Hero Glamour mu, Honda CB 125 Ace mi?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2016, 20:23
Cümleten merhaba.
Duke'u sattıktan sonra motorsuzluk yavaştan sıkmaya başladı. Öğrencilik bitti, ufak çaplı bir iş kurdum kendime. Gün içerisinde sağa sola oldukça çok gidiyorum. Bir tane işlerimi halledebileceğim, arada balığa vs. gidebileceğim bir motor arıyorum. Bütçe oldukça sınırlı, dolayısıyla beklentilerimde öyle. Kafamda iki motor var.
Birincisi Honda CB125 Ace: https://goo.gl/1EGh6m
Genel olarak 2 teker bir gidon. Gösterge vs hiç bir şey yok adam gibi. Ama Honda. Sağlam diyorlar, lakin bulunduğum yerdeki servisi hiç sevmiyorum. Yarın motora bakmaya gideceğim.
İkincisi Hero Glamour: https://goo.gl/OT6JO7
Gösterge gayet hoş, daha kalıplı, daha karizmatik. Ön fren disk. Servisi hakkında hiç fikrim yok, biraz muamma. Emin olduğum tek şey tipi güzel, frenleri daha iyi. Topcase kendinden var ve daha ucuz.
Siz olsanız hangisisin alırdınız? İkisi de 4 vites ve zevksiz bir sürüşe sahip gibiler. Hangisini alırsam alayım uzun süre binmeyi düşünüyorum. Yani yanına motor alsam da bende kalacak, satmayacağım.Yine de şu yüzden şunu al, şu yüzden alma dediğiniz bir şey var mı? Varsa sevinirim teşekkürler.
Reklamlar
-
13 Ağustos 2016, 20:48
Honda CB125 Ace derim motorun iyi olduğundan değil satması kolay olduğu için.
-
13 Ağustos 2016, 20:53
nokiaxxx adlı üyeden alıntı
Honda CB125 Ace derim motorun iyi olduğundan değil satması kolay olduğu için.
Satış kısmen önemli ama artı bir özellik yinede...
Başka fikri olan yok mu?
-
13 Ağustos 2016, 21:07
Son zamanlarda japonya tofaşı diye anılan markaya yönelirdim ben olsam
-
13 Ağustos 2016, 22:07
Merhaba, o paralara cb125e de bulunur, glamourdan iyidir.
-
13 Ağustos 2016, 22:19
hero alırdım ben olsam.sanırım 5 sene garanti veriyorlar.2 motordada çok fazla bir şey zaten beklemiyorsunuz.ön disk olması zaten başlı başına bence bi seçim nedeni.
-
13 Ağustos 2016, 23:38
Glamour az daha fiyati asagida olsa dusunmeden alin derdim ama karşısındaki daha beter fiyat konusunda maalesef. Bence cb nin ikinci elini 2500 civari bulabilirseniz alin yoksa da glamouru sifirini 4000 civari bulabilirsinez alin derim.
-
14 Ağustos 2016, 00:18
Acaba sıfır drift mi alsam? Çin mallarına ön yargiliyim ama temiz bakarsam sıkıntı olur mu?
-
14 Ağustos 2016, 00:20
Titreşimli motorlar bunlar(ace ve glamour), ybr yada cbf tavsiye ederim.
İyi baktıkdan sonra drifte de çok uzun kmler boyunca binersiniz ama bir ybr cbf değil tabi.
-
14 Ağustos 2016, 00:34
Çorum İl Temsilcisi
bu ne abi. Ace ne yahu. 1 hafta paketcilik yaptım Allah belasını versin öyle motorun. basarsın gitmez basarsın durmaz. Yok abi yok girme o denizlere. Mondial drift
-
14 Ağustos 2016, 00:37
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
bu ne abi. Ace ne yahu. 1 hafta paketcilik yaptım Allah belasını versin öyle motorun. basarsın gitmez basarsın durmaz. Yok abi yok girme o denizlere. Mondial drift
Senin paket firman aceye hiç bakmamış anlaşılan... 😉
-
14 Ağustos 2016, 00:43
Çorum İl Temsilcisi
western adlı üyeden alıntı
Senin paket firman aceye hiç bakmamış anlaşılan...
baksa ne bakmasa ne? 4 vites şanzıman, devir göstergesi yok, ön arka kampana, birden ikiye çekince motor bi evde yokuz başka zaman gel diyor resmen. sollamaya çıkamazsın dert gidonu bisiklet gibi hiç alışamadım. Drift'in canını yesin onlar. Japon japon diye büyütmeyin bazı şeyleri
-
14 Ağustos 2016, 08:55
Bugun gidip aceye bakacagim. Eger frenleri kötuyse almam. Acaba drift söylenildigi kadar iyi mi? Yani duzenli bakimda sorun cikarir mi?
-
14 Ağustos 2016, 09:20
Bende çinli kullanıyorum rodajını ve bakımlarını iyi yaptıktan sonra problem çıkaracak aletler değil ama dikkatini çekerim ömürleri kısa sen japona 20 yıl binersin buna en fazla 10 yıl binersin tercihini bu şekilde yapmalısın.
-
14 Ağustos 2016, 09:23
ACE ile 1,5 senelik beraberliğimiz oldu tecrübelerimi aktarayım sen karar ver.
Bakımı ucuzdur ve kolaydır yolda kalmaz şişmez üzmez az yakar cebin dostudur servis yoluna düşmez ACE evlattır.
-
14 Ağustos 2016, 09:40
Ben Vahit adlı üyeden alıntı
ACE ile 1,5 senelik beraberliğimiz oldu tecrübelerimi aktarayım sen karar ver.
Bakımı ucuzdur ve kolaydır yolda kalmaz şişmez üzmez az yakar cebin dostudur servis yoluna düşmez ACE evlattır.
Hocam frenleri nasildi? Alacagim motor 8500 de, temiz kullanilmis. Satan adam ekipmanli falan, akli basinda birine benziyor. Alayim mi sizce?
-
20 Ağustos 2016, 20:31
-
20 Ağustos 2016, 21:51
En baştaki mesajımda belirttiğim aceyi almak için servise götürdüm. Servis onay vermeyince bende almaktan vazgeçtim. Sonra üst kata satış bölümüne çıktım ve sıfırını aldım.
Daha önce Mondial Xtreme max baktım. Servisi arayıp 2. el motor alacağım, expertiz yapıyor musunuz diye sordum. O ne demek abi deyince, ne onların nede benim yapamayacağımı anladım.(expertizin ne olduğunu bilmiyorlardı) En iyisi bildiğim boku yiyim diyerek yine Honda aldım. 50 km oldu şu ana kadar memnunum. Rodajda olduğu için fazla basmadım ama beklentilerime yanıt verecek gibi. En azından artçım, bu motor Duke'dan daha rahat dedi 😄 ileride ne olur bilemem şimdilik iyi anlaşıyoruz. Yanına büyük cc motor alınca bunu şehir içinde, onu uzun yolda kullanırım.
Bu arada eklemem gerekiyor motorda Duke 200 kadar titreşim var ama daha fazla hissediyorsunuz. Ayrıca insan hep 5 ve 6. vitesi arıyor. Frenleri nispeten iyi çıktı.
-
20 Ağustos 2016, 22:34
Frenleri kesinlikle kombine kullan ve iki kişi binersen çok etkileneceğini unutma.
Hayırlı olsun
-
21 Ağustos 2016, 00:34
^adm^ adlı üyeden alıntı
Frenleri kesinlikle kombine kullan ve iki kişi binersen çok etkileneceğini unutma.
Hayırlı olsun
Hızım ne olursa olsun hep kombine kullanırım frenleri ☺ teşekkür ederim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)