asıl sorun akü bitince
Bu motor için çok yakar az kaçar diyorlar.Yeni başlayanlara uygun gibi.
sonunda bir işe yaramış, gidon önemli şey
"Bizleri trafikte farkedin" diyoruz ya ...
Motosiklet isimli iki tekerli vasıtayı gündeme taşığı için kendisine teşekkür etmemiz, destek olmamız, ve kutlamamız lazım...
Lütfen kelimenin diğer çağrışımından uzak, motosiklete, motosikletli sürücülere dikkat çeken yorumlarla destek olalım ...
Derim ...
Aga başlangıç motoru olurmu bundan ehehe
piston sarmış gönlüme segman atsan ne fayda :D
bu arada bujiler meme yapmış
Bunun neresine binicez
Ayak marşı var sanırım, olmadı vurdur devam et. Oturuş pozisyonu güzele benziyor, sele yerden epey yüksek.. Tek sorun çok yakar bu, benzin-para yetişmez..
O kadar makyajı fotoshopu bana yapsanız banada binesiniz gelir lan :D
Eski motorcudur bu hala biniyor.Çoğumuza toz yutturabilme potansiyeli var yani.
Lan ergenler,
Atıp tuttuğunuz O kadın çoğunuzdan delikanlıdır.
Sizin ekmeğe mama dediğiniz yaşlardan beride motora biner.
taaaa televole zamanlarında tek teker Arifle youtubeda videosu var eski motorculardan sanki
Alibaba sitesindeki motosiklet parça satışında tanıtım olarak kullanılmış ablalarımız. Yakın zamanda tuğba da bu kulvarda iş bulabilir
Şehir içi kaç kuruş yakar bu?
Popüler kültürden nefret eden birisi olarak, buradaki yorumların çoğunun içerdiği basit ironiyi görünce, ülkemizde motosiklet kültürünü oluşturan çoğunluktanda nefret etmenin sakıncası olmadığına kanaat getirdim.
biraz daha koyulup ybr alınabilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
bu arada dikkatinizi çekerim, resimdeki motosiklet değil bisiklet.
Kendisi eski motorculardandır bizim orda bi tamircide 550 kmde 2005 Suzuki Gsx-R i var ki efsane ötesi birşey tek çizik yok fabrikadan çıktığı gibi duruyo...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)