Cbr 250R ın kendi sesi insanı motordan soğuyutor 250cc lik bi motordan aşırı bi ses beklemeyirum ama genede egzoz farkına inanıyorum illaki H2 sesi çıkmayacak ama genede gür ve tok bir ses istiyorum önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
Cbr 250R ın kendi sesi insanı motordan soğuyutor 250cc lik bi motordan aşırı bi ses beklemeyirum ama genede egzoz farkına inanıyorum illaki H2 sesi çıkmayacak ama genede gür ve tok bir ses istiyorum önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hot bodies abi yada akrapovic
Direkt honda akrapovic diye mi geçiyor
Harley bağırmaz, gürler sesi de alabilmen için düşük devirde maximum torkunu vermesi lazım, yani bu imkansız motosikleti bağırtırsın evet ama 250cc racingde düşük devirde gürlemeyi yakalayamazsın ama Akrapovicin sesi güzel seni tatmin eder
Bütçe büyük ise harleye yürü cbr yi de sat 2000-2005 arası harley kovala genç.
gönlünce olsun patron
kardeşim senin gibi saf içi temiz insanlar sayesinde dünya kurtulacak.
sen sanıyosun ki sesi veren egzoz. yani harleydeki egzozu cbrye taksak aynı ses gelecek sanıyorsun ama öyle değil.
motorun çalışma prensibi, silindir sayısı ve silindirin oturuş tarzı gibi bir sürü etken var.
harley V motorlu ve kocaman pistonlu makineler. senin motorun tek silindirli. senin o sesi alman zor değil, imkansız.
sana bir şey söyleyeyim, tek silindirli motora egzoz hiç yakışmıyor. çok çok ciddiyim. yine de tavsiye istersen tiger.
(büyük hacimli tek silindirlileri veya iki zamanlıları tenzih ediyorum)
Nescafe bardağı kadar hacimden ses bekleme onu öyle sev.
CBR'ye harley motoru takabilirsin...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Helikopter gibi ses cikar turkiyede yok ama termigoni nin ufak egzozu var sesi cok iyi
büyük bütçeye gerek yok egsozu çıkar maksimum sesi alırsın parayı da bana ver
cbr 250r'dan öyle bir ses almak şu 100lük cup motorların 160-170km hızları görmeleriyle eş değer bence. Mantıklı olan cbr 250'yi satıp dragstar 250 intruder 250 gibi makinalardan alıp krom egzoz yaptırmak olacaktır onun dışında harley bağırmaz sonuçta kaç cc'lik makina o torkun gürüldemesi bağırmak değil..
tmm adres ver :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
O kadar da değil ses için motoru satmam .Amacım zaten motoru değiştirmek ama CBR 250RR la o çift silindir ondan tatmin oldum bile şimdi Tr ye gelsin yatırcam parayı 250RR a zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)