hafta sonu ereğliye giderken yanımdan tiger takmış bi cbr250 gecti ki aman diyorum amann uzak dursun. inan ki sesin 100lük cg den bi farkı yoktu. bildiğin pancar motoru. bir de o sesle istanbul a gidiyordu eleman. 2 gun kendine gelemez eminim.
hafta sonu ereğliye giderken yanımdan tiger takmış bi cbr250 gecti ki aman diyorum amann uzak dursun. inan ki sesin 100lük cg den bi farkı yoktu. bildiğin pancar motoru. bir de o sesle istanbul a gidiyordu eleman. 2 gun kendine gelemez eminim.
Hergün aynı tatava ,bitmek bilmeyen forum trolleri.Usanmadan akıl veren forum sakinleri ah ah
Gaz koluyla senkronize ses açan bi wolkman alıp kulaklıklarını tak. Hem böylece millet de rahatsız olmaz. Nası?????????)
sesi üretecek olan motor olduğu için egzoz 2.sırada gelir yani 250 cc olunca da pek önemi yok masrafa değmez.
Harley egzozu tak.alsana Harley sesi XD
Eğer bulunduğun ilde iyi bilinen bir egzozcu varsa şuanki egzozunu kestir adamın elindeki motosiklete uygun egzozları tek tek taktırıp dene hangisi en çok hoşuna gidiyorsa onu kullan.Hemde markaya para vermemiş diğerlerinden farkın olmuş olur.Marka takıntısı yapma yok akrapoviçmiş tigermış tamamen isim satan ürünler, avrupa ve amerika'da millet custom egzoz yaptırıp kullanıyor, ne hikmetse tek bizim milletimiz seviyor böyle marka olayını.
Yalnız cümle çok seksi başlamış. "Cbr 250R yi harley gibi bağırtıracak gür ve tok bir..." filan. Bilemedim..
Ben cup motorda fresko (polini de derler) egzosla jawa 350 ye yakın bir ses alabiliyordum genelde egzosçular ince yada kalın sesi ayarlayabiliyorlar deneme yanılma yöntemiyle yaptırabilirsin ancak
Senin işin sobacılarda çözülür. Ordan sacdan bi tane kıvırtırsın 200 lük boru şeklinde. Sonra sesi dinle ufff.
Bence CBR 250 için çok fazla masraf etmene gerek yok. Sen de biliyorsun kerametin egzozda olmadığını. O zaman şöyle söyleyeyim. Gidip te CBR 250'ye Akrapoviç egzoz takarsan çok mantıksız olur. Sizi tatmin edecek kadar Tiger falan yerli bir egzoz takın işinizi görür. Amacınızın sadece biraz kulağı dolduracak kadar ses olduğunu düşündüğüm için söyledim bunu. Akrapoviç egzoz iyidir hoştur ama CBR 250 için yanlış olur kanısındayım. Saygılar
CBR250RR en geç motor fuarında tanıtılır satışı başlar zaten, 4-5 ay içinde yeni motor alacakken niye şimdi masrafa sokuyorsun ki kendini?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)