Abartılan Yeşil Alan Sulama (Banyo İçerir)
Reklamlar
-
06 Ağustos 2016, 22:19
Arkadaşlar 15 Temmuz köprüsüne bağlantı yolunda yeşil alan sulama işini abartmışlar artık yolları değil komple yıkıyorlar ...
Reklamlar
-
06 Ağustos 2016, 22:25
Ohoo bu yine iyi benim büyükşehir çalışıyor konuma bak bildiğin yağmur yağdırıyorlar viraja 2 metre yukarıdan
-
06 Ağustos 2016, 22:27
Burada da aynısı :D Kafadan aşağı suyu yedim
-
06 Ağustos 2016, 22:28
en iyi belediye bizim belediye...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
06 Ağustos 2016, 22:46
arka fonda çalan müzik trafiği ortamı öyle bi algılamama sebep oldu ki sanki hiç trafik canavarı yok herkes bilinçli saygılı sürücü, uçan kuşlar kelebekler teletabiler dünyası
-
06 Ağustos 2016, 22:52
DKN adlı üyeden alıntı
arka fonda çalan müzik trafiği ortamı öyle bi algılamama sebep oldu ki sanki hiç trafik canavarı yok herkes bilinçli saygılı sürücü, uçan kuşlar kelebekler teletabiler dünyası
Youtube telif hakkı olmayan müziklerinden biri :D
Bugün 60 km yol gittim şeridimde giderken öndeki araçla takip mesafemi koruyorum en az 5 kişi önüme kırdı valla motorcuları araçtan görenlerin sayısı çok az .. İnşallah akıllanırlar ...
-
06 Ağustos 2016, 22:59
Lebrama adlı üyeden alıntı
Youtube telif hakkı olmayan müziklerinden biri :D
Bugün 60 km yol gittim şeridimde giderken öndeki araçla takip mesafemi koruyorum en az 5 kişi önüme kırdı valla motorcuları araçtan görenlerin sayısı çok az .. İnşallah akıllanırlar ...
onlarda o sıra jiminin paylaştığı müziği dinliyolardı demek ki
-
06 Ağustos 2016, 23:14
Allah allah burhanettin kocamaz nasil izin vermiş bu adamin sahneye cikmasina ;)
-
06 Ağustos 2016, 23:25
SessizGezgin adlı üyeden alıntı
Allah allah burhanettin kocamaz nasil izin vermiş bu adamin sahneye cikmasina ;)
burhanettin amcamız en böyük safkan metalcimizdir... Cep telefonu kaydına göre çok iyi çıkmış. adamlar da hakkaten sağlam çalıyorlar...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
08 Ağustos 2016, 16:24
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
burhanettin amcamız en böyük safkan metalcimizdir... Cep telefonu kaydına göre çok iyi çıkmış. adamlar da hakkaten sağlam çalıyorlar...
Ne bilim hocam genelde favorisi mustafa yildizdoğan'dı bir anda ben şok onunda kafa yapısı değişti yada yaşlılık olsa gerek diyorum.
-
08 Ağustos 2016, 19:33
şu aksiyon kamerasından bende almak istiyorum size nasıl park sulanır onu göstereceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)