Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kayıp Eksoz / Susturucu....

REKLAM ALANI
    wiseguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM850

Selam Arkadaşlar,

Pazar akşamı İstanbul, Kadıköy, Minibüs caddesi üzerinde, susturucumu düşürdüm (hayır duymadım, kulaklık vardı)...

Baya bir aradım ama birileri hemen iç etmiş. 125cc'lik enduronun olduğundan kimsenin işine yarayacağını sanmıyorum. Muhtemelen civardaki motorsiklet dükkanlarına veya tamircilerine satmaya kalkacaklardır.

Görünümü mat siyah susturucu kısmı silindirik, bir ucunda 20-25 cm boru, diğer ucunda 3-4 cm borudur.

Bulanlar veya satınalanlar veya satanlar benimle temasa geçerse memnun olurum...allah garibe kaybettirir, buldurur ve sevindirirmiş

Saygılarımla,

Efe
    0543 8030000
    MSN: wiseguy.tr@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Şaka yapıyor olmalısın.
    O susturucu kısmı düşünce motordan çıkan ses, değil kulaklık, kulağında pamuk tıkalı olsa yine duyulur.
    Free Motorcycle Team

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    çok pahalı bişeymi o

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Efe tüm bunlar bir şaka olduğunu söyle.... Hayır hayır sen ciddisin galiba...
    Neyse umarım bulursun... Geçmiş olsun....
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Eksoz kaybettim hükümsüzdür
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı
    Şaka yapıyor olmalısın.
    O susturucu kısmı düşünce motordan çıkan ses, değil kulaklık, kulağında pamuk tıkalı olsa yine duyulur.
    :( haklısın aslında...ve duydum da, ama sadece eksoz filan patladı ; hatta yanımda 750'lik Shadow'lu kanka vardı yanımda, onun gazı filan açtığını zannettim...

Tabii ben farkedip, geri dönene kadar birileri toplamış gitmiş...

Alıntı ozturk_sertac adlı üyeden alıntı
    Efe tüm bunlar bir şaka olduğunu söyle.... Hayır hayır sen ciddisin galiba...
    Neyse umarım bulursun... Geçmiş olsun....
    Heheheh, keşke şaka olduğunu söyleyebilsem :( Trajikomik bir durum ben de farkındayım...

TDR üzerinde eksozu sadece 1 vida tutuyor. Vibrasyondan gevşeyip düşmüş olmalı. Zati aletin de hala yabancısı sayılırım...

Tabii yolda giderken EXUP'ı da açınca (7000'den birden 11000 devire çıkmak demek...) bir yerlere roket gibi attı. Durup, kontrol edip geri gelene kadar birileri de topladı (aradan geçen zaman 5-10 dk)...O gece 2 saat kadar bütün alanı 2 kişi taradık ama pet şişeler haricinde bişi bulamadık... Kim aldıysa muhtemelen civardaki motorculara veya hurdacılara vermiştir...Eksozsuz daha havalı ama, chocolateman'ın da dediği gibi ses 2 km öteden duyuluyo (mahalleden afaroz ediliceem :D)

mostwanted_57: Bu aslında merak ettiğim bir şey. Arkadaşlar bu alet sadece 125cc'lik olduğundan çok fazla bişi tutmasa gerek diye düşünüyorum. Orjinali kaç para Yamaha'ya sormadım bile.

Ucuza yaptırabileceğim bir yerler biliyormusunuz acaba ? Ya da uyumlu olabilecek çin malı varmıdır...?

Ah ah...annemi dinleyip BMW F650 GS almalıydımm

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    tabi susturucusunu kaybeden çok az veya nadir kişi yada kişiler vardır. ilk defa böyle bişey duydum... o kadar pahalı olmasa gerek...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    Yamaha TDM850
    EHheeheh, demek ki olabiliyormuş. Yok abi, nazar değdi resmen.

Küçük nazar boncuğu fayda etmedi. Daha büyük bişi alıcam....Cıva filan da taşısam mı acaba ? Önüne gelen bu makina ne diye geliyo :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler