F650 bitirilip F800'e geçiş yapılmıştı, bir kaç sene sonra eksiklik hissedilip F700 üretildi. F700 ve F650(800 cc çift silindir) hemen hemen aynı gibiler. Boyut, kilo, tarz, şase, cant,teker vs.
F800'e göre farkları, daha alçak olmaları, ön cant boyutu ufak, aliminyum cant, yine 800 cc ama daha ehil ve kısıtlanmış güçte olmaları vs.
F700'ü borusandan alıp bir iki saat test ettim, F650'yi ise (800 cc çift silindir) Balıkesir'den alıp İstanbul'a geldim.
Hayli yumuşak ve soft motorlar, fakat güçsüz sanılmasın. Yeteri kadar güçlü ve atikler, hele NC'ye göre
Oturuş pozisyonlarından alçak olduklarını kolayca hissedebilirsin binince, gidon dönüş turları oldukça yeterli. Fakat ben gidon tutuş pozisyonunu sevemedim, ya da alışamadım. Çok daha düz bir yapısı var sanki, cross gibi.
NC'yi nereye gittin denedin? Bu akdar NC var etrafında birinin motoruna b ineydin ya?
Bahsettiğim F650 (Balıkesir'den getirdiğim) arkadaşımın motoru, bugünlerde de satmayı düşünüyor (hatta ruhsatı benim adıma). Bir buluşmada denk gelirse hem nc hem de f650 kullanırsın, f700 ile çok farkları yok sana kesin bir karşılaştırma imkanı sunar.