Her zaman olmuyor sadece 90 dan filan düştüğümde ışıklarda boşa alıyorum bekliyorum 30 saniyeden fazla ışık süresi . Ve bir süre sonra motor stop ediyor şehir içinde yaşamadım daha nedeni ne olabilir ?
Her zaman olmuyor sadece 90 dan filan düştüğümde ışıklarda boşa alıyorum bekliyorum 30 saniyeden fazla ışık süresi . Ve bir süre sonra motor stop ediyor şehir içinde yaşamadım daha nedeni ne olabilir ?
Şimdi birisi gelir ışıklarda durma der... Büyük ihtimalle elektrik arızasıdır. Tamirciye göstermende yarar var
Start-Stop özelliği o ekonomik olsun diye.
motorun subap ayarı ve hava ayarında sıkıntı var bunları yaptırırsan sorunun çözüldüğünü göreceksin
Motor durmak yok yola devam diyor.. Bence ışıksız bir güzergah seç
Benim motorumda da benzer sorun oluyor. Yalnız benimki motoru ilk çalıştırdığımda ısınması için bekliyorum 3 4 dk o zaman stop ediyor geçen de 30 km ile giderken oldu. Servisle görüştüm stop etmesini video ya almamız gerek dedi. Garantiden değişmesi için parçanın motorum kawasaki Ninja 250 sl. Bence bi ustaya gösterin.
Benzer sorunu yaşamıştım, bir ara konjektör gümledi, sonra değiştirince tekrar etmedi.
tamamıyla rölanti sorunu
Birden hiç kimse rölanti yazmamış sandım
rölanti evet ayarını biraz artırırsanız sorun çözülür, çin malı motorların kronik sorunudur, ben dün 1200 km yol yaptım bir kere dahi stop etmedi, neden ? çünkü motorum japon
sende bunun şaka olduğunu analamdıysan komik değil, anladıysan yazdıysan hiç komik değil yeğen.
ayrıyeten, motora binen herkesin tamirci olmasını beklemeyiz , fakat bu denli basit bir aksama sahip motor un bu sorunu neden yaptığını anlayamayacak kadar motora uzaksanız, binmeyin lütfen.
motosiklet hareket halindeyken tekleme yapmiyorsa durunca veya rolanti de iken stop ediyorsa rolanti ayarını yaptır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)