yazacak bişey bulamadım. sadece hakkınızı aramınıza sevindim
Yapıyorlar maalesef. Her daim motorun basinda bekledim kontrol etmeye çalıştım . bir kere beklemedim isi uzundu uc dort gun ustada kaldi. Ben anlamam , balatasi değiştiğinde frenin tutmadigini uyar degil mi beni... tamirhanenin önünde motoru denedim dur kalk fren... fren ??? Fren yok... döndüm dükkana , abi fren yok... freni ayarladı sonra bana... Ben o gün trafiğe çıkmadan önce motoru denememis olsaydim kesin gumlemistim..
Az sonra Yamaha bayisine gidip orda da Hakkı'mı arıyacam bakalım hayırlısı
başkan motorun çamurluğundaki şuncacık iz için adam mı takip edilir?? allah saklasın
http://www.iha.com.tr/haber-emniyet-...-vurdu-488970/
şu haber aklıma geldi.
Dostum geçmiş olsun, olur böyle şeyler, sıkma canını, herkesin başına gelebilir böyle şeyler.
sen geç onu bunu da önce biraz viraj çalış bence, ilk resimde lastiği görünce hemen bu geldi aklıma.
geçen sene aynı olay benimde başıma geldi motorun yanında kaskı takıyorken araba geri geri geldi ufakça tıkladı ön çamurluğa. Aynı sizin ki gibi çizildi. camına tıkladım motora çarptın dedim ben çarpmam 30 senedir araba kullanıyorum dedi. indirdim aşağı gösterdim durumu. Sonuç? Ben yalancı çıktım 30 senelik şoför amcamız kabullenmedi. Ne diyim yolu açık olsun
Ameler niyetlere bakar önce niyetini beli et sonra bi namaz abdesti alırsın sünnetir sonra güsül niyetlenir alırsın kuru yer kıl tüy tırnak kalmasın bu conboyu yapmış olursun
Sonra halen bi takım sorunlar kismetsizlikler devam ediyorsa başka bi yerde bi i......k var demektir
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)