Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kararsız Kaldım :D

REKLAM ALANI

Selamun Aleyküm kardeşlerim bana yardım edin yeni motor alıcam ve şu anda Mh Drift 150 , 150 Z-ONe ve Hyosung GT 250 R arasında kaldım Hyosung GT 250 R e belki sonra ama drift ile z-one de bana yardımcı olun ilk defa alıcam vede sigorta ne kadar çıkar.
    Şimdiden İlginiz İçin Teşekkür ederim.
    Siteye Yeni Üyeyim Kusurumuz varsa Affola

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    NİYE BÜYÜK YAZDINIZ ACABA
    Zell bunu beğendi.

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    Alıntı CastieLxP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun Aleyküm kardeşlerim bana yardım edin yeni motor alıcam ve şu anda Mh Drift 150 , 150 Z-ONe ve Hyosung GT 250 R arasında kaldım Hyosung GT 250 R e belki sonra ama drift ile z-one de bana yardımcı olun ilk defa alıcam vede sigorta ne kadar çıkar.
    Şimdiden İlginiz İçin Teşekkür ederim.
    Siteye Yeni Üyeyim Kusurumuz varsa Affola
    hatırladığım kadarıyla büyük yazmak yasak. ikisinin arasında kaldıysanız bence tek fark görünüş kalıyor görünüşe önme veriyorsanız z one alın bende sipariş verdim merakla bekliyorum ama drift te kendini kanıtlayan bir modeldir yinede seçim sizin drift daha seri olur z one ye göre
    AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Arkadaş büyük harf kullanmamış sadece büyük yazı boyutu kullanmış oda heralde forumdaki araçların kulanımını yanlış anlamış çok gitmeyin üstüne konuyu açan abim forumda mesaj veya konu atatrken yazı ve boyut bölümünü boş bırakırsan normal olan yazı boyutunu ve tipini kullanmış sayılırsın o motorlar hakkında bir fikrim yok bu arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Birde yazmayı unutmuşum foruma hoşgeldin umarım istediğin bilgiye ulaşırsın ve eğlenirsin

Motosikleti
    Kuba CR1
    yaşına göre sigorta 400-1000 arası çıkar o motosikletleri boşverip honda cbf150 ya da yamaha ybr ye bakmanı tavsiye ederim çinliler artık pahalı

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Al drifti bak keyfine 18 yasindaysan 1500 tl cikacak paran yoksa 2.el al

Yok yaş 20

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Alıntı erensipahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşına göre sigorta 400-1000 arası çıkar o motosikletleri boşverip honda cbf150 ya da yamaha ybr ye bakmanı tavsiye ederim çinliler artık pahalı
    yaş 20 onları herkez övüyo fakat o kadar alıcak param yok 4500 en fazla ikinci el de almak istemiyorum çünki daha önce scotter almıştım ikinci el baya bi sıkıntı yaşadım temizini buluyum derkende saten gene sıfıra yakın para vericem bende sıfır almak mantıklı diye bu modelleri seçiyorum ha başka öneriniz varsa alabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

Alıntı Ali Bircan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş büyük harf kullanmamış sadece büyük yazı boyutu kullanmış oda heralde forumdaki araçların kulanımını yanlış anlamış çok gitmeyin üstüne konuyu açan abim forumda mesaj veya konu atatrken yazı ve boyut bölümünü boş bırakırsan normal olan yazı boyutunu ve tipini kullanmış sayılırsın o motorlar hakkında bir fikrim yok bu arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Birde yazmayı unutmuşum foruma hoşgeldin umarım istediğin bilgiye ulaşırsın ve eğlenirsin
    teşekkürler saolun halden anlıyosunuz diğerleri gibi değil :D

barisblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Ben Z-one kulanıcısıyım ve motorumdan şuan için gayet memnunum, mondial marka bir motosiklet için beklediğim herşeyi veriyor yaklaşık 7000 km oldu 0 almıştım, henüz bir sorun yaşatmadı bana.
    Sigorta ücreti olarak 1360 TL ödedim bu arada 4 ay önce.

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    z-one çinliye göre nispeten kaliteli motor. Çok yakmaz ,çok hızda yapmaz acık titrer ama şekli güzeldir.

drift daha ucuz üstüne daha hızlı şekli sana hitap ediyorsa drift derim

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    20 yaşında ve ilk trafik tecrübeniz var ise sıfır motorda 1500-2000 tl altına sigorta bulmanız zor,motordan yana değilde sigortadan yana bol şanslar dilerim ben.
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz az koy cg al cg

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    🎼 kalakaldımm kışşş ortaasındaa yinee...🎼

Drift al geç.Mondialin en sağlam motoru diyola

Alıntı barisblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Z-one kulanıcısıyım ve motorumdan şuan için gayet memnunum, mondial marka bir motosiklet için beklediğim herşeyi veriyor yaklaşık 7000 km oldu 0 almıştım, henüz bir sorun yaşatmadı bana.
    Sigorta ücreti olarak 1360 TL ödedim bu arada 4 ay önce.
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :D son zmnlarda sigortalar ucuzladı diye biliyorum inş öyledir ama hay maşallah 1360 liraya temiz bi cup alınır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz az koy cg al cg
    cgleri sevmiyorum herkez övüyo ama bi ısınamadım :D yinede teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)