Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2. Başlangıç Motoru Önerisi

REKLAM ALANI
    dtvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc 750x dct
    Alıntı byyacut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, bende ilk CBR250 düşünmüştüm ama 94 kilo 100cc bir motordan 140-150 kilo 250cc bir motosiklete geçiş yapmam mantıklı olurmuydu bilemedim, artık biraz daha netleştiriyorum ki CBR250 için daha çok çalışıp alabileyim
    ben ilk motorumu geçen hafta aldım 750cc . nc750x . Biraz büyük geldi ama çabuk alıştım. gaza açmaya henüz elim alışkın değil ama altımda atlıyıp zıplamıyor yani ağır kanlı bir motor. tek sorun yüksek kilosu. ben 1.80cm 70kg Bir kaç eğitmenin tavsiyesi ile bunu aldım. yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim. sen rahat 250cc binebilirsin gibime geliyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    dtvolkan:

Bi git, allasen!

İlk motoru, ikinci eli bile 30 bin küsür olan Honda 750 nx, 750 cc'lik... Altında zıp zıp zıplamıyomuş.. ağır kanlıymış ...

Bi git, allasen

---

Not: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan...

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Pulsar al yorma kendini.
    Ben mesela ducati istiyorum ama bakıyorum bütçe 9 lira gidip bi paket camel alıyorum sende pulsar al rs olur ns olur yarın öbürgün ss olur

byyacut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL
    Herkese teşekkür ederim, Bir çok kişiye danıştım ve karar verdim, Gerekirse tabiri caizse HAYVAN GİBİ ÇALIŞACAĞIM.. Ek iş bulacağım akşamları hafta sonları çalışacağım kenarıya para atacağım gerek 9 10 ay gerek 1 sene gerekirsede daha fazla süre bekleyip CBR250 alacağım..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)