Amerikada başlangıç motoru diye mt07 alıyorlar en düşük cbr500 ona göre karar verin ayrıca pulsar uzamaz pır pır bisiklet gibi
Amerikada başlangıç motoru diye mt07 alıyorlar en düşük cbr500 ona göre karar verin ayrıca pulsar uzamaz pır pır bisiklet gibi
bizim millet çok garip, sanki babasının markası, şirketi öyle bir savunuyor ki sanırsın aylık para alıyorlar bunun için. insanlar ne düşündüklerini söyleme özgürlüğüne sahiptirler, siz hemen saldırıya geçemezsiniz. sayın her şeyi herkesten daha çok bilen insanlar. bi siz zekisiniz diğerleri hep aptal.
"Fakirler ölsün honda dan selamlar"cılar toplanmış.
He kardeşler He, milletten azıcık fazla paranız var diye siz yaşayın millet sürünsün değil mi?
Ne oldu beyler 3 kuruş fazla para ile sınıf atlama taktiğini uygun fiyatlar egaleme mi etti hayırdır?
Işin esas yüzü ise beyler, Japonlar pahalı değil, biz memleket olarak fakiriz.
Bu fakirlik yüzünden 5-10 bin fazla para ile sınıf atlama hayalleri kuruyoruz ve hint malı bir motor hayallerini balta vurunca bir Japon firması bir Türk firmasına benzetildi diye köpürüyoruz.
Sen baya konuyu yanlış anlamışsın bence ya yeniden oku yada boş zamanlarında kitap oku. Düşünceye saygılıyız ama düşünce ifade etmek b*k atmak anlamına gelmez bununla düşünce arasındaki farkı kavraman lazım. iyi adam geldi sana küfür etti sen karışma adama sonuçta adam sana bu benim düşüncem diyebilir şaka gibisiniz ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
fakire birşey dediğimiz yok kendini bilmeyenler için dedik ama sende kendinden şüphe ediyorsan alınabilirsin sorun değil.
Dostum kurduğunuz cümleden herhangi bir anlam çıkaramadım, neyden şüphe etme ihtimalim var neyden alınmalıyım bilemedim.
Tüm söylemiş başka bir kullanıcının " +1. Paran yoksa kaliteli motora binmeyeceksin ..." sözleri üzerinedir, sanırım alınganlık konusu kendiliğinden çözülmüş oldu.
Söyleminize gelirsek, sizinle aynı motora binecek insanların karakteri, yapısı, "apaçiliği" üzerinde herhangi bir tasarrufunuz olamaz. "Arabesk müzik seven adam Cruiser a binemez" deme hakkımız nasıl yoksa, "apaçi honda ya binemez" demek gibi bir hakkımız da yok.
Ayrıca, yüksek motor fiyatları ile apaçiliğin engellenmesi düşüncesi baştan sakat bir düşüncedir.
Yakın zamanda medyada bizzat medya patronu olan bir adamın kask sız halde gayet pahalı bir motora binerken fotoğrafları yayınlandı.
Tamam beyler en büyük honda :D vototototo yan yan japonya sokakları sizin olsun faça birer honda yakışır sizlere :D
evet hocam biraz yanlış anlamışsınız.
almanın tofaşı opeldir
italyanın tofaşıda fiat tır.
fransızın renaulttur.
bu yorumada katılıyorum kesinlikle.
Japon TOFAŞ'ı demiş arkadaş, haklıda.
Ducati
MV Agusta
Triumph
Aprilia
BMW vb bir sürü Dünya markası ve teknolojileri varken Honda TOFAŞ'tır.
Lafıda yanlış anlamayın kimse honda kötü demiyor. honda , yamaha , suzuki güzeldir ama genel piyasaya araç veya motor üretir. subaru böyle değildir subaru safkandır çünkü...
Volvo isveçtir ama o bir volvodur ( gerçi bunu satın aldılar )
Dodge - chevrolet saf güçtür ( gerçi bunlarıda satın aldılar )
zaten dikkat edin bu 3 satın alınan marka artık genel kullanıcıya hitap etmeye başlamıştır.
Ducati , Agusta , triupmh , aprilla , bmw , ktm , husquvarna gibi markalar ise MOTOR üretir.kalitelerini tartışamayız bile. bunlar tarz markalardık kısaca kullanıcıları bellidir ve bu insanlara mal üretir
Toyota, Subaru, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Lexus, Infiniti, Daihatsu bunlarla kıyaslayınca mı yoksa işe beynelmilel mi bakınca Honda Japon Tofaşı? Markacı değilim ama bilgilenmek de istemiyor değilim açıkcası. Ayrıca güzelce açıklamışsın yanlış anlaşılacak durum yok teşekkür ettim
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Hondayı tofaşa benzetmek hııımmm? neyi nasıl aşşalasak acaba. şimdi kime nasıl kulp taksak
kusara bakmayın ama epey geri zekalıca bi önerme.
jopanyanın 4 büyük motosiklet üreticisi var ve hepside motor üretme konusunda uzman markalar. yarışlarda kazanmadıkları kupa yok.
şimdi tofaş dediğin şey teknolojisi 20 sene geride olan arabaları üretti zamanında. şimdi bu zekice önermeye göre hondanın teknolojisi suzuki, kawasaki , yamahadan 20 yıl geride
AEA bi espri yaptı, millet g. den alsı lafı. SBK yı ve man tt yi domine eden tofaş
olayı sadece motogp olarak algılamakta büyük başarıdır zaten. bütün teknoloji motogpde falan mı sanıyorsunuz ?
senin motogpde göremediğin bu aletler dağda bayırda yarışıyorlar , yarıştıkları kulvarlar farklı.
hee şimdi şunu diyebilirsin honda arazide dağda bayırda gitmiyor mu ? bak bakalım son bir kaç yılın DAKAR şampiyonuna hangi marka lider. ayrıca DAKAR yarışlarında test ediyorlar bir nevi uzay diyebilirsinde...
yorumumdada yazdım honda kötü demiyorum veya yamaha vs. bunlar genel kullanıcıya motor üreten firmalardır diyorum. eksik okuyup veya sadece bir kısmını okuyup yorumda bulunmayın boşuna. saydığım diğer markalar ise daha farklı daha özel motorlar üreten firmalardır diyorum. sayın bakalım Türkiyede kaç tane honda veya yamaha var , birde aprillayı sayalım kaç tane var veya dünyada...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)