Arkadaşlar Motosikletler için trafik vizesinin, diğer binek araçlarda olduğu gibi 2 senede bir olacak şekilde yeniden düzenlendiği konusunda bir duyum aldım..Bunun doğruluk payı varmı yoksa eskisi gibi senede bir olacak şekilde devammı ediyor.
Arkadaşlar Motosikletler için trafik vizesinin, diğer binek araçlarda olduğu gibi 2 senede bir olacak şekilde yeniden düzenlendiği konusunda bir duyum aldım..Bunun doğruluk payı varmı yoksa eskisi gibi senede bir olacak şekilde devammı ediyor.
öyle bir şey var ama henüz uygulamaya girmedi yani şu anda her sene yaptırıyosun muayeneyi.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
tenere, motorun kaç model, resmi varmı?
yahu bi tenere alamadım gitti içimde ukde kaldı! özellikle xtz 750 ye ilgim var.bir keresinde uygun bir 660 bulmuştum.almak için bir miktar eksiğim vardı.bir arkadaşım banka kredisinde kefillik için söz verdi.ona güvenip senelik iznimi de heder ettim.tam buluştuk bankaya gidicez, herif vaz geçti! gitti güzelim tenere ah ulen ah!
Sıfır motorlarda ne kadar bu süre bilen varmı ???
0 km motor alındığında ki alnımış duyumlarıma göre 2 yıl boyunca muayene yaptırılmıyo.invent adlı üyeden alıntı
yenı yasa hakkında duyduklarımı yazıyorum su ankı proseduru bılmıyorum!invent adlı üyeden alıntı
yeni cıkacak yasa ile sıfır alınan motorlara ilk üç yıl yani aynen otomobiller gibi vize yok!üç yıl sonra vize yapılıyor sonra iki yıl arayla diye okudum forumda!!!yasanın ne zaman cıkacagını kımse bılmıyor!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)