ağırlıklı şehiriçi kullanacaksanız ktm 390 öneririm, çok güzel, kıvrak bir motor. Sizi de yormaz fazla. Yamaha MT25 de bakabilirsiniz, elimizde var bir tane. Şehiriçinde kullanması çok rahat oluyor, pratik.
ağırlıklı şehiriçi kullanacaksanız ktm 390 öneririm, çok güzel, kıvrak bir motor. Sizi de yormaz fazla. Yamaha MT25 de bakabilirsiniz, elimizde var bir tane. Şehiriçinde kullanması çok rahat oluyor, pratik.
her konuda yegane sömürdüğüm insan her zamanki gibi bana bir iyilik yaptıgın için tsk ederim, yoksa her gun basını yiyor olacaktım
sen gayet rahat rahat binerken, ben hadi ama ayak az daha degsen ne olurdu modundaydım,
alçak sele ile ole yokuşlu falan yollara girmeyeceksem motora hakim olabilirim bu kanıya vardım,
fakat sehir içi agırlıklı kullanan birisi için belki henüz erkendi.. genede butun fiyat ve kredi vs herseyi ogrendim, içimden geçiyor, dogru karar mı bilmiyorum...
Race kullanırken bizler 1. vitesi sevmeyiz, sarsıntı verir, 2' dir bizim için rahat olan...
bu motorda ise 1. vites keyfince kullanılıyor, 800 cc ustundesin ve bunu cidden hissediyorsun, guc var ve atik, net.
dik oturus pozisyonu hayata kolaylıkmış, race'den nefret ettim bi an..
naked, enduro sen ne guzel seymişsin dedim yani...
duke 390 ve nc s ile devam etmek niyetindeyim...
tavsiyeler için ayrıca tsk ederim mt ailesi
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
pislik yapıp kafanı bulandırıyım
Cb500F de bakabilirsin NC ye göre bir nebze fiyatı uygun helede ikinci oldukça uygun Biraz daha hafif,
NC750S 217 KG seleyüksekligi 790mm 40,3 kW / 6250 dev/dak
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 68 Nm / 4750 dev/dak
CB500F 192 KG"""""""""""""""785maks. 35kW/8500 dev/dak
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 43 Nm / 7000 dev/dak
duke 390 ile nc-s kıyaslamada bayağı farklılar. duke nc ye göre çok hafif ve kıvrak, nc ise ağır ama oturaklı ve konforlu, nc nin insanın aklını çelen ön bagajı var tabi. kask koyabilmek gerçekten büyük lütuf. İşiniz zor gerçekten. Sürekli artçılı ve ara sıra da şehirdışı yapacaksanız doğru tercih nc olabilir.
Tsk ederim, arabayi birakmayi ve kisin max seviyede motorla gecirmek istiyorum topcase canta ile rahat edeyim artcim arada bir binsede motordan keyif alsib maksatindayim,
Nc bagaj olayi efsane, dik oturus zaten en istedigim sey, tsk ederim aklimda farkli bisey yok bir kez de onları deneyecegim hani okdr konussamda hic birine yaklasamadim seceneklerden..
Ninja 300 satıldı mı
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
Kışın motora bineceğim dediğiniz zaman işin rengi değişir bence. O zaman güzel bir maxiscooter ve tucano urbanolarlo iyi ki almışım bunu dedirtir. Kafanız karışabilir farkındayım ama bence bunu da bir düşünmenizde fayda var. Çünkü soğukta ve yağmurda viteli motor eziyet olabiliyor. Diz örtüsünü çektiniz mi gerçekten yağmur da olsa çamur da olsa hiç etkilenmeden çok konforlu seyahat etmiş oluyorsunuz.
alcan mı
scooter işte ben :( hiç sevmiyorum kesinlikle haklısınız arkadaşlarımda ole dio al sccoter keyfini sur die, ama ben scooter sevmiorum, bir maxi sccoter falan imkansız, xmaxde parmaklarım değio yere :( 125 li pcx de yazın koprude ucuyorum pek hoş olmuyor
Satılık xmax beyaz 2015 model 3000 km de kazasız hasarsız boyasız 15,100tl az bi pazarlık vardır.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
almayı düşünüyorum iletişime geçerseniz eğer görüşelim
nc yi listeden kesinlikle ve şiddetle çıkarmanı öneririm. hem yüksek hem artçı selesi rahatsız hemde ağır. ben bile bu halimde tartmakta bazen sıkıntı yaşamaktayımki dururken üstüne düşürmen 2 3 kişi gelene kadar motoron bacağının üstünde yatmasına neden olabilir
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bende duke 390 var, 13 ay olmuş alalı , yaptığım km 3500, tabi bunda yaptığım kaza sonrası bleğimi ve ayağımı da kırmamın katkısı var ama, duke den önce sym maxsym 400 ile senede 15 bin km yapmıştım. Yani viteslinin tadını nedense ben alamadım, sıkışık trafikte sol elim felç oluyor, alttan alttan sıcak geliyor, en ufak yağmurda çamur enseme kadar geliyor. Bagaj yok, duke e topcase takarak dünyanın en kötü şeyini yaptım.90kmh hızın üstünde deli gibi rüzgar yiyorum, dik oturuşlu makina da racing gibi depoya abanıyorum. Yok ama maya tutmadı ben zevk değil ızdırap alıyorum İstanbul'da şehiriçinde vitesli ile. Her insan farklı tabi ama scooter in rahatlığı resmen paha biçilemez bir şey...
yeni r1200gs'ler öyle demiyor ama
şaft ile egsoz yer değiştirdiler
scooterın her zaman yeri ayrıdır bence ama uzun yola çekilmez tabi o konuda tek rahat ettiğim makina burgman an400 olmuştu fakat şehir içine pek uygun denilemez ona da t cetvelinin rahatlıkla girdiğini ve 2 takım kask mont çanta vs aldığını varsaymaz isek
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Buna sasirdim simdi, oncelikle gecmis olsun, onceki motorumda malesefki bende kotu seyler yasadim ara ara.. topcase olayina inanilmaz takildim simdi, ole rahatsiz ederse ruzgar falan ben uyuz olurum.. 1 haftadir her gun sabah aksam 70 km 70 km yol yapiorum ninja 300 cok guzel viraj aliyor, ama gel gor ki sirtimda canta kaplimbaga gibi ev tasiyorum.. ama rahat edicem die 390 alip bi topcase yuzunden cile cekiceksem ne anladim ben motor surmekten..
Bu bilgiyi hafizama atiyorum tskler..
Scooter genede sevemedim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)