selam verip alamayınca içine atıyo üzülüyo işte çocuk. iyice hafızaya al, bir gün onlardan daha iyi makinaya sahip olursan sende onlara selam verme
selam verip alamayınca içine atıyo üzülüyo işte çocuk. iyice hafızaya al, bir gün onlardan daha iyi makinaya sahip olursan sende onlara selam verme
Snappy yarın Pan Europeanım ile gelcem, sana selam vercem. Rahat uyu bu gece
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
Sa barış çorlu da hangi köydesin ergene mı?
Motor kullanıyor olmamdan pek haz etmeyen bir yakınım vakti zamanında arabasını servisten alması gerekmesi ve servise gidecek kimse bulamaması sebebi ile motorun arkasına binip o 200 km yolu benimle gitmek zorunda kalmıştı. Malum akdeniz bölgesindeyiz motosiklet kullanıcısı çok. O gün de epey b bilinçlisi ile karşılaşıp yolda selamlaşmıştık. Motordan indiğimizde ilk sorduğu şey 'örgütmüsünüz lan siz?? nasıl tanıyorsunuz birbirinizi???' olmuştu. Sonra bir süre ortamlara girmeye çalışsada tutunamadı kayboldu gitti :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
kask hayatını birkez kurrtaracak köyde sana gülenler bi gün kafayı yere vurduğu zaman anlarsın. Sadece kaskta değil tek başına kaskın büyük vücut yaralanmalarına bir faydası olmaz dolayısıyla sen o motosiklete kornanda çalsan stadyum ışığıda tutsan o seni çıplak kafayla yaya gibi görür. Kask takmayan herkes senin kadar samimi olmuyor malesef
Kask takmayana ekipman giymeyene bende selam vermiyorum . Ne diye verecegim ki? Kendi hayatını değersiz gören birine ben niye selam verip deger vereyim. Denizlideyim bırak NC750 yi yolda gördüğüm R1200gs ler bile selam veriyorlar..
Kaskını takan eldivenini giyen montunu giyen herkese hiç bir motosiklet ayırt etmeden selam veririm ve karşılığını da alırım...
SNAPPY=Sinop un evrilmiş hali mi?
Snappy, bugün söz verdiğim gibi Pan Europeanım ile geldim, sana selam verdim. Ama sen ağzını havaya açmış, kuşları seyrediyordun. Bi daha kimse bana selam vermiyor diye laga luga yapma
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
esselamunaleykümmerahmetullah ve berekatüh...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şöyle de bi gerçek var. Çin malı scooter kullanırken selam vermeyen abiler, büyük bi japon (yada Alman herneyse) kullanıyorsan selam veriyor,muhabbet ediyorlar. Ye kürküm ye diyorsun işte.
Ben daha çok mecbur olmadığım halde yol verdiğim yaya,yada araç sürücüne tutuluyorum. Ulan ayı teşekkür etsene diye söyleniyorum arkasından
Merhaba snappy,
Emin ol motorun cc si ile alakali bir durum değildir. Uzulmene gerek yok. Ilk festivale salihli motosiklet festivaline katılarak gerçekleştirdim. SETMOG da birincisini duzenleniyordu festivalle cub motorla gitmistim. O kadar cok selam verdi ki millet. Ben selam veremeden, sadece selam aldım sürekli... Ancak ekipmanlarim vardi.. ekipman bu tutkuyu bilinçli bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştığının göstergesidir. Kimi de altindaki motorun cc sine bakar . Ben bu zamana kadar her iki motor kullanıcısına da denk geldim.
Sabahat hocamız hep der INSAN kelimesi çok özel bir kelimedir. Yazilarda kesinlikle büyük harfle yazilmalidir. Hele ki INSAN olmak..
Bayan olduğum nereden anlaşılacak ) saçlar kaskin icinde , ekipmanliyim..
Polis durdurdu beni bir kere , kaski cikarinca " aaa bayan oldugunuzu bilseydim durdurmazdim " dedi. Anlaşılmıyor snappy .
Motorun arkasında topcase dolu . Arkadan önden gorunmuuyorum ) karsidan gelirken selam veriyor millet.
bizde de amerikan veya japon gitar kullananlarla ilgileniliyor sadece... Pera müziğe EMG manyetik almak için gitmiştim. içeride edward ve ESP gitar deneyenler vardı. hatta manyetik almak için geldiğimi söylediğim için dükkan sorumlularından bir tanesi beni herkesin ortasında azarlamıştı. (ki bir dönem ben de çalıştım orada) Ben de "inşallah batarsınız" dedim ve çıktım. Tam bir ay sonra battılar...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Sorun sende , kask takmayanada , sadece kask takanada selam vermem...
Ben bisiklete bile kaskla binerim, gülen gülsün ,benim içinde koruyacak birşeyim var.Onların yoksa takmalarınada gerek yok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)