ohhoo bende bişey sandım. bunlar hergün olan olaylar sen kendini kollamaya bak, trafik eğitmenliğini boş ver.
ohhoo bende bişey sandım. bunlar hergün olan olaylar sen kendini kollamaya bak, trafik eğitmenliğini boş ver.
ben hiç bir şekilde kim haklı kim haksız olayına girmeyeceğim
(ki herkes kim hatalı biliyor)
şimdi özellikle şehir içinde ambulans hastaya müdahaleye gitmiyor ise
bakın tekrar ediyorum acil hastaya müdahaleye gitmiyor ise
siren ve ikaz ışıklarını yakması yasaktır
2 eğer hastayı almış ve hastaneye dönüyor ise
tekrar ediyorum hastayı alıp dönüyor ise
ikaz ışıklarını yakmak zorundadır
siren ise trafiğin akışı ve yolun tıkanıklığına göre açılır
sirenin tek amacı yolda dalmış veya ikaz ışıklarını görmeyen sürücüleri uyarmaktır
sürekli açık olması gerekmemektedir gerektiğinde ambulans şoförü tarafından uyarı amaçlı açılır
şimdi konuya dahil olan ambulans kırmızı şeritli acil hasta ambulansıdır
ve hiç bir şart altında istasyondan hastaya müdahale dışında çıkamaz
olağan üstü haller hariç (maç miting ve çeşitli organizasyonlara devlet emriyle)
kanunen yasaktır
iddia edildiği üzere ambulansta hasta yok ise video ile şikayette bulunabilirsiniz
ha 70 km hız sınırı olan yerde 120 ile ikaz ışıkları yanan ambulansı geçtiğiniz açık şekilde görünüyor
699 tl de siz ceza yersiniz
ettiğiniz şikayet yanınıza kar kalır
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
bu arada yaya geçidinden 120 ile kontrolsüz geçişinizi saymadım daha
sanırım yorumları okumadan yorum yapanlar var sesten pek belli olmasa da ambulans şoförünün kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirmeye başladığında kendisini korna ile defalarca uyarıyorum uyarmasam bu sefer benim üzerime çıkacak zaten serzenişte bulunma nedenim bu yoksa hiç bir şekilde ben skuterli arkadaş haklı diye bir ithamda bulunmadım. Gerçi arkadaş genelde ss kullanıyor skuter sürünce sürüş dinamiğine alışamadı galiba oropsici arkadaş demiş ki yaya geçidi var hocam videoya dikkatli bakarsanız yaya geçidinin olduğu yerde ne bir trafik lambası ne de uyar var artı orada bir güzergah yok ve karayolunun göbeği sen orada aaa yaya geçidi diye yavaşlarsan fukara sümüğü yere yapıştırırlar seni Yalnız şunu anladım demek ki büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar bu duruma o kadar maruz kalmış ki normal gelmeye başlamış bu oaylar tuhaf. Bir de görevli arkadaş arabaya bir şey dememiş kimse demiş adama sabahtır gavat diyoruz zaten videonun ilerleyen bölümler de daha neler neler yaptı arkadaş sollanmaya tahammül edemiyor kendisi bu arada o yolda 100 kmh altı giderseniz ölürsünüz aydın da ikamet edenler bilir. hele hele gece seyahat ederseniz
hacı hiç polemiğe gerek yok
madem bu kadar kendinden eminsin
plakanı yaz buraya emnyet genel müdürlüğüne video linkini ve plakanı hiç bir yorum yapmadan atalım
sonuçta onların işi bu kim haklı kim haksız karar verip bassınlar cezayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)