Neden kimse bana selam vermiyor
Reklamlar
-
05 Ağustos 2016, 23:17
Arkadaşlar 1 saat önce köyden nc750 geçti 3 kez korna yaptım yanından geçtim adam tınlamadı basta gaza uctu daha önce transalp selam vermemişti bu abiler biraz ağır abi sanırım 40-60 yaşları arasında oluyor neyse sağlık diyelim kendinize iyi bakın abilerin havasından geçilmiyor.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2016, 23:24
Motosiklet Eğitmeni
Sen onlara selam verdin mi peki?
-
05 Ağustos 2016, 23:24
Bizim buralarda aynı, artık sıcaktan başına güneş mi geçiyor anlamıyorum :D
-
05 Ağustos 2016, 23:38
Apaçi olduğundan ve tavukezdiğinden dolayı olabilir mi sınepi?
-
05 Ağustos 2016, 23:41
COQ adlı üyeden alıntı
Sen onlara selam verdin mi peki?
Evet selektör bile attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Tek bir ağabeyim selam verdi oda permatiq59 nickli abim sağolsun durdu tanıştık
-
05 Ağustos 2016, 23:41
-
05 Ağustos 2016, 23:42
motoru basıp apaçilik yaptığın için olabilirmi
-
05 Ağustos 2016, 23:53
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Kask var mıydı?
Hayır ama bir ara kask taktım köydekiler bana gülmeye başladı ondan takmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
motoru basıp apaçilik yaptığın için olabilirmi
Motoru tekrar kaldırdım köyde çok zor oluyor
-
05 Ağustos 2016, 23:56
Açıkçası ben ekipman takmayan kimsenin suratına dahi bakmıyorum bir şey sorarlarsa da cevaplayıp ekipman konusunda uyarıp uzuyorum
-
05 Ağustos 2016, 23:57
Snapy sana selam vermeyene selam verme sende niye kafana takıyosun birader. Hem kask yokmuş belkide o yüzden selam vermiyorlar. Milletide s.et ne derse desin kaskını tak sen. Bu arada sonax cila çok fena parlattı plastik aksamda çok güzel ama depoda resmen gözümü aldı.Boyayı bozmasın zamanla?
-
05 Ağustos 2016, 23:58
Motosiklet Eğitmeni
snappy x adlı üyeden alıntı
Evet selektör bile attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Tek bir ağabeyim selam verdi oda permatiq59 nickli abim sağolsun durdu tanıştık
Selam verdin mi diyorum,
selektör yaptım diyosun.
İlk mesajında da korna çaldım demişsin.
Bunlar ikaz işareti.
Bunları yaptığın zaman karşındaki eğer acemi bir sürücü değilse muhtemel bir tehlikeyi ikaz ediyorsun zanneder.
Eğer ortada bir sorun yoksa da muhtemelen söver.
Sen bir de selam mı bekliyorsun.
Dua et durup küfür etmemişler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
06 Ağustos 2016, 00:04
-
06 Ağustos 2016, 00:07
Snappynin sazan avina takilanlari patlamis misirimla izliyorum
-
06 Ağustos 2016, 00:11
Yüzyılın trolü snappy bence
-
06 Ağustos 2016, 00:15
COQ adlı üyeden alıntı
Selam verdin mi diyorum,
selektör yaptım diyosun.
Bunlar ikaz işareti.
Bunları yaptığın zaman karşındaki eğer acemi bir sürücü değilse muhtemel bir tehlikeyi ikaz ediyorsun zanneder.
COQ haklı. Birde biraz sürat ve mesafe varsa, kaskın içinde, muhtemelen senin kornanı duymaz. Kask takan arkadaşlar bilir bunu!
İkincisi, şahsi görüşüm, motosikletin büyüklüğüne küçüklüğüne, markasına bakmam. Üzerindeki adama bakarım. Şayet üzerinde ekipmanlı, bilinçli bir kullanıcı var ise, (yani gerçek motosiklet sevdalısı biri) selam veririm.
İşin aslı, 1000 cc ss kullanan apaçi tiplere de selam vermiyorum.
Uzum yolda karşılaştığım, cb125, cbf 150, ybr 125 gibi motosiklete çantasını yüklemiş, kaskını takmış, eldiveni montunu giyinmiş, şehirler arası seyahat eden arkadaşlara denk geliyorum. Çoğu zaman da karşı şeritten gelirken denk gelirim.
Bir el kalkar, ta ilerilerden, bay bay yapar böyle. Hemen kaldırırım elimi. Babamı görmüş gibi sevinirim. Kaskın içinde anlamsız, "ya hey ya höbeleeeeyyyy, var gardaşım benim beee, lan kurban olurum senin ciğerine, senin yüreğini yerim ben, lolahey, yabarehey, vuhuuu" gibi yarı manalı, yarı manasız cümleler ve nidalar kullanırım.
Hele de, o an, bu selamlaşmaya şahit olmuş otomobil sürücülerini görünce, ve onların bakışlarını, "la bu motorcular nasıl tuttun birbirine ya, şuna bak la adamlar çocuk gibi sevindi birbirini görünce" düşüncelerine şahit olunca yol başka zevk verir.
Herneyse yav. Epey yazmışım.
Diyeceğim o ki,
Kasktandır o Kasktan.
-
06 Ağustos 2016, 00:16
COQ adlı üyeden alıntı
Selam verdin mi diyorum,
selektör yaptım diyosun.
Bunlar ikaz işareti.
Size biri kısa 2 kez korna çalsa ne sanarsınız?
-
06 Ağustos 2016, 00:17
Ben kaskımı ekipmanımı takıyorum her geçen motorcu selam veriyor. Kask bile takmayan, ayaklarını aşağıya doğru uzatıp yana açıp kullanan apaçilere selam bile vermiyorum. Yardımda etmiyorum.
-
06 Ağustos 2016, 00:23
redmap adlı üyeden alıntı
Snapy sana selam vermeyene selam verme sende niye kafana takıyosun birader. Hem kask yokmuş belkide o yüzden selam vermiyorlar. Milletide s.et ne derse desin kaskını tak sen. Bu arada sonax cila çok fena parlattı plastik aksamda çok güzel ama depoda resmen gözümü aldı.Boyayı bozmasın zamanla?
Fazla sürmeyin hocam ben wd40ile siliyorum şimdi oda güzel parlatıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Artık bende kimseye selam vermem valla şu hale bak apaçi damgası yedik..acaba benim kadar motoruna bakan apaci varmıdır Motora zarar gelmesin diye 3 dk ısıtıp biniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Macit250 adlı üyeden alıntı
Yüzyılın trolü snappy bence
Ben trol değilim permatiq59 abime sorun isterseniz
-
06 Ağustos 2016, 00:23
snappy x adlı üyeden alıntı
Fazla sürmeyin hocam ben wd40ile siliyorum şimdi oda güzel parlatıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Artık bende kimseye selam vermem valla şu hale bak apaçi damgası yedik..acaba benim kadar motoruna bakan apaci varmıdır Motora zarar gelmesin diye 3 dk ısıtıp biniyorum
Yanlış anlama dostum, biz demiyim ben genelde kask takmayan motosiklet sürücüsüne apaçi diyorum. Buna Acun da dahil.
-
06 Ağustos 2016, 00:24
Senin motora yaptıkların önemli değil ısıtıp binmen vs Konu açıyorsun motoru pıstırdım sonra bilmemne burda yüz yüze tanımıyoruz birbirimizi çevremizden gördüklerimiz motoru pıstıranlar genelde apaçi tip oluyor ve bizde öyle tahmin ediyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)