Neden kimse bana selam vermiyor
Reklamlar
-
06 Ağustos 2016, 20:54
Motora biniyorsan ve yola çıkıyorsan, ekipman tam olacak, gözünün önüne bakacaksın. Gelen giden araçları kollayacaksın,yolda çukur, tümsek, taş ,toprak, 2 ayaklı dana var mı diye bakacaksın. Be şahsen selam melam bakmıyorum. Gözümün önüme bakıyorum.
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 02:50
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
bizde de amerikan veya japon gitar kullananlarla ilgileniliyor sadece... Pera müziğe EMG manyetik almak için gitmiştim. içeride edward ve ESP gitar deneyenler vardı. hatta manyetik almak için geldiğimi söylediğim için dükkan sorumlularından bir tanesi beni herkesin ortasında azarlamıştı. (ki bir dönem ben de çalıştım orada) Ben de "inşallah batarsınız" dedim ve çıktım. Tam bir ay sonra battılar...
Battıktan bir ay sonra da ben peraya les paulumu ayar için götürmüştüm. Bi gittim, bir ay önce kapandı dendi. Sahiplerine küfredip döndüm 😂
-
07 Ağustos 2016, 04:57
COQ adlı üyeden alıntı
Selam verdin mi diyorum,
selektör yaptım diyosun.
İlk mesajında da korna çaldım demişsin.
Bunlar ikaz işareti.
Bunları yaptığın zaman karşındaki eğer acemi bir sürücü değilse muhtemel bir tehlikeyi ikaz ediyorsun zanneder.
Eğer ortada bir sorun yoksa da muhtemelen söver.
Sen bir de selam mı bekliyorsun.
Dua et durup küfür etmemişler.
Adam selektör yaptım dememiş selektör bile yaptım demiş yani kornayla beraber selektör yapmış usta :D türkçe dersini iyi dinlememişsin motorla uğraşcam derkene iyi geceler :D
-
07 Ağustos 2016, 10:39
Bilader sen şimdi kusura bakmada biraz giydirecem
kardeşim sen dandik bir motor almışsın altına bunu pavyon gibi süslemiş pıstırmışsın egzosa koca boru taktırmışsın rengarenk yapmış bide teyp takmışsın (Belki bu kadar değildir)
Sıfır ekipman KASK dahi yok dolaşıyorsun adam Para kasmış 30.000 çakmış üstüne başına full ekipman yapmış onada vermiş bi 5 bin sen kıçıkırık selektör atınca herkes sana selam mı duracak siz ne zannediyorsunuz bu işleri ? Motor - cc önemli değil ben her zaman selamımı veririm ama her işin bir adabı var ucuzda olsa kask-eldiven-ceket alacaksın motoruda pavyona çevirmeyeceksin ozaman selamına karşılık alırsın
-
07 Ağustos 2016, 10:44
DraQuila adlı üyeden alıntı
Bilader sen şimdi kusura bakmada biraz giydirecem
kardeşim sen dandik bir motor almışsın altına bunu pavyon gibi süslemiş pıstırmışsın egzosa koca boru taktırmışsın rengarenk yapmış bide teyp takmışsın (Belki bu kadar değildir)
Sıfır ekipman KASK dahi yok dolaşıyorsun adam Para kasmış 30.000 çakmış üstüne başına full ekipman yapmış onada vermiş bi 5 bin sen kıçıkırık selektör atınca herkes sana selam mı duracak siz ne zannediyorsunuz bu işleri ? Motor - cc önemli değil ben her zaman selamımı veririm ama her işin bir adabı var ucuzda olsa kask-eldiven-ceket alacaksın motoruda pavyona çevirmeyeceksin ozaman selamına karşılık alırsın
teşekürler motorumda teyp yoktu takma kararı aldım önerilere açığım.
-
07 Ağustos 2016, 11:25
Eski motorumu sattigim arkadaşla bir akşam ustu turladik. Adam benim full ekipmanli surusumu gorunce tepeden tırnağa ekipman değişikligine gitti
Diyeceğim o ki önce biz kendi güvenliğimiz i alalım , nasılsa cevremizdekiler de zamanla bize ayak uyduracaklar. ( En kötü ihtimalle düştüklerinde )
-
07 Ağustos 2016, 11:35
NoWyld adlı üyeden alıntı
Battıktan bir ay sonra da ben peraya les paulumu ayar için götürmüştüm. Bi gittim, bir ay önce kapandı dendi. Sahiplerine küfredip döndüm
orada Utku abi vardı tanırsındır belki siyah saçlı top sakallı... onların arasında tek adam gibi adam o vardı.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
07 Ağustos 2016, 12:06
Burda birisi ses sistemi bile takmış motora, arabadan çok ses çıkartıyor namussuz
-
07 Ağustos 2016, 12:15
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Burda birisi ses sistemi bile takmış motora, arabadan çok ses çıkartıyor namussuz
hocam şöyle bişey mı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...23864746/detay
-
07 Ağustos 2016, 12:31
snappy x adlı üyeden alıntı
Aynen ya, arkasından hatun eksik olmuyor kardeşimizin :d
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)