+motor sıralaması uygulanmalı her motor alıcak adylar için..
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
-
14 Ağustos 2016, 23:23
şaşırdımmı? hayır üzüldüm mü? hayır umrumda mı ? hayır. kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem
-
14 Ağustos 2016, 23:28
Buna benzer bir kazada kaş-elmalı arasındaki yolda olmuştu. Allah kimsenin başına getirmesin böyle şeyler.
-
14 Ağustos 2016, 23:31
ekipmanın kralı da olsa kafadan çarpışmış. kurtulması mucize olurdu.
-
14 Ağustos 2016, 23:32
Allah rahmet eylesin demekten başka çarem de var.
Evet var.
Bu forumda, apaçilik yapmaya kalkan, apaçi olan, ekipmanları gereksiz gören, benim motorumun hacmi küçük, basamıyorum zaten vs diyen arkadaşlara,
bana küfür etseler dahi, inatla,
bıkmadan usanmadan ekipman konusunda kafa ağrıtacağım.
Evet bunu yapacağım. Yapmalıyız beyler.
-
15 Ağustos 2016, 09:29
Allah Rahmet eylesin, çok zor bir durum...
...
-
15 Ağustos 2016, 09:51
Kask ta kurtarmazdı sanırım kamyonun tampon göçmüş baxana.
Kamyon 50 desen bunlar 100 desen 150km hızla ARAI kaskla duvara kafa atsan boynun kırılır..
-
15 Ağustos 2016, 09:53
Bu kazanın videosu liveleak sitesinde var. Bu gençler düğün arabasının etrafında apaçilik yapıyorlar. Bir sağ bir sol seride geçiyorlar. Kamyonu farkedemeyip karşı seride dalınca kamyon biçiyor. Kamyon sürücüsünün hiç bir suçu yok.Cahillik ve eğitimsizlik bir kez daha öldürmüştür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)