Evet arkadaşlar bu gece kurşunsuz benzine zam geliyor ona göre fulleyin depoları....
Evet arkadaşlar bu gece kurşunsuz benzine zam geliyor ona göre fulleyin depoları....
gelmezse şaşarım zaten
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Yazık çok yazık şu ülkede benzinin litresini 3 ytlye alıyoruz. Artık söylenecek ne var bilmiyorum ama Hükümet alsın şapkasını önüne biraz düşünsün. Avrupanın en pahalı benzinini alıyoruz. Yunanistan bizden yarı yarı daha ucuz benzin alırken ekonomik durumu yunanistandan çok çok kötü olan Türkiye iki katına benzin alıyor. Ama sorsan siyasilere ülkede her şey güllük gülistanlık. Girip birisi şunları uykudan uyandırsın !
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
alışkanlık oldu bizde zam haberi duymak artık tepkide vermiyoruzz
bu gidişle 4ytl de olcak 5ytl de olcak yaa adamların amacı benzine zam yaparak ülkedeki trafik sorununu çözmek .. toplu taşıma araçlarını kullandırmak ülkemizdede çok toplu taşıma aracı varyaa şehirler arası hızlı trenler. her şehirde hava alanları vs...... daha ilk hızlı tren denememizde kaza yapıp okadar kişinin ölümüne sebep oldu uçaklar deseniz hepsinin bakımı eksik özellikle türk hava yolları uçaklarında bu sorun var hostesleri bile bile bu uçaga binmekten korkuyoz diyorlar. ama halaa maliye bakanımız çıkıp toplu taşıma araçlarını kullanın diyor tabii bakımsız uçaklar kaza yapan trenler.. belediye otobüslerini hiç anlatmıyom zaten hali içler acısıııı ... amaa yokkk arkadaşlar siz yine toplu taşıma araçlarını kullanınnnn
en iyisi başka ülkeye gitmek dünyanın en pahalı benzini türkiye'de
odunla dövücem bunnarı
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
ilerde herşeyi satıp italya ya gidecem bu gidişle askerliğide yaptım nasıl gider çalışırım bişeyler yaparım orda
bu ülkenin insanlarının bu kara talihi ne zaman gülecek merak ediyorum akşamları haberleri açıyorum dans yarışmaları şarkı yarışmaları haberleri yazık yaa yazık bu millete
Hani bir söz vardır 'Kantarın topuzu kaçtı' diye onu değiştirip 'Kantarın topuzu vatandaşın beynini deldi' yapalım. Yahu bu ne rezilliktir toplu taşıma araçları zamdan etkilenmiyor sanki. Allah cezanı versin senin Maliye bakanı kere. Akıttığın unlar kendi unların değil ulen.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Oyyy oyyy hebeleb lübeleb ohh ooohhhh şinanay şinanay yandaaaannnn yyaaannnnndddaaaaan şıktıdı şıktıdı geliyor geldiiiiiiiiii ammaaaaaaann tekrar yandaaaaannn.
http://www.petrolofisi.com.tr/html/f...sion/index.htm
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
işe bak yaa dünyanın en pahalı benzini burda bu ülkede hayret ya.
Drift Religion
çıt yok millette hala araba almaya devam ediyorlar. Motor kullanın hem az yakar hem daha güvenli ama dinleyen kim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)