Öncelikle herkese selamlar,
Motoru alalı 3 veya 4 gün oldu debriyaj sıkmaktan mıdır nedir sol elimde ağrı oluşmaya başladı daha önce birinizin başına geldimi merak ediyorum, önerebileceğiniz krem veya o tarz bişe var mı ?
Teşekkürler
Öncelikle herkese selamlar,
Motoru alalı 3 veya 4 gün oldu debriyaj sıkmaktan mıdır nedir sol elimde ağrı oluşmaya başladı daha önce birinizin başına geldimi merak ediyorum, önerebileceğiniz krem veya o tarz bişe var mı ?
Teşekkürler
'Saygı göster, saygı gör.'
Bunu bize soracağına doktara gitsen nasıl fikir bence süper bi fikir
Merhaba
Krem önerisi istemek saçma olmuş. Burada kimse doktor değil keza doktor dahi olsa muayene etmeden ilaç verilmesini doğru bile bulacağını sanmıyorum.
Motordan önce böyle bir durum yoksa ve motor kullanmaya başladıktan sonra agri oldugunu özellikle sürüs sonraları yaşadığınızı farkettiyseniz oturuş pozisyonuz ,direkseklerin , kollarin duruşuna dikkat edin. Kendinizi kasiyorsaniz agri yaşamanız muhtemel ağırlık bileklere binmeyecek kollar rahat olmalı. AEA nin oturuş pozisyonu ile alakali videosuna göz atin.
Bazı gidon dizaynları kolunuzu yorabilir. Vaktiyle pulsar 200ns kullanmıştım. Yarım saat kullandım kollarım ağrıdı. Zaten kullanıcıları gidon yükseltilmesini tavsiye ediyor ki demek yaygın yaşanan bir problem.
Ancak bu sıkıntıda 2 kolunuz birden yorulur. Sadece sol kol değil.
benimde sol bileğimde ağrı oluyor tamamen yanlış oturuş pozisyonuyla alakalı.şehir içinde yavaş yavaş giderken dik duruyorum bileklerime yük biniyor ve sonrasında ağrı.
Biraz da sağ elle takıl geçer..
Debriyaj sikmaktan kardesim birazda sertse debriyajlar ilk motor olunca agritiyor.Ben kendimce agirlik falan calisan biri olsamda benimde agrimisti sifir motor aldigimda.Bi hafta gecmezse doktora gorun derim.
Araba kullanırken şehir içi yoğun trafikte nasıl ki sol ayağınız ağrıyor. Bu da benzer bir durum bence
Mesela vitesli motosiklet kullandığımda sağ el ağrısı çekerim ben de gaz ayarını tutturabilmek adına
Bence geçecektir, sabır..
Benim başıma ilk sürücü kursunun arabasını kullandıktan sonra kollarım ağrıyordu herhalde acemi olduğumuz için direksiyonu çok sıkıyorduk ama sende şuan motora yeni yeni alışmaya başladığın için normal zamanla alışırsın
Herkese teşekkür ederim
'Saygı göster, saygı gör.'
motoru alalı bir hafta oluyor, sol parmaklarım ağrıımaya başladı. motor yüzünden olduğunu düşündüm ben de. eldivenim yok henüz, rüzgar yemekten olabileceğini de düşündüm. ilk fırsatta gidip alacağım eldiveni.
Sürüş esnasında gidonu serbest bırak sağa sola sapma yapıyorsa nedeni bu olabilir
Abi elim ağrıyor diye foruma mı yazılır ya? Hiç mi zor durumda kalmadınız da foruma yazacak kadar büyük bi dert olarak görüyorsunuz bunu?
Aha bende açılan konuya saranlardan oldum mutlu musunuz? Halbuki ne güzel istemediğim konuyu görmezden geliyordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)