2016 model Bajaj pulsar RS kullanıcısı olarak konuya müdahil oluyorum. Motosikletimin ilk kullanıcısıyım 600 kilometredir kullanıyorum. Şu ana kadar stop etme sorunu veya rölanti dengesizliği gibi bir problem yaşamadım. Herhangi bir arıza yaşamadım tek şikayetim selenin çok sert olması. Genel olarak motosikletimden memnunum.
Benelli hakkında ise hiçbir fikrim yok. Bilgilerinize sunarım...
HERO HUNK mutlaka bayıye gıdıp gorun dokunun derim.
Daha sonra satacak bir motor almak isteseydim. Pulsar alırdım. Eylülde zam gelecek, ikinci eli de kar bile ettirebilir. Binmek için alsa idim BEnelli alırdım. Eski bir Pulsar kullanıcısı olarak fikrim budur.
Pulsar kullanıcısıyım. Görsellik açısında benelliyi tavsiye ederim kalitesini bilmiyorum. Amaaaa kimisi demiş ki biri hintli biri italyan. Yok öyle birşey Benelli italyanlardan isim hakkı alınmış Çin malı bir motordur kaliteli veya değil bilmiyorum hiç yakından görmedim ama italyan değildir Çin malıdır bunu bilin. Bajaj ise KTM'ye motor blogu üreten Kawasaki'de ıvır zıvır nedir bilmiyorum birşeyler üreten bir firma. Öyle bir dünya da sorunu yok sadece kronik stop etme sorunu var bu gerçek. Son yazılımı yüklletiğimden beri 1 ayı geçti sadece 1 kere stop etti bunu da söyleyim. He şekil şemal olarak şahsen benelliyi tavsiye ederim ama o bundan şu şundan çok kalitelidir demek yanlış olur sadece görüntüye bakarak benelli renkleriyle tasarımıyla daha janjanlı duruyor o kadar.
hiç biri
lisedeyken güzel görünümlü azda gücü daha fazla olan ne olduğu belirsiz markaların motorlarını alamadım diye üzülürdüm şimdi ise markası iyi servisi iyi herkes tarafından bilenen satacağım zaman hemen elimden çıkarabileceğim motorların değerini anladım.
biraz büyük motor kullanmış biri güler .cc küçültülecekse gider ybr125 filan alır bırak ufak hesapları
12500 km Pulsar 200ns sonrası (çalındı) tekrar Pulsar almış birisi olarak Pulsar diyorum , servis , işletme maliyeti , yedek parça uygun.Benelli malesef yılan hikayesine döndü varlığı , yokluğu belli değil.
İtalyan malıyla hint malının karşılaştırması olamaz bence. Ben olsam italyana verirdim paramı
Benelli çin yalnız tam italyan değil tam çinde değil... BAJAJ PULSAR 200 NS AL bu kadar net..
Zontes diye bir markanın reklamı düştü geçende internette dolaşırken ekrana (akıllı google nabza göre ilan çıkartıyor önünüze)...
Uğur'un getirdiği bir modelmiş; bakındım biraz...
9 bin liraya (8990), 250 cc, 18 KW, bilmem ki, sıralamaya girer mi ...
Bilgilendirme babında yazmış olayım ...
Tabi ki tnt250 ile tnt25 arasında ciddi farklar var , ilk etapta fiyatı o kadar farklı olunca e olsun o kadar fark. Benelli ülkemizden eski tarihi olan köklü bir firma , 2005 yılında Qianjiang firmasına satıldı şu pozisyonda italyan demek ne kadar doğru bilemiyorum ama bildiğimiz çinli kalitesinde değil tabiki listedeki en iyi motor halen. Ne var ki Türkiye ayağı sıkıntılı servisi sorun . Adamların global sayfasına girin bakın benelli'nin türkiye sayfası varmı yok. Adamlar benellitürkiye diye bi sayfa açmışlar bundan benellinin haberi mi yok? motoru satana kadar bu zahmet.
Zontes demişsiniz , zontesi benim kadar savunan yoktur heralde forumda , almayıda düşünüyorum ama bu arkadaş için zontes ne alaka? Adam RR benim olacak binece üstüne vuracam kırbacı diyor. Zontes kötü motormu? bilmem.. Bi alalım binelim hatta dünyadaki ilk inceleme videosunu yapalım hep beraber görelim. En iyi ihtimal ne çıkar ooo bu paraya bu motor taş motor kız motor olsa ne olur? adam satamayacak ki.. Özel vidasız somunsuz milim birleşim mesafesiyle zontesi sok bakalım mondial servisine yanınada yanınada rubik küpü koy tam olsun.
Birinde italyan etiketi var bababa , öbürü çinli kaçkaçkaç , öbürü hintli . Hepsi ucuz ama hintlinin ne olduğu ne olmadığı piyasası da ortada. Ya gidecek pulsar alacak , ya gidecek r25 alacak , yada bekleyecek rr alacak ,hele zontes aman diyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)