Kız olunca neden eyvah 600-700 lük motor kullanılır mı? Tecrğben ne kadar ?Eğitim al eğitim hem bu ülkeye 250 cc den fazlası gereksiz yorumları neden yapılmıyo?
Kız olunca neden eyvah 600-700 lük motor kullanılır mı? Tecrğben ne kadar ?Eğitim al eğitim hem bu ülkeye 250 cc den fazlası gereksiz yorumları neden yapılmıyo?
çünkü 250 cc den fazlası gereksiz değil... Sizi bilmem ama ben şehir içinde ufak motor kullanıyorum , şehir dışına yani tur yapmaya çıktığımda ise büyük motorumu tercih ediyorum. hee sadece büyük motor alacak param varsa yine giderim büyüğü alırım çünkü ben tur yapan birisiyim. uzun yoldada yolu bulursam gazı açar giderim. gaz açmıyorsam bile 700- 800 cc motorun 100 km hızla gitmesi ile 250 cc motorun 100 km hızda giderken ki motorun yorulması , zorlanması aralarında ciddi farklar vardır. konfor vardır , çantalarınızı koyarsınız gidersiniz.
bu yüzden benim düşüncem şehir içinde 250 cc evet hayli hayli yeter ama şehir dışında altınızda güç olsun siz istediğinizde kullanın istemediğinizde kullanmayın...
duke diğer alternatifler yanında sınıfta kalır. Artçı konforu diye bir şey beklemeyin. Hoş sürücü konforu da beklemeyin comfort sele olmadan Comfort seleyi takınca da sele yüksekliği 82 ye çıkıyor. gs700 çok güzel motor, hatta ben hakimiyet eğitimi alırken bir abla da birebir hakimiyet eğitimi alıyordu gs 700 ile Gis Akademi de . Eğitimi de tavsiye ederim. Kolay gelsin
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Egitim al mi? Almadigimi nerden biliyosun bu kaniya nerden vardin onu anlamadim...
2 motor olabilir mantikli, araba motor kombinasyonu da olabilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Verys bakmaz olur muyum sele 84...
Er 6 f veya n olabilir diye dusundum..
Şehir içi ise duke abisi ya ivmelenmesi filan... Hoş diğerlerini kullanmadım ama biraz gereksiz gibi geliyor
F700gs diorum alcak seleyle cok guzel olur...
Yada f800r da bakabilirsiniz
bence Triumph Tiger 800 XRx-low. http://www.triumphmotorcycles.com/bi...#specification sele 76 cm'e kadar iniyormuş.
Tesekkur ederim ozellikle bu motoru kullanan arkadaslarin yorumunu merak ediyordum,
Evet tam kitte var sadece alcak sele durumuda olabiliyormus, nc kullandiniz mi arasindaki agirlik farkini soyleme ihtimaliniz varmi, verilere gore nc ye gore cok daha hafif bir motor, test yapabilme ihtimali var ise kesinlikle denemek gerek..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
MT-07 var bir de. 10 bin kmden uzun sure kullanmis bayan arkadaslarimizin onerisidir.
Eğer Adana civarında oturuyorsan alım için küçük bir kıyağım olabilir.
Farkındayım egzoz u sola koyan tek markadır bmw ama nedense gs ile başlayınca dilim hemen suzuki diyor
Düzeltiyorum
BMW iyidir iyi
Tracer olabilir bak.
Hem ucuz.
Dün Yamaha'daydım.
Kendi çektiğim iki foto
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Abla sana bi conopord 1200 rally yakışır ama seleye baktım 84 cm demiş
Parayı çalışarak mı kazanıyorsunuz , Veya babamın/kocamin yatı var tayfansindanmisiniz. Bilemiyoruz...siz çalışarak parayı kazanıyorsunuz ama babanızın yatı var ise ..toplam aile Gelir düzeyiniz yüksek ise bmw alın ama satarken biraz zorlanabilirsiniz ,
Bende bmw ye çok baktım ama ilanlarda hiç kipirtama görmeyince vaz geçtim çünkü tekrar satarken zorlanmak istemedigim için Honda aldım.
Gerci kuvvet ile muhtemel motor kulanım amacımızda farklıdır. Ulaşım için kullanmıyorum,benim kisi sadece hobi. Sırf motora binmek için İst arkadaşımı ziyarete gidiyorum )Bir hobi içinde 30-40 verecek kadar zengin değilim Sonuçta bordolu çalışanım. Babamın da yatı yok :(
Gelir durumunuz, nakit akisiniz motorun işletme maliyeti, bunları en iyi bilecek sizsiniz en doğru kararı siz vereceksiniz, duruma göre gs de nc ikiside güzel motorlar ,duke için ise artcili şehir dışı çok komforsuz gelir tercih edilmemesi tavsiye olur.
Bizlere Şimdiden alacağıniz motor için hayırlı olsun, almazsanizda hayırlısı olsun demek düşer
Dip not: gs 650 olan model (2012) kasa alcatilmis seleyi test ettim boyum 170 iki ayağım da yere tam basti hatta dizler hafif burkuldu en rahat edeceğiniz motor bu olur. Nc de ise dizler burkulmadi.
Önemli faktör ağırlık ise tek seçenek duke serisi. Hem turuncu turuncu yakışır :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)