Benim yeni ehliyet sisteminde kafam karşıtı şimdi 35 KW'a kadar kulla biliyosun diyolar Honda VT 600 Shadow almak istiyorum fakat A2 ehliyeti bu motoru kullana bilirmi acaba Cevaplar4 sanız sevinirim kafam karıştı
Benim yeni ehliyet sisteminde kafam karşıtı şimdi 35 KW'a kadar kulla biliyosun diyolar Honda VT 600 Shadow almak istiyorum fakat A2 ehliyeti bu motoru kullana bilirmi acaba Cevaplar4 sanız sevinirim kafam karıştı
Yönetmelikte:
"Gücü 35 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,2’yi geçmeyen, iki tekerlekli motosiklet şeklinde ifade edilir."
35 kilovatta 46 beygir civarı yapıyor yani önemli olan cc değil 46 beygiri geçmemesi heralde cbr500r da 194 kg yazıyor sitesinde a2 onu kullanabiliyor heralde sende bunu kullanabiliyosundur tahminen.
Hocam merhabalar. Ehliyet kursuna yazılım a2ye ve bu ay sınavım var. 500cc ye kadar kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
yani şimdi cbr600rr alsan kullanamaz mısın? ben A sınıfı aldım direk. alayını kullanırım yeterki olsun
0 motor 120 HP A2 ehliyeti kullanamas zaten ben Chopper için sordum SS motor kullanmayı sevmem ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Hocam 46.6 HP ye kadar olan motorları kullana biliyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)