farklı fikirlere ihtiyacım var , çözemedik bir türlü.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2016, 12:17
merhaba arkadaşlar,
ön farım aydınlatmıyor, çeşitli tamircilere gittim, çoğu başından savdı tavsiye verenlerde kimisi zenon tak diyor, kimisi camı solmuş, zenon da taksan fayda etmez diyor, parlatıyorlarmış falan dedi, antalya eski sanayiye gittim parlatan yok,ya da ben bulamadım, herkes de bir hava zaten. farı komple alayım dedim 80 tl diyorlar ,gereksiz buldum bu kadar parayı.
bana tavsiye verebilecek olan var mı, lamba yanıyor uzun kısa da çalışıyor ama sadece yanıyor, olduğu yerde yanıyor yani, karanlıkta önüme düşen ışık bisiklet dinamolu farı kadar falan.
belki basit saçma bir konu gibi gelcek ama, koskoca antalyada çözüm bulamadım ben buna 3 gündür.
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
10 Ağustos 2016, 12:23
Bi arkadas kendin yap bolumunde paylasmis, bi-xenon montaji gerceklestirmis. Cikma parcalar kullanmis. Konusuna bir bakin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...is-yapimi.html
-
10 Ağustos 2016, 12:28
Camı çıkar öyle kullan mis :D
-
10 Ağustos 2016, 12:34
xenon iyi olur fakat tuşları falan eritiyor motosiklette.O solukluğu diş macunu ile 5 dk süngerle ovalarsan çıkacaktır yumuşak sünger olmasına dikkat et ayrıca beyaz ampül varsa onu sök orjinal sarı ampülü tak beyaz ampüllerde aydınlatmıyor
-
10 Ağustos 2016, 12:38
Tasın içindeki parlak kısım karardıysa yada eridiyse ne yaparsan yap aydınlatmaz
-
10 Ağustos 2016, 12:42
Aslında yenisini almak kesin çözüm, malum video sitesinde bir çok uygulama mevcut, diş macunundan polisaj cilasına ve kalından inceye doğru su zımparasına kadar, tavsiyem diş macununu fara sürüp temizlik süngerinin yeşil tarafı ile iyice ovup sonrada cila yapmak, ancak eski haline dönmesini beklemeyin
-
10 Ağustos 2016, 12:47
Camı diş macunuyla fırçala bir süre idare eder. Normal farla çözersin böylece.
-
10 Ağustos 2016, 12:55
çok teşekkür ederim, diş macununu içten mi uygulamam lazım? sökmeden yapabilir miyiz?
-
10 Ağustos 2016, 13:10
Dostum araba pastası ile sil iyi bastır şu zımparası ile zimparala tekrar pasta yap tertemiz olur pasta makinası bulabilirsen çok kolay olur elle biraz uğraşırsın
-
10 Ağustos 2016, 13:28
erensipahi adlı üyeden alıntı
xenon iyi olur fakat tuşları falan eritiyor motosiklette.O solukluğu diş macunu ile 5 dk süngerle ovalarsan çıkacaktır yumuşak sünger olmasına dikkat et ayrıca beyaz ampül varsa onu sök orjinal sarı ampülü tak beyaz ampüllerde aydınlatmıyor
olay budur. hatta biraz daha yüksek watt sarı ampul kullanırsan iyi olur. ama çok yüksek değil, arkadaşın dediği gibi duyular erir
-
10 Ağustos 2016, 14:51
hocam çok iyi ya gercekten cok saol, ben bulamadım bunu, sipariş veriyoum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Uğur adlı üyeden alıntı
bu da adrese gönderim yapmıyormuş bir sür teferruatı varmış
-
10 Ağustos 2016, 15:04
80 TL ver hallet kurtul diyenler olabilir. O zamön da çan çin çona binmenin anlamı kalmaz.
14 TL lik çözüm varmış zaten.
Kanuni de parçayı satın alıp bayiye istiyorsun sonra gidip bayiden alıyorsun.
Bu markada da bu sistem olabilir. Bi araştır derim.
-
11 Ağustos 2016, 12:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)