NİNJA 300 almak istiyorum bilgi verirmisiniz.
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 22:12
Merhabalar ben ninja 300 almak istiyorum ama 2. piyasası pek iyi değil nerdeyse yok gibi birşey.
Olanlarda kilometresi 20 30bın gıbı değişiyor bu şekil kilometresi yüksek bi kawasaki ninja almak bana sorun yaratırmı yaratırsa neler ve üstesinden geline bilir bişeylermi
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 22:31
Motor paraya gore degil tecrubeye gore alinir, ilk motor gibi bir his dogdu icime...
Yok tecrube varsa, altindan kalkabilecegin vir motor secmende fayda var.. Kawasaki servis ve parcalar ucuz degildir.. ama yinede alacagim dersen ABS li model olursa ilerde satman daha kolay olur..
-
07 Ağustos 2016, 22:34
ilk motorum olucak şahsıma ait ama 14 yıllık arkadaşımla 1 bucuk yıldır aynı motor biniyoruz ve artık yetmediğini düşünüyorum kendime motor almak istiyorum. bu ay sonu alıcam r25 ile basladım nınjaya kadar geldim kafa da ama piyasası yok nınja 300 un olanlarda kilometresı 20bın den baslıyo bu sorun teşkil edermi bilenler bu konu yardımcı olursa cok sevınırım
-
07 Ağustos 2016, 22:41
Güzel motor
Şahsımda var 35 bin kmyi geçti.
R25 sıfır alabiliyorsan sıfır sifirdir
-
07 Ağustos 2016, 22:42
sıfır almak istemiyorum ekipmanlarıma sağlam para harcamayı düşünüyorum o yüzden 2. elde aklım ve ninja 300 yada 250sl alıcam ama 300 de gönlüm biraz daha üst seviyede :D o yüzden kilometreleri fazla olursa sıkıntı yasatırmı yaşaatmazmı ömrü kısamı olur benim elimde kafam bu tarz şeylere takıldı
-
07 Ağustos 2016, 22:45
Sanmıyorum. Düzgün birinden alirsan problem olmaz.
100bin yapan yapmaya devam eden biri var yurtdışı forumlarda.
Yag su vaktinde koy problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)