Klişe olan bir "Hangisini önerirsiniz konusuna hoşgeldiniz"
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 00:38
Öncelikle abilerim ablalarım kardeşlerim herkese merhaba
Fazla kafanızı şişirmiyip herşeyi bir çırpıda anlatıp geçicem 1.85 boyunda 76 kiloda erkek cinsiyetli ve 99 kasa bir insan türüyüm
Uzun süredir ekipman toplamaya çalışıyordum ve sonunda bu işi hayırlısıyla bitirdik. Montuydu kaskıydı ıvırıydı zıvırıydı hepsi tamam ama bilindiği üzere sıra geldi motora
(Öncelikle 2017 temmuz ayında a1 ehliyetten a2 ye geçiş yapma hakkım oluyor 99 kasa olduğumu yukarıda belirttim)
Bir kaç motor arasında kararsız kaldım ve motoru fiyatlar biraz daha düşüceği için kışın almayı planlıyorum şuan sadece motor almak için 3000 bütçem var + Buna ek olarak kışa kadar 2000 tl daha toplamayı düşünüyorum alıcağım motora göre pederden de yardım alacağım şimdi gelelim bermuda şeytan üçgenine
1- Ktm duke 125
2-Cbr 125 r
3- Cf moto 150 nk
İlk motorun olucağı için aslında birazda 2. El üründen ağzım çok yandığı için yoğurdu kaşıkla yemek istiyorum ve gözüme kalbime çok hoş gelen 150 nk modeli var pek fazla inceleme videosu olmadığı için size sormak durumundayım onun dışında klasik az yakan ucuz servis ucuz parça cbr 125 ve ÇOK ÇOK ÇOK hoşuma giden ktm duke 125 birazda hoşuma naked gittiği için duke ve nk 150 arasında kararsızım duke u 2. El nk yı 0 alıcağımı düşünürsek hepsini şöyle ortaya değerlendirirseniz çok çok sevinirim (motoru kışın ocak sonu şubat ortası gibi alacağım) sizinde önericeğiniz birşey varsa merakla bekliyorum. Tekeriniz düz bassın
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 00:40
cevabını sen vermişsin zaten
-
08 Ağustos 2016, 00:48
Valla hiç inceleme şansım olmadı istediğim şeylerle gerçekler farklı çıkıyor inceleyen birinden görüş almak için yazdım ama sanırım haklısın 😀
-
08 Ağustos 2016, 00:51
Tartışmasız duke! dolmadan alta bence nk..
Videosu yokmu? sen çekersin. Motor çinliye göre üst kalitede yakıt ekonomik , şekil hoş , servis parça ucuz en önemlisi motor ucuz ve 0 sana ne lazımdı? Nesi kötü? sele sert ( çözümü kolay) artçı selesi dahada sert zaten sen artçı alma baya bi süre.
Duke güzel tabiki ama alırken pahalı , servisi parçası vs bunlar hep yük.
cbr? geç onu istemiyorsun sen onu
-
08 Ağustos 2016, 01:14
Abi varya tüm içimden geçenlerin cevabını vermişsin çok çok sağol güzel görüşlerin için sanırım biraz nk ya doğru ivmeleniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
miracbahadur adlı üyeden alıntı
Fazla kafanızı şişirmiyip herşeyi bir çırpıda anlatıp geçicem 1.85 boyunda 76 kiloda erkek cinsiyetli ve 99 kasa bir insan türüyüm
Uzun süredir ekipman toplamaya çalışıyordum ve sonunda bu işi hayırlısıyla bitirdik. Montuydu kaskıydı ıvırıydı zıvırıydı hepsi tamam ama bilindiği üzere sıra geldi motora
(Öncelikle 2017 temmuz ayında a1 ehliyetten a2 ye geçiş yapma hakkım oluyor 99 kasa olduğumu yukarıda belirttim)
Bir kaç motor arasında kararsız kaldım ve motoru fiyatlar biraz daha düşüceği için kışın almayı planlıyorum şuan sadece motor almak için 3000 bütçem var + Buna ek olarak kışa kadar 2000 tl daha toplamayı düşünüyorum alıcağım motora göre pederden de yardım alacağım şimdi gelelim bermuda şeytan üçgenine
1- Ktm duke 125
2-Cbr 125 r
3- Cf moto 150 nk
İlk motorun olucağı için aslında birazda 2. El üründen ağzım çok yandığı için yoğurdu kaşıkla yemek istiyorum ve gözüme kalbime çok hoş gelen 150 nk modeli var pek fazla inceleme videosu olmadığı için size sormak durumundayım onun dışında klasik az yakan ucuz servis ucuz parça cbr 125 ve ÇOK ÇOK ÇOK hoşuma giden ktm duke 125 birazda hoşuma naked gittiği için duke ve nk 150 arasında kararsızım duke u 2. El nk yı 0 alıcağımı düşünürsek hepsini şöyle ortaya değerlendirirseniz çok çok sevinirim (motoru kışın ocak sonu şubat ortası gibi alacağım) sizinde önericeğiniz birşey varsa merakla bekliyorum. Tekeriniz düz bassın
Unuttuğum birşey daha bunlara ek 0 bajaj pulsar 150ns daha uygun fiyatlı bu motor ve nk 150 karşılaştırısanız sevinirim
-
08 Ağustos 2016, 01:21
Bahsettiğin motorların temizini bulmak zor.Duke125 sıfır fiyatını haketmiyor 7 8 bine temizini bulmakda mesele yedek parçası pahalı. En güzel seçenek burda sıfır km cf almak. Bu motoru alacağına pulsar 150ns al diyenler olur.Pulsarın ikinci elden başka hiç bir artısı yok bu motora göre. Belki biraz daha torklu son hızı biraz daha fazladır.Ama eksileri daha çok.Cf moto bosh enjeksiyonlu,dört piston kaliperli,ön arka disk,su soğutma,led aydınlatma,tasarımı güzel,gösterge paneli detaylı,sıcaklık göstergesi, vites değişimi için ayarlanabilir devir uyarı lambası . Beğendiysen bütçende sıfır olarak ona yetiyorsa git al ilk sahibi sen ol.Kimsenin lafınada bakma pulsara o para veriliyorsa bu motora hayli hayli verilir.
-
08 Ağustos 2016, 01:24
Pulsar 150 yerine nk almanda fayda var su sogutma var buda demekkı her 1500 2000 de yag degıstırmen yerine 3000 5000 km de yag degıstırebılırsın ayrıca bizim komsu sürğcü kursunda 2 tane 150 ns var belirli devşrde bogulma falan gaz yememe yapıyo bişey taktılar düzeldi hava filitre burcumu ne öyle bişey fakat hava sogutmalı oldugu ıcın ve butun gun sabahtan aksama kadar 1 ve 2 vites motor sogumadıgı için ciddi oranda yag eksiltiyor bızım kursun yukı motoruda 1000 km de 500 ml yag eksiltiyor yag yakma yada kaçak yok kendi ustamın dedıgı e göre cok normal motor şişiyor subablar gevsedıgınden aradan kaçırıp egsozdan atıyordur dedi dogrulu konusunda bi fikrim yok ama ön arka disk sıvı sogutme 2 farklı kullanım modlu enjeksiyonlu ve görünüş olarak daha şekil olan 150 nk gözüm kapalı tercıhım olur her ne kadar çinlide olsa cf moto boş beleş motor üreticisi değil
-
08 Ağustos 2016, 01:27
1- Ktm duke 125
2-Cbr 125 r
3- Cf moto 150 nk
redmap adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin motorların temizini bulmak zor.Duke125 sıfır fiyatını haketmiyor 7 8 bine temizini bulmakda mesele yedek parçası pahalı. En güzel seçenek burda sıfır km cf almak. Bu motoru alacağına pulsar 150ns al diyenler olur.Pulsarın ikinci elden başka hiç bir artısı yok bu motora göre. Belki biraz daha torklu son hızı biraz daha fazladır.Ama eksileri daha çok.Cf moto bosh enjeksiyonlu,dört piston kaliperli,ön arka disk,su soğutma,led aydınlatma,tasarımı güzel,gösterge paneli detaylı,sıcaklık göstergesi, vites değişimi için ayarlanabilir devir uyarı lambası . Beğendiysen bütçende sıfır olarak ona yetiyorsa git al ilk sahibi sen ol.Kimsenin lafınada bakma pulsara o para veriliyorsa bu motora hayli hayli verilir.
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için genelde bu çin alma en azından hindistan malıdır falan diyenler oluyor onun için sordum 150 ns yi bide belediye dağıtıyor gibi herkes alıyor ama cf moto alan daha görmedim aklımı karıştırmıyor değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
1- Ktm duke 125
2-Cbr 125 r
3- Cf moto 150 nk
ayzek adlı üyeden alıntı
Pulsar 150 yerine nk almanda fayda var su sogutma var buda demekkı her 1500 2000 de yag degıstırmen yerine 3000 5000 km de yag degıstırebılırsın ayrıca bizim komsu sürğcü kursunda 2 tane 150 ns var belirli devşrde bogulma falan gaz yememe yapıyo bişey taktılar düzeldi hava filitre burcumu ne öyle bişey fakat hava sogutmalı oldugu ıcın ve butun gun sabahtan aksama kadar 1 ve 2 vites motor sogumadıgı için ciddi oranda yag eksiltiyor bızım kursun yukı motoruda 1000 km de 500 ml yag eksiltiyor yag yakma yada kaçak yok kendi ustamın dedıgı e göre cok normal motor şişiyor subablar gevsedıgınden aradan kaçırıp egsozdan atıyordur dedi dogrulu konusunda bi fikrim yok ama ön arka disk sıvı sogutme 2 farklı kullanım modlu enjeksiyonlu ve görünüş olarak daha şekil olan 150 nk gözüm kapalı tercıhım olur her ne kadar çinlide olsa cf moto boş beleş motor üreticisi değil
Önceliklle güzel yorumlarınız için teşşekür ederimsanırım hedefimiz belli oldu 150 nk bakalım artık umarım umduğumuz gibi alırız aldıktan sonra iyice kafanızı ütüleriz şimdiden herkese teşekkür ederim
-
08 Ağustos 2016, 01:33
Ne güzel işte, farklı olmak iyidir. bu segmentte sıvı sogutmalı motor anca iki katı fiyatlılarda bulursun. Sıvı sogutma şu demek , millet 2 kere yağ değişimi yaparken sen 1 kere yapacaksın ama kaliteli yağ kullanacaksın. ahanda yazıyorum buraya bu motora kaliteli yağ koy bakımını düzgün yap yıllarca gık demeden yürür. ki zaten sen o kadar kullanmayacaksın. senin motorunun satışı geldiği zaman zaten belli bi piyasasıda olmuş olur .Düşünecek bir şey yok burda
-
08 Ağustos 2016, 01:45
Ters maşada varmış motorda.Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama kaza konumda bir arkadaş yamulan ön maşa için eski motorlar gibi ters maşa yapsalar böyle olmazdı gibi birşey yazmıştı oda bir artı oluyor heralde.Motor yakından kaliteli duruyor çinli gibi değil kağıt üstünde baktığın zaman kendi altımdaki z250 den daha donanımlı. Bizim zenci kawanın göstergesinde bile hiçbirşey yok bomboş Destekleyin millet aldırıyoz cfyi kurbanı seçtim
-
08 Ağustos 2016, 01:50
redmap adlı üyeden alıntı
Ters maşada varmış motorda.Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama kaza konumda bir arkadaş yamulan ön maşa için eski motorlar gibi ters maşa yapsalar böyle olmazdı gibi birşey yazmıştı oda bir artı oluyor heralde.Motor yakından kaliteli duruyor çinli gibi değil kağıt üstünde baktığın zaman kendi altımdaki z250 den daha donanımlı. Bizim zenci kawanın göstergesinde bile hiçbirşey yok bomboş
Destekleyin millet aldırıyoz cfyi kurbanı seçtim
Çinli bilim adamları açıklama yaptılar çin seddinden sonraki en iyi buluşları bu motormuş
Yıllarca ktm in tasarımlarını yapmış bi firma işide biliyorlar çinli deyip ön yargılı olmamak lazım
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
08 Ağustos 2016, 01:56
ayzek adlı üyeden alıntı
Çinli bilim adamları açıklama yaptılar çin seddinden sonraki en iyi buluşları bu motormuş
Yıllarca ktm in tasarımlarını yapmış bi firma işide biliyorlar çinli deyip ön yargılı olmamak lazım
Değilim zaten bu motoru seviyorum. 150 cc naked düşünseydim şans vereceğim tek motor bu olurdu.
-
08 Ağustos 2016, 01:57
para sıkıntı değilse ktm derim.
-
08 Ağustos 2016, 02:00
Sıfır 150nk ikincielde alıcısı piyasası varmı turşusunu kurma ondan sonra
-
08 Ağustos 2016, 02:09
ayzek adlı üyeden alıntı
bızım kursun yukı motoruda 1000 km de 500 ml yag eksiltiyor yag yakma yada kaçak yok kendi ustamın dedıgı e göre cok normal
Normal değil bende şu uzun yol yapmaz dedikleri alt motoru oynanmış 210cc'lik Cg var. 100-110km hızla uzun yol gittiğim hâlde, şehiriçi tapapaz sürdüğüm halde en son yağ değişiminden sonra 600km'de hiç yağ eksiltmedi.
-
08 Ağustos 2016, 02:18
650nk
400nk
oneyydigız..
-
08 Ağustos 2016, 14:26
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Normal değil bende şu uzun yol yapmaz dedikleri alt motoru oynanmış 210cc'lik Cg var. 100-110km hızla uzun yol gittiğim hâlde, şehiriçi tapapaz sürdüğüm halde en son yağ değişiminden sonra 600km'de hiç yağ eksiltmedi.
O olayı bu gün çözdük alt tıpadan atıyormuş sıkıştırınca alt tıpayı değiştirdik dahada eksiltmez heralde
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
08 Ağustos 2016, 14:55
SenC_an adlı üyeden alıntı
Bu da uzaktan güzel göründü.
Çok anladığım şeyler değil ama öndeki çift disk hemen dikkat çekiyor.
Zaten bu cc de fazla motor yok.
Buralara gelirse çok ekmeğini yer gibi
youtubeda konuyla ilgili bu var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)