R25 için işe girdim YBR 125 aliyorum
Reklamlar
-
09 Ağustos 2016, 14:02
Güya 6 ay çalisip bi kenara para koyup alacaktim, üstüne sabirsiz olunca ve temiz bir ybr bulunca karar degistirdim bu hafta icinde YBR 125 alacagim, 3-4 ay kullanip sattiktan sonra CBR 125 almayi planliyorum, onuda biraz kullandiktan sonra R25 almayi dusunuyorum. Bu sekilde gitmek beni cok zarara sokar mi ? Yoksa mantikli mi?
2014 YBR 3500'e buldum bu arada iyi mi fiyati
Reklamlar
-
09 Ağustos 2016, 14:09
Ybr 125'ten cbr 125'e geçmek akıl kârı değil. Direkt r25'e binersin ybr'den sonra.
-
09 Ağustos 2016, 14:18
Ybr ye bineceğine her yere koşarak git daha çabuk gidersin.
-
09 Ağustos 2016, 14:21
YBR candır cok ney soyluyorum ideal karar bence bi sene ybr ye bin seneye 250rr gelirse onu alırsın paranı biriktirmeye başla bi an önce
-
09 Ağustos 2016, 14:32
6 ayda r25 alabilen adam, bugün de alabilir.
-
09 Ağustos 2016, 14:52
Alamam hocam sigortam yeni basladigi icin 6 ay yatmasi gerek kredi cekebilmem icin, 6 ayda 1500 liradan 1000 lira kenara koyup 6 bin biriktirip 10 bin kredi cekecektim. Simdi elimde pesin para var 3 bin lora kadar ustune biraz koyup ybr almaktan baska tek sansim 5 ay daha beklemek varsa bi cozum yolu soyle alalim
-
09 Ağustos 2016, 15:15
Buyur işte... Sen git her ay 1000tl koy sonra 10 bin kredi çek sonra git 16'ya motor al, her ay kredi öde param yok diye trafik sigortası yaptırama, sigortasız ruhsatsız gez, ekipmana verecek paran yok ekipman alma sonra git bir yerde patla ben göreyim seni bakalım kredini sonra arkanda kalanlar öder.
Git önce adam akıllı kendini canını güvene al ondan sonra kalan paranla motor al. Motor şakaya gelmez ayak bileğin kırılsın kafadan 3 ay evde yatarsın...
-
09 Ağustos 2016, 15:28
ssCi adlı üyeden alıntı
Buyur işte... Sen git her ay 1000tl koy sonra 10 bin kredi çek sonra git 16'ya motor al, her ay kredi öde param yok diye trafik sigortası yaptırama, sigortasız ruhsatsız gez, ekipmana verecek paran yok ekipman alma sonra git bir yerde patla ben göreyim seni bakalım kredini sonra arkanda kalanlar öder.
Git önce adam akıllı kendini canını güvene al ondan sonra kalan paranla motor al. Motor şakaya gelmez ayak bileğin kırılsın kafadan 3 ay evde yatarsın...
İyi soyledi arkadaş.
Ben motora yeni başladım 150 cc ile. amacım R25 almaktı ama iyi ki almamışım dedim . Çünkü bu motorla ucuz kurtulduğum tehlikelerden R25 ile kurtulamayabilirdim. Kesinlikle aklımı başıma getirdi 150cc ve tecrübe kattı. ben gücü sonuna kadar kullanmadan duramayan birisiyimdir. ama biraz sakinleştim.
-
09 Ağustos 2016, 15:31
kararsiz adlı üyeden alıntı
Bu sekilde gitmek beni cok zarara sokar mi ?
Kardeşim gözünü/gözünüzü seveyim kalbinin istediği motora sadece onu sevdiğin için bin. Sende " evlat hissi " uyandıran motosiklete bin ! Yağmur yağınca " brandası üzerinde miydi ? " diye cama çık bak ! v.s v.s. Kar etsen ne olacak zarar etsen ne olacak ? Sen isteklerini arka plana atıp hayattan zevk almaktan zarar etmişken bunlar önemli mi ?
Not: Güzel konuştum bunu not edin !
-
09 Ağustos 2016, 16:04
mavisipa adlı üyeden alıntı
İyi soyledi arkadaş.
Ben motora yeni başladım 150 cc ile. amacım R25 almaktı ama iyi ki almamışım dedim . Çünkü bu motorla ucuz kurtulduğum tehlikelerden R25 ile kurtulamayabilirdim. Kesinlikle aklımı başıma getirdi 150cc ve tecrübe kattı. ben gücü sonuna kadar kullanmadan duramayan birisiyimdir. ama biraz sakinleştim.
Ben sentor 150 kullandım 25 bin km civarı + baya tvs apache kullandım direk RC 390'a geçtim ve Abs olmasa defalarca patlamıştım.
R25'de hafife alınacak motor değil ve öyle motora binmek için gerçekten baya tecrübe lazım, 250lik diye hafife almayın. Belki benim makina güçlüdür ondan böyle konuşuyorumdur ama şunu söyleyebilirim ki sert gaz açınca drift yapıp kafayı kaldırıyor zar zor zapt ettim kaza yapacaktım.
Şaka değil bu makinalar ekipmansızda binmeyin asla.
-
09 Ağustos 2016, 16:10
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Kardeşim gözünü/gözünüzü seveyim kalbinin istediği motora sadece onu sevdiğin için bin. Sende " evlat hissi " uyandıran motosiklete bin ! Yağmur yağınca " brandası üzerinde miydi ? " diye cama çık bak ! v.s v.s. Kar etsen ne olacak zarar etsen ne olacak ? Sen isteklerini arka plana atıp hayattan zevk almaktan zarar etmişken bunlar önemli mi ?
Not: Güzel konuştum bunu not edin !
forza sizde evlat hissi uyandırdı mı ?
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
09 Ağustos 2016, 16:15
-
09 Ağustos 2016, 16:17
Scooter kullaniyorum 2000 liraya aldim 1500 liralikta ekipman almistim yaninda bilmeden konusmayalim ya herkesin hayatina kimse karisamaz ben ne soruyorum siz ne soyluyorsunuz hocam
-
09 Ağustos 2016, 16:21
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Aslında PCX evlat hissi uyandırmıştı. Bu sebeple devamında maxi olanını tercih etmek istedim
Tabii tork ve beygir gücünün yüksek olması gibi ekstra etkenler de tercihimde etkili oldu.
Şunlara baksana ne kadar da masumlar
Pcx yuvadan giderken çok üzüleceğim
http://i.hizliresim.com/mEjO3R.jpg
pcx'in de aşağı kalır yanı yok gemi gibi alet özellikle yeni kasası için konuşmak gerekirse 125 cc scooter katogorisinde en iyisi, artçı peglerinde bile malzeme kalitesini hissettiriyor. hatta teker çapı forzadan büyük genelde forza ilanlarında hep pcx ile takas olur açıklamalarına denk geldim. belki birgün sizde pcx e geri dönersiniz
-
09 Ağustos 2016, 16:28
ssCi adlı üyeden alıntı
Sana ne arkadaşım? Ne biliyorsun sigorta yaptırmayacağını, ehliyet, ekipman almayacağını.
Anası mısın, babası mısın, karısı kocası mısın? Nasıl bu kadar sert yargılıyorsun?
Zamanında aynı şeyi ben de yaptım. Asgari ücretten hallice maaşımla gittim kredi çektim, ekipmanımı da aldım motorumu da aldım sigortamı da yaptırdım. Hem de ailemle beraber yaşamıyordum. Hem de daha 20 yaşındaydım. Yeri geldi yememden içmemden kestim. Yeri geldi arkadaşlarımla görüşmedim. Ama hayalimi gerçekleştirdim.
Adam demiş mi, sigorta yaptırmaya param yok, ekipman almaya, eğitime gitmeye param yok diye? Dememiş.
O zaman öneri verirsin, akıl verirsin ama söylemediği bir şey için yargılayamazsın.
Düzeltme: Adam yukarıda yazmış zaten ekipmanım var diye.
Senin içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et kardeşim. İstersen git önce ybr al sonra bisiklet al. İstersen r25 al. Sadece hesabını kitabını bil yeter.
-
09 Ağustos 2016, 17:06
ybr iyidir az yakar az sorun çıkarır cbr'a binmeden r25 bile alabilirsin
-
09 Ağustos 2016, 17:25
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Sana ne arkadaşım? Ne biliyorsun sigorta yaptırmayacağını, ehliyet, ekipman almayacağını.
Anası mısın, babası mısın, karısı kocası mısın? Nasıl bu kadar sert yargılıyorsun?
Zamanında aynı şeyi ben de yaptım. Asgari ücretten hallice maaşımla gittim kredi çektim, ekipmanımı da aldım motorumu da aldım sigortamı da yaptırdım. Hem de ailemle beraber yaşamıyordum. Hem de daha 20 yaşındaydım. Yeri geldi yememden içmemden kestim. Yeri geldi arkadaşlarımla görüşmedim. Ama hayalimi gerçekleştirdim.
Adam demiş mi, sigorta yaptırmaya param yok, ekipman almaya, eğitime gitmeye param yok diye? Dememiş.
O zaman öneri verirsin, akıl verirsin ama söylemediği bir şey için yargılayamazsın.
Düzeltme: Adam yukarıda yazmış zaten ekipmanım var diye.
Senin içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et kardeşim. İstersen git önce ybr al sonra bisiklet al. İstersen r25 al. Sadece hesabını kitabını bil yeter.
Öncellikle benim sert tavrım arkadaşın hayatı canı içindi. Senin kalkıp bana bu uslüp ile konuşman tamamen saygısızlıktır, seviyene davet etmene gerek yok.
Ben burada ekipman ile ilgili bişi göremiyorum '' Güya 6 ay çalisip bi kenara para koyup alacaktim, üstüne sabirsiz olunca ve temiz bir ybr bulunca karar degistirdim bu hafta icinde YBR 125 alacagim, 3-4 ay kullanip sattiktan sonra CBR 125 almayi planliyorum, onuda biraz kullandiktan sonra R25 almayi dusunuyorum. Bu sekilde gitmek beni cok zarara sokar mi ? Yoksa mantikli mi?
2014 YBR 3500'e buldum bu arada iyi mi fiyati ''
Aşağılar'da gözüme 6 ay çalışıp para koyucam kredi alıcam deyince şurada ince düşündüm 6 ay çalışıp neden 1000 koyuyor? neden bu kadar kendini sıkıştırıyor acaba? 12 ay çalışmıyor? demek ki aceleye getiriyor diye düşünerekten sert davrandım.
Söz konusu motosikletli kardeşlerimin hayatıysa argoda kullanırım orası senide söylediğim kişiyide alaka etmez ben onu hangi manada kullandığımı canını düşünen insanlar bilir.
Neyse ekipman al kardeşim sen sigortanıda yaptırıcak para bul herşeyini hallet öyle al motoruna bin işte.
-
09 Ağustos 2016, 23:37
Sene olmus 2016 hala yibir alcam diyenler var.
Decathlon da 400 liraya guzel dag bisikletleri var sigorta derdi de yok ayni islevi gorur zaten. Hic degilse para biriktireceksen cope atmis olmazsin. Hemde spor olur.
-
10 Ağustos 2016, 00:21
abartmayalım ybrde bisiklet değil o kadarda ,dilerseniz yokuşu çıktıktan sonra konuşalım. bence gayet mantıklı olmuş skuter üstüne ybr üstüne r25 üstüne vs vs
her motorcunun bisikleti olmalı bu arada istersen h2ye bin bisiklet candır
-
10 Ağustos 2016, 00:28
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Sene olmus 2016 hala yibir alcam diyenler var.
Decathlon da 400 liraya guzel dag bisikletleri var sigorta derdi de yok ayni islevi gorur zaten. Hic degilse para biriktireceksen cope atmis olmazsin. Hemde spor olur.
Bi defa 400 tl kaliteli dağ bisikleti yok eli ayağı düzgün modeller ortalama 1000 tl den başlıyor ayrıca dağ bisikleti ile ybr karşılaştırmak nasıl bir saçmalık onuda anlayamadım.Küçümsediğin ybr kendi sınıfında bir çok motoru cebinden çıkarır çünkü sorunsuz titremiyor ve uzun ömürlü fiyatı yüksek gelebilir ama motor fiyatları gene olarak abd ve Avrupa aynı seviyede sadece bizim paramız euro ve dolar kaşısınında cok fazla değer kaybetmiş durumda özetle ekonomimiz iyi degil
Ruhunu değil,lastiğini yak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)