Kayıp Eksoz / Susturucu....
Reklamlar
-
27 Haziran 2006, 18:22
Reklamlar
-
27 Haziran 2006, 18:43
Şaka yapıyor olmalısın.
O susturucu kısmı düşünce motordan çıkan ses, değil kulaklık, kulağında pamuk tıkalı olsa yine duyulur.
-
27 Haziran 2006, 18:45
çok pahalı bişeymi o
-
27 Haziran 2006, 18:45
Efe tüm bunlar bir şaka olduğunu söyle.... Hayır hayır sen ciddisin galiba...
Neyse umarım bulursun... Geçmiş olsun....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
-
27 Haziran 2006, 19:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eksoz kaybettim hükümsüzdür
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
29 Haziran 2006, 10:25
chocolateman adlı üyeden alıntı
Şaka yapıyor olmalısın.
O susturucu kısmı düşünce motordan çıkan ses, değil kulaklık, kulağında pamuk tıkalı olsa yine duyulur.
:( haklısın aslında...ve duydum da, ama sadece eksoz filan patladı ; hatta yanımda 750'lik Shadow'lu kanka vardı yanımda, onun gazı filan açtığını zannettim...
Tabii ben farkedip, geri dönene kadar birileri toplamış gitmiş...
ozturk_sertac adlı üyeden alıntı
Efe tüm bunlar bir şaka olduğunu söyle.... Hayır hayır sen ciddisin galiba...
Neyse umarım bulursun... Geçmiş olsun....
Heheheh, keşke şaka olduğunu söyleyebilsem :( Trajikomik bir durum ben de farkındayım...
TDR üzerinde eksozu sadece 1 vida tutuyor. Vibrasyondan gevşeyip düşmüş olmalı. Zati aletin de hala yabancısı sayılırım...
Tabii yolda giderken EXUP'ı da açınca (7000'den birden 11000 devire çıkmak demek...) bir yerlere roket gibi attı. Durup, kontrol edip geri gelene kadar birileri de topladı (aradan geçen zaman 5-10 dk)...O gece 2 saat kadar bütün alanı 2 kişi taradık ama pet şişeler haricinde bişi bulamadık... Kim aldıysa muhtemelen civardaki motorculara veya hurdacılara vermiştir...Eksozsuz daha havalı ama, chocolateman'ın da dediği gibi ses 2 km öteden duyuluyo (mahalleden afaroz ediliceem :D)
mostwanted_57: Bu aslında merak ettiğim bir şey. Arkadaşlar bu alet sadece 125cc'lik olduğundan çok fazla bişi tutmasa gerek diye düşünüyorum. Orjinali kaç para Yamaha'ya sormadım bile.
Ucuza yaptırabileceğim bir yerler biliyormusunuz acaba ? Ya da uyumlu olabilecek çin malı varmıdır...?
Ah ah...annemi dinleyip BMW F650 GS almalıydımm
-
29 Haziran 2006, 11:19
tabi susturucusunu kaybeden çok az veya nadir kişi yada kişiler vardır. ilk defa böyle bişey duydum... o kadar pahalı olmasa gerek...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
29 Haziran 2006, 18:01
EHheeheh, demek ki olabiliyormuş. Yok abi, nazar değdi resmen.
Küçük nazar boncuğu fayda etmedi. Daha büyük bişi alıcam....Cıva filan da taşısam mı acaba ? Önüne gelen bu makina ne diye geliyo :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler