yorum sizin
yorum sizin
Bu veledlerden çok var, kilitli olmayan motorların direksiyon kilidini kırıp anahtarsız çalıştırabilecek kabiliyetteler. Kilitli motorların da parçalarını çalıyorlar geçenlerde bir mt-07'nin gösterge panelini çaldılar Alibeyköy'de. Pahalı motoru olan imkanı varsa otoparka bırakmalı artık İstanbul'da.
Doğudan gelen etnik çöpler yapıyor bilhassa.
sen rahatsın kimse mondial çalmaz
hırsızları bulma,cezalandırma görevini vatandaşa bırakıyor ya bu polis, verdiğim vergiler haram olsun, yazıklar olsun. yolları yapsınlar diye verilen vergiler, yolları yapmayan, yolları sulayan belediyelere de haram olsun. ülke vatandaş için değil vatandaş ülke için sanki.
Bu veletlerden bizim burda da çok var. Kimisi scootere 3 kişi biner, kimisi dururken boyu yetmez yatırır, ki bunların plakası da yok genelinde.
Motorların çalıntı olup olmadığından emin değilim çünkü sabahtan akşama karakolun önünden geçiyorlar.
HONDA
#BZ3082
Irkçı falan asla değilim ama malum ırk. Neden hep böyle??
Artı sana ıslah evinde kayarlar deniyor. Tarz bu olmamalı.
büyük ihtimal bu iki grup da hırsız. Hırsızlar birbirinden motor çalmaya başlamışlar
en kucuk olan benım motorada iş koyuyordu sigara istedi yok kardeşim kullanmıyorum dedım baktı baktı gitti sallana sallana bali mi çekıyolar napıyolar bılmıyorum bızım semte gelıp duruyorlar *Yeşılpınar* da oturuyorum
Mobilde ve yoldayim cok fazla ikinci videoyu izleyemedim fkat ins serbest birakmamislardir ilk videoyu izlemistim en alasindan dayagi bile haketmiati bu veledizinalar.
Adana'da sadece CG çalarlar... Diğer motorlardan 2 3 tane var hemen enselenirler. Birde Hürriyet mahallesinde 2 tane yunus motoru çalıp gezen çocuklara şahit olmuştum.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
İnsan "ırkı" sadece tek türe mensup canlılardan oluşan bir topluluktur.
Bazı insanları diğerlerinden ayıran, renk, dil, din, siyasi görüş, belli bir toplumsal gruba aidiyet gibi özellikler, bir gruptan olanların diğerlerinden üstün olduğu veya bazılarının "aşağılık" özelliklere sahip olduğu anlamını taşımaz.
Bunun dışında kalan görüşlere ırkçılık diyoruz.
Beni şaşırtan ilk video da o küçük çocuğun yaptığını bile bile takındığı o tavır, o kadar alışkın o kadar normal birşey ki onun için sadece bir başka gün. Bu çocukların topluma yararlı birer fert olabilme şansı varmıdır? Bu çocukların peşinden yine elerinde zincirle koşan kişiler ne kadar normal ise bence o çocuklarda o kadar normal. Motorcu arkadaşımızın göstermiş olduğu ılımlı tavır için tebrik ediyorum, bu çocuklara şiddet uygulayarak birşeyler öğretemeyiz bu yoldan dönmek için en ufak şansları bile olsa şiddet bunu kaybettirir.
Sonradan Gelenlerde SARI OLAN BENİM YEĞENİMDİR,
Dieri ise MÜŞTERİM,
HER İKİ GRUPTA AYNI İŞ DİYENLERİ BİLİP BİLMEDEN YARGILADIKLARI İÇİN KINIYORUM,
Motor halen aranıyor,
Bulunamadı,
DİER ŞEREFSİZLER ise evet HIRSIZIN ÖNDE GİDENİLER,
Yakındır,
İnş Bulunacaklar,,,
motorla kaçan kim olduğu belli değil,
oda bulunacak inş.
AZ KALDI,,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)