Mondail Vulture 150 MR'ı Nasıl Bilirsiniz? (İlk Motorum Olacak Fikirleriniz Değerli)
Reklamlar
-
11 Ağustos 2016, 03:07
Merhabalar, uzun süredir motor almayı düşünüyorum. Fakat bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum.
Ekipman parası dışında 4000 TL'ye yakın bütçem var.
Görünüşü güzel, 4-5 ayda sıkmayacak, okula yaz-kış gidip gelebileceğim (yaklaşık gidiş geliş 22 km.), hem de çok sıkıntısı olmayan 0 km bir motor arıyorum.
Aklımda MONDİAL VULTURE var.
Mondial Vulture'u nasıl bilirsiniz?
Başka motor önerileriniz var mıdır?
Reklamlar
-
11 Ağustos 2016, 06:09
-
11 Ağustos 2016, 10:16
Çinliye sıfırda olsa yanaşma 4 liraya cbf 150 bulursun belki üzerine az daha ekle sahibinden bulunur düşük ccler çok çabuk sıkıyo
-
11 Ağustos 2016, 12:15
Japona inat cinli ve hintli al arkadasim japonlarin bizi milletcek aptal sanmalarina daha fazla izin vermek istiyorsan japon al.
Herkes ogrenmis bi cinli alma hintli alma, birakin efendim motoruna ne kadar bakarsan o kadar seni tasir.
Yibira cibifa o kadar para isteyen zihniyete ben para kazandirmam arkadas. Aptal miyiz biz?
-
11 Ağustos 2016, 13:41
Dostum arkadasimin 35 binde drifti var al devam et bence. Ybr 6230 tl 😂😂😂😂😂 saka gibi degmez
-
11 Ağustos 2016, 15:36
Drift'in 150'liği çıkmış ona da bakabilirsin.
Biraz daha çirkin olsun ama arkada disk fren olsun dersen Mondial roadracer 150 mcx var ona bakabilirsin.
Görüntüsü süper olsun diyorsan Mondial z-one 150. Bir aprilia etiketi bastırırsın markalı motorun olur. (Derbi, aprilia, Piaggio, Zongshen vb birsürü marka adı altında bu motor satılıyor)
-
11 Ağustos 2016, 15:38
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Çinliye sıfırda olsa yanaşma 4 liraya cbf 150 bulursun belki üzerine az daha ekle sahibinden bulunur
düşük ccler çok çabuk sıkıyo
aga söylemesi ayıp rsv 4 alsan bi kulp bulursun sen kullanırken iyi diyordun sattıktan sonra kötü oluyor
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
11 Ağustos 2016, 15:42
Çok yakıyor alma. Git aynı paraya Honda cb125e al.
-
11 Ağustos 2016, 16:30
Az yakması çok yakması önemli değil. Japon ve çinin farkını bilirim fakat cinliler geliştirdi kendini. Açıkçası 2. El motor da almak istemiyorum. 4000 tlnin üstüne de çıkmam kendi paramla alıyorum.
-
11 Ağustos 2016, 16:31
çok yakmasının çözümü var.
1. Doğru karbüratör ayarı
2. Daha küçük iğneli ve memeli karbüratör.
-
11 Ağustos 2016, 16:41
Aynı motor bloğu bulunan 2.el mondial mc'yi 2 senedir kullanıyorum 29.000 km olacak.Gayet sağlam ve sorunsuz motor. Kendi sınıfındaki motorlara göre seri almanı tavsiye ederim 65.5 modifiye silindirleri de mevcut, ilerde istersen silindiri de büyültebilirsin.Serilik trafikte lazım oluyor sollamalarda çok işe yarıyor.Mondial z180 one için de çok olumlu yorumlar var.
-
11 Ağustos 2016, 16:51
artık çinliler,eski çinliler değiller.Gerçi 2006 senesinde aldığımız omi marka(yani hsun marka) 100lük cub dahi o zamandan beri bizi yolda bırakmadı.2 kişi 600km yola bile gitti tık demedi.İnsanlarda ki bu önyargı sebebini bilmiyorum ve çinli öneriyorum.Hint malı motorlarda iyiler onlara da göz atabilirsiniz
-
11 Ağustos 2016, 18:09
Anladım. Peki bu Motoran 125 crazy (oppps) aklım çok karıştı şimdi bak :D
-
11 Ağustos 2016, 19:25
lOğuzcanl adlı üyeden alıntı
Anladım. Peki bu Motoran 125 crazy (oppps) aklım çok karıştı şimdi bak :D
Bence daha mantikli, ama ufak kalabilir boy kilo dikkat edin.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
11 Ağustos 2016, 20:34
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Japona inat cinli ve hintli al arkadasim japonlarin bizi milletcek aptal sanmalarina daha fazla izin vermek istiyorsan japon al.
Herkes ogrenmis bi cinli alma hintli alma, birakin efendim motoruna ne kadar bakarsan o kadar seni tasir.
Yibira cibifa o kadar para isteyen zihniyete ben para kazandirmam arkadas. Aptal miyiz biz?
Japonlar fiyat olarak aptal yerine koyuyor hadi ona eyvallahda çinli yolda gebersen banane diyor onu nasıl yapacaz? Çinlide kalite standardı yok hintlide yine az çok var. Çinliye istediğin kadar bak şansın yoksa dağılıyor japonu 9 bin kmdir bakıma sokmuyorum o nasıl olacak?
-
11 Ağustos 2016, 20:42
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Bence daha mantikli, ama ufak kalabilir boy kilo dikkat edin.
boy 1.80 kilo 70 sıkıntı olur mu ki :D
Ruh hastası, saykodeli, manyak, süpermanyak motorcu ;)
-
11 Ağustos 2016, 22:10
buraya konu açtıysan her konuda olduğu gibi japon-çin yarışları başlayacak çünkü uygun konu içeriği burada var.(ve nitekim başlamış)kendim çinlide sürdüm japonda.japon elbette kaliteli ama fiyatlar uçuk..çinlilerde de gayet mantıklı motorlar var..ben falcon sharp 200 kullandım ve çoook uzun yol yaptım,şehiriçi zorladım eşimle birlikte uzun yollar gittik..cross tadında araziler gezdik..yani işin cılkını çıkarmıştım.ve Allah'a şükür bakımsızlıktan oluşan sorunları dışında 10.000 km'yi rahat devirdim hatta parasızlığın getirdiği maddi sıkıntılar yüzünden 10.000 km'de toplam 3 defa yağ değişti..ona rağmen çekişinden ödün vermedi
-
11 Ağustos 2016, 23:24
Vay vulture vay ilk motorumdu, bütün acemiliğimi attığım motosiklet.
Muhtemelen Mondial'in bu güne kadar getiriği en sorunsuz motosikletlerden biridir + kurye motoru olarak da kullanılır.
Danimarka'da Polonya'da falanda satılıyordu da oradaki ismini hatırlayamadım ancak google üzerinden " soft chopper " yazınca çıkıyordu.
İlk motosiklet ve Çin malı bir alet için bence iyi tercih olur.
-
12 Ağustos 2016, 01:18
4.500tl ye güzel bir cbf bulabilirsin vulture alısan satarken çok değer kaybeder malum değiştirmek istiyeceksin.
-
12 Ağustos 2016, 01:18
17 bindeyim şuan ve bir çok kez uzun yola gittim benzin bitmesi dışında bir kez olsun yolda bırakmadı. Çinli alma diyenleri adam yerine koyupta dinleme. O çinlilerin dökülen motorları 2000'li yılların başlarında kaldı artık.Gönül rahatlığıyla gidip sıfır al bakımlarını tam yapar arada bir gevşeyen vidalarını sıkar güle güle kullanırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)