Öncelikle herkese merhabalar. Ben A2 ehliyet almak istiyorum ehliyetin yaş sınırını ogrenmek istiyorum bir de mondial vulture 150 alicam bu motor 162 cc yani A2 ehliyete uygunmudur ? Teşekkür ederim.
Öncelikle herkese merhabalar. Ben A2 ehliyet almak istiyorum ehliyetin yaş sınırını ogrenmek istiyorum bir de mondial vulture 150 alicam bu motor 162 cc yani A2 ehliyete uygunmudur ? Teşekkür ederim.
17 yazıyor internetten aratinca ama A1e yetiyormu peki mondulial vulture uygun oluyormu alicamda?
Tecrübeli birine gerek yokmuş aslında, okuması yazması olan herhangi biri yetermiş.
Kardeş adam gibi soru soruyoruz gösteriş yapacaksan yazma hadi
Sen de gelip ona buna atar yapacaksan hiç adam gibi cevap bekleme, yaz tatilini bu yüzden sevmiyorum
Kusura bakma ama bu adam gibi soru degil bunun icin Tecrubeli olmayada gerek yok arastitma yapsaydin burda hazira cevap beklemezdin alti ustu arastircaksin
Bir ehliyet kursuna sorsaydin keşke. Yaa azcik usturuplu sorun kardeşim. İnsanlar tepkide haklı, Google kullanmayı bilmiyorsaniz motosikleti beyinle kullanacaksınız?
Bir de ustune trip...
Yaptığınız cok yanlis bisey ama yazdığınız herşey farkindaysaniz konu dışında yardim almak icin yazdim yinede sagolun uye olduguma pisman ediyosunuz insani
Pişman olduysan iyi kardeş, google diye bir şey var hadi en kötü sürücü kursları var ara sor, çok zor değil
Bi selam verseydin, isteklerini emir verir gibi değil de doğru dürüst yazsaydın şu forumdaki herkes yardımcı olurdu. Aynı konudan hergün açılıyo artık anasayfaya giresimiz gelmiyo. Burası motosiklet danışma sitesi, soruları cevaplama sitesi veya da emir verebileceğin bir site değil.
Sorularını üslubuyla sorarsın. Bilgisini paylaşmak isteyenler paylaşır. Üye olduğuna pişman olmuşsun. Üyelik açmak emin ol sorularını google da aratmaktan daha meşakkatli.
HONDA
#BZ3082
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)