Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1 Gün 3 Vukaat- vurma,ihmal,salaklık içerir.

REKLAM ALANI
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Evet iki gün önce motosikletimi iki aracın arasına park haline bırakıp kırtasiyeye girmiştim içimden motorun yanına gitmek geçti bir anda geri döndüm araba vurmuş ama düşürmemiş motoru ben farketmedim bile. Motora bindim bir teyze geldi "oğlum sonu 08 plaka git yakala yukarı gitti çarptı motoruna" dedi teşekkür edemeden olayın şokuyla atladım motora ilerde yakaladım adamı sağa çektirdim küfür yiyeyerek. Dedim çamurluğa vurup kaçmak olurmu sonra iş "seni yakalıcam vurucam seni"ye gelince bıraktım yanındaki abla sağolsn numarasını verdi halledicez diye eyvallah dedim evine kadar takip ettim üç kişi evine gittik sonra tehditleri bir bir yedirdik abiye, yenge de tanıdık çıktı o iş halloldu. Fakat işin garibi en ufak bi çizik için bu kadar uğraşmak oldu, neyse bugün bana yapan yarın başkasına başka bişey yapıp kaçmasın maksat bu.

Bir saat sonra motoru 15.000 bakımı için Yamaha bayiine götürdüm (160tl) sonra gittim motoru yıkamaya köpükledim sonra sıcak su varmış mecbur onunla yaparken sele soyuldu varan2.

Bugün motorla bi gezintiye çıktım tahmini 80 90km gezdim geldim motoru tam otoparka bıraktım ne göreyim )))))

Arka fren yağı kapağı açık mı kalmış yoksaa?

Şaşırdık mı? Memlekette işini iyi yapan bir kişi var mı?

Yok yok şaka değil egzoza her yere yağ dökülmüş sen yola çıkmadan kontrol etmezsen böyle olur tabi.

- Bu olayların başlangıcı otopark kartının blokesini açmayı unutan beni bunun için evrakları yeniletmek için kırtasiyeye yollayan üstüne araba çarpması bu olaydan sonra "aa unutulmuş burdan bir tuşa basılsa gerek kalmazmış" diye tepki veren güvenlik görevlisi desem gülünmez mi

Ben esas soruma geleyim:

- Gusül abdesti nasıl alınır?
    fatih.met, bulut59, blue4XL ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Çok geçmiş olsun. Bayağı şanssız bir gününüzdeymişsiniz. Sizde bir şey olmaması sevindirici.

Tam okumayı bitirirken gusül almayı biliyor musun? Diye soracaktım :D Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın nazarın çıkacağı varmış böyle çıkmış bugünler de arkayı kolla ne olur ne olmaz...

Hersey bir başkasının işi satayım eşek gibi yatayımıyla başlamış peşine seviyesiz kendini erkek sanan ama bi bok olmayan bir vatandaşla devam etmiş düzgün iş yapma ahlakı yok insanlarda haysiyet yok
    fatih.met bunu beğendi.

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Hidrolik tehlikeli boyaya zarar verir söker. Benim ön camıma sızdırdı ve boyasını çözdü attım çöpe camı.
    Bunlara şükür bir yan yatırma, kaza hepsinden beter.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    o adama haddini bildirmişsiniz ya çok hoşuma gitti. namussuz hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyor birde dimi? neden özür dilemesini bilmez bu insanlar, neden hata yapınca alttan alıp bu büyüklük erdemini göstermez onursuz gurursuzlar?

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Allah'a şükür küçük rahatsız edici olaylarla atlatmışsın şükür..yine iyi görmüşsün yağın eksildiğini..ben nice arkadaşlar tanıyorum

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Yani yazmayayım yazmayayım dedim hidroliğin dökülmesi son nokta oldu. Silmedim egzoz korumasının üstü egzoz falan hidrolik yağı duruyodu silmedim yarın belli olur herhalde. Ha bir de koltuk için ne yapabilirim 217tl değişmesi 😁

Yarın Yamaha bayisine gidicem bakalım hidrolik kapağının açık olması Nasıl bi ihmaldir anlamadım. Ha bir de ertesi gün bayiye gidip egzoz bakımdan sonra eve giderken düştü şakası yapmıştım şimdi de şaka sanıp lakayit konuşmaz inşallah )))))))

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani yazmayayım yazmayayım dedim hidroliğin dökülmesi son nokta oldu. Silmedim egzoz korumasının üstü egzoz falan hidrolik yağı duruyodu silmedim yarın belli olur herhalde. Ha bir de koltuk için ne yapabilirim 217tl değişmesi ��
    kaplama yapılabilir döşemecilerde..
    4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı ByYlmzZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaplama yapılabilir döşemecilerde..
    Bakalım gidip bi konuşucam yarın inşallah olur

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakalım gidip bi konuşucam yarın inşallah olur
    yapan arkadaşlar var biraz derin soyulmuş gibi doldurması gerekiyosa uyar döşemeciyi..malum kimsenin umrunda olmaz oranın göçük olması

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Teyzenin gazına gelmişsiniz gibi geliyor bana, ilk olayda... O kadarlık çizik için o kadar takip, tehdit, evine kadar çıkmalar falan ...

Tanrı aşkına, bu bindiğimiz aletler hiç eskimeyecek mi ... O kadarlık çiziği de "doğal yıpranmaya" sayın ... Hadi, karşı tarafa yaşatacağınız travmayı dikkate almıyorsunuz; kendinizi düşünün... üzüldüğünüze, sinir olduğunuza değmez!

O adama haddini bildirmişsiniz diye yazmış arkadaşlar; bence tam tersine, siz ters birine denk gelmemişsiniz, ucuz atlatmışsınız... Öfke gelince kimde daha az akıl kalır belli olmaz sonuçta...

Yaşlı teyzem de araya figüran olmasaymış iyiymişmiş... Sanki koca dört çeker yan yatırdı, altına aldı, üstünden geçti perte çıkardı motosikleti de teyzem de sorumlu vatandaş edasıyla yardımcı oluyor ...

O kadar değerliyse, garaja kaldırın, cam fanusta seyredin... Bir sıyrığa bu kadar tantana çıkaracağınıza ...

Ya adam çekip vursaydı... gitti bir sıyrığa diye yazarlardı mezar taşınıza ...

Hey Allahım, milletin derdine bak ...
    bindiregandi, Deeplord ve Tecimen bunu beğendiler.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pire için yorgan yakılmaz.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teyzenin gazına gelmişsiniz gibi geliyor bana, ilk olayda... O kadarlık çizik için o kadar takip, tehdit, evine kadar çıkmalar falan ...

Tanrı aşkına, bu bindiğimiz aletler hiç eskimeyecek mi ... O kadarlık çiziği de "doğal yıpranmaya" sayın ... Hadi, karşı tarafa yaşatacağınız travmayı dikkate almıyorsunuz; kendinizi düşünün... üzüldüğünüze, sinir olduğunuza değmez!

O adama haddini bildirmişsiniz diye yazmış arkadaşlar; bence tam tersine, siz ters birine denk gelmemişsiniz, ucuz atlatmışsınız... Öfke gelince kimde daha az akıl kalır belli olmaz sonuçta...

Yaşlı teyzem de araya figüran olmasaymış iyiymişmiş... Sanki koca dört çeker yan yatırdı, altına aldı, üstünden geçti perte çıkardı motosikleti de teyzem de sorumlu vatandaş edasıyla yardımcı oluyor ...

O kadar değerliyse, garaja kaldırın, cam fanusta seyredin... Bir sıyrığa bu kadar tantana çıkaracağınıza ...

ters yada düz farketmez. adam suçluymuş işte. haksız bir adamı niye savunuyorsun.

eşek kadar adam niye kaçmış o zaman? kardeş kusura bakma diyemezmiydi. motorcu arkadaşımız canınımı alacak adamın, ufak bir çizik attı diye? ben burda insanlıktan bahsediyorum ama siz anlamamak için 40 dereden su getiriyorsununuz. ufacık bir çizik önemli değildir zaten.

pasta ile bile gidecek belki. zaten dediğim gibi eşek kadar adam birde suçlu olduğu halde dayılık yapmaya kalmış baksana.

yani bana hak vereceğine beni kınıyorsun. tamam bende sana sürtüp kaçayım o zaman. arkamdan iyi konuşmayacağına eminim ama karşıma çıkman daha dürüst bir hareket olur biliyormusun. bende kusura bakma derim. yada suçlu olduğum halde dayılık yaparım.

nedir bu anlamadım. kim olursa olsun hakkını arayacaksın. en azından deneme girişiminde bulunacaksın, he yemez ise geri dönersin o ayrı mesele.

ama malına zarar verip kaçana hiç laf etmemek afedersin akıl işi değil. dediğim gibi karşı taraf "kusura bakma" dese bile yeter çünkü insanlık halidir kaza olur.

ama hayvan gibi hem adamın motorunu çiz hemde ona dayılan. yok öyle bir dünya.

sizin gibiler yüzünden yemin ederim yorum yazmaya korkar oldum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pire için yorgan yakılmaz.
    işte fark bu. olay pire değil deve. ufacık çizik değil problem.

Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdi sana muhalefet gerçekten olmak istemem..bazı yerlerde gerçekten haklısın.ama ben yeni evliyim ve motorum yok.maddi sebeplerden ötürü sattım..ve yeniden almak için para biriktiriyorum.ve gözümden sakındığım malıma biri zarar verip kaçarsa gereken ihtarı çekerim..adam dayılanırsa işin içine artık farklı şeyler girer ve kendimi kaybedebilirim.ama eğer insansa karşı taraf helal olsun abicim der çıkarım.nitekim motoruma 1.500 tl'lik masraf açmama sebep olan 12 yaşındaki çocuğun babası tam bir dayı çıktığı için geri adım atıp gerekeni Allah'a havale ettim..demem o ki.kolay yoldan alınan bir araç olmadığı için bende düşerim peşine..

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı ByYlmzZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi sana muhalefet gerçekten olmak istemem..bazı yerlerde gerçekten haklısın.ama ben yeni evliyim ve motorum yok.maddi sebeplerden ötürü sattım..ve yeniden almak için para biriktiriyorum.ve gözümden sakındığım malıma biri zarar verip kaçarsa gereken ihtarı çekerim..adam dayılanırsa işin içine artık farklı şeyler girer ve kendimi kaybedebilirim.ama eğer insansa karşı taraf helal olsun abicim der çıkarım.nitekim motoruma 1.500 tl'lik masraf açmama sebep olan 12 yaşındaki çocuğun babası tam bir dayı çıktığı için geri adım atıp gerekeni Allah'a havale ettim..demem o ki.kolay yoldan alınan bir araç olmadığı için bende düşerim peşine..
    yapman gereken oydu zaten. bu örnek bir davranış ama herkes yapamıyor işte.

ben başka bir olay için şunu söyleyeyim, trafik kazası atlatıp kazaya ihtimal veren adamla kavga edip ölmenin bir anlamı yok :D

yani hakkını ara, elinden gelmiyor ise boşver. böyle olaylarda bir taraf kuru sıkı silah çekip diğer taraf gerçek silahına atılabiliyor. böyle şeyleri haberlerde gördük okuduk.

crocodill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    İşin püf noktası:kuru yer birakma

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Ya ben çiziğin ufak olduğunu farkedemedim de mevzu o değil bana bunu yapan ilerde başka bişey yapmaması garanti değil yarın sana gelip çarpsa gitse ben daha çok üzülürüm ve bunlara da pabuç bırakmamak daha iyi Ada'm bütün caddeyi ayağa kaldırdı bana ettiği küfürlerle beni korkutmaya çalıştı 18yaşındayım Ada'm 30lu yaşlarda beni bağırarak sindireceğini düşündü ben zaten dedim ben öğrenciyim magandalık yapmaya gelmedim diyip ablayla muhattap oldum ki şahıs eşine bile vurdu benle konuştu diye Ada'm kaçmaya çalışıyor diye düşündüm ben geri adım atmayınca Ada'm arabadan iner gibi yaptı ben kaçmayınca inemedi de. Şöyle ki bana çok ters bir Ada'mda denk gelip vurabilirdi de ya da ettiği küfürler ana bacıya yaklaşsaydı ben onu orada ibreti alem olsun diye cadde ortasında dövebilirdim mevzu Ada'mın ders alması ama ben seni yakalıcam vurucam edicem dedi diye evine gittik ve kavga etme amaçlı gitmedik Ada'ma siyorum bana güvence ver var git yoluna ben diyor mng de çalışıyorum. banane dedim yani. Mevzu budur

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba

Sabırlı insanlarsiniz vesselam... ardı arkasına silsileler geldiğinde motoru kenara cekip kaldırımda sinirden agladigimi bilirim

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Sabırlı insanlarsiniz vesselam... ardı arkasına silsileler geldiğinde motoru kenara cekip kaldırımda sinirden agladigimi bilirim
    Sinirden içimize atarak kendimizi üzdüğümüzde ne bu kötülükler azalıyor ne biz rahatlıyoruz aslında boşverilir de ben beterini düşündüm ya şöyle olsaydı vs. Ada'm yine çekip gidecekti. benim kafamı bozan enayi yere konulup umursanmamam. Yani bunları geçtim ben de :

Yamaha servisi Nasıl yağ kapağını açık unutur biz insan değilmiyiz yaaaav

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)