Sorun nerede tahmini olan var mı ?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2016, 15:31
Japon avrupalidan iyi! Avrupali japondan guzel! Bence hintliler cok seksi! Bu ne abi? Herkesin kendi dusuncesi ve huylari var. Adam tasarim seviyordur mv agusta alir. Her gun biniecektir gider japon alir ... Yapmayin etmeyin bir avuc adamiz hocalar...
Reklamlar
-
13 Ağustos 2016, 17:48
ne kadar atarlı insanlar var ya ne gerek var bende bunu anlamıyorum...
japon güzeltdir , çin güzeldir , kore güzeldir , hint güzeldir , alman güzeldir , italyan güzeldir , avusturya güzeldir , amerika güzeldir , isveç güzeldir , rusya güzeldir.
her motor alıcısına , sahibine göre güzeldir.
-
14 Ağustos 2016, 09:02
Mamba09 adlı üyeden alıntı
kardeşim teşhisi biliyormuşsun zaten. amörtisörün içinde yağ olmazsa nasıl yumuşak çalışabilir ki? onu hallet.
yağ koydurdum hocam, geçen kastamonuda yağ keçesi patladı ve değiştirdim
-
14 Ağustos 2016, 09:10
senolas adlı üyeden alıntı
hocam sıfır hiç kullanılmamış diskin yamuk olma ihtimali çok düşük, eski disk yapıyor diye değiştirdim ve gördümki zaman sonra yeni disk de aynısı oldu. Şimdi teşhisi doğru koymadan bu işe girişirsem jant değişsem muhtemelen disk ve frenlerde değişmeli ve bana maliyeti 300 350 tl arası, kaliperi değişsem hemen hemen yine aynı olacak. Dolayısıyla işini düzgün yapan iyi bir usta bulmalıyım
Kardeş sorun çok basit bir sorun, sadece bilen birinin motosiklete binmesi lazım. Sıfır hiç kullanılmamış diskin yamuk olma olasılığı o kadar düşük değil emin ol. İlk taktığında sorun yoktu ise disk ısındıktan sonra foşş diye suya girersen, disk sıcakken motosiklet yıkarsan yine yamulur o disk hele yan sanayi ise... Amortisör akla gelecek en son problemdir ki sürekli sallama yapar eğer sorun amortisör veya janttaysa.
-
14 Ağustos 2016, 10:30
kadango adlı üyeden alıntı
Kardeş sorun çok basit bir sorun, sadece bilen birinin motosiklete binmesi lazım. Sıfır hiç kullanılmamış diskin yamuk olma olasılığı o kadar düşük değil emin ol. İlk taktığında sorun yoktu ise disk ısındıktan sonra foşş diye suya girersen, disk sıcakken motosiklet yıkarsan yine yamulur o disk hele yan sanayi ise... Amortisör akla gelecek en son problemdir ki sürekli sallama yapar eğer sorun amortisör veya janttaysa.
sorun diskte olsaydı yeni aldığımda da gerçi biraz sürtme oluyordu dairesel olarak belli yerlerde kalipere, fakat kafa atmıyordu yeni diskten sonra, fren balatalarınıda birlikte değiştirmiştim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)