Yamaha NMAX, PCX 150, PCX 125 karşılaştırması...
-
15 Ağustos 2016, 16:25
Mustaphalanx öncelikle hayırlı olsun, yukarda SAZMAN ın yazdığına verdiğin tepki beni gülümsetti yani adamı direkt yanlış anladınya neyse herkesin amaco yardımcı olmak benimde denemek istediğim iki motor var biri SAZMAN da biride şimdi sende bir buluşma ayarlarsanız bana da haber verirseniz süper olur benim motor çin işi izmir montajlı 125cc de olsa idare ediyorum işe gidip geliyorum şükür.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 16:35
Crazy_sprint adlı üyeden alıntı
Mustaphalanx öncelikle hayırlı olsun, yukarda SAZMAN ın yazdığına verdiğin tepki beni gülümsetti yani adamı direkt yanlış anladınya
neyse herkesin amaco yardımcı olmak benimde denemek istediğim iki motor var biri SAZMAN da biride şimdi sende bir buluşma ayarlarsanız bana da haber verirseniz süper olur
benim motor çin işi izmir montajlı 125cc de olsa idare ediyorum işe gidip geliyorum şükür.
hahah çok iyi ya ne güzel iletişiyoruz. Hepiniz gelin sıkıntı yohhh, gonya yolundayım.
-
15 Ağustos 2016, 16:42
Crazy_sprint adlı üyeden alıntı
Mustaphalanx öncelikle hayırlı olsun, yukarda SAZMAN ın yazdığına verdiğin tepki beni gülümsetti yani adamı direkt yanlış anladınya
neyse herkesin amaco yardımcı olmak benimde denemek istediğim iki motor var biri SAZMAN da biride şimdi sende bir buluşma ayarlarsanız bana da haber verirseniz süper olur
benim motor çin işi izmir montajlı 125cc de olsa idare ediyorum işe gidip geliyorum şükür.
Valla yalan yok daha sonra atarlı ergen gibi hissettim kendimi yanlış anladığımı anlayınca. Herneyse abimiz anlayış gösterdi sağolsun ama utandım yalan yok..
Sizinle de özelden yazışalım buyrun gelin hiç sıkıntı değil. Buluşma şart değil civarınızda yamaha bayisi varsa nmax test motorunu da test edebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)