Cbr 250 fatih ballatta calinmistir nenon rengi sari yeni kasa bilgi vermek isteyen arkadaslar 0536 349 74 70 iletisime gecebilirse cook tesekkur ederim
Cbr 250 fatih ballatta calinmistir nenon rengi sari yeni kasa bilgi vermek isteyen arkadaslar 0536 349 74 70 iletisime gecebilirse cook tesekkur ederim
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
Çok geçmiş olsun,
Umarım kısa sürede hayırlı bir haber alırsınız..
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun usta İNŞAALLAH motorun tez vakitte bulunur!
Ne diyeyim Tövbe ettim yoksa bu hırsıza şimdi çok ağır küfür ederdim. Allah ıslah etsin! Bence yeni kasa ise bulunur gibime geliyor içini ferah tut kardeşim .Senin için dua edeceğim!
ben de Fatih Balata her hafta uğruyorum ve 2016 cbr neon sarı motorum var . kesin dikkatimi çeker görürsem . Umarım bulunur üzüldüm.
orada bende kapının önüne bırakıyorum ama disk kilitli şekilde sizin bir önleminiz var mıydı merak ettim.
Motosiklet parali oto park calinmistir.tank pad yoktur koruma takozlari mevcuttur
Paralı otoparktan çalınması nedeniyle otoparkçıya bir görev düşmüyor mu? Zararı karşılaması gibi bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Geçmiş olsun.Umarım az bir masrafta kapatırsınız olayı
Valla çok sevindim Fehmi ya inşallah zarar vermemişlerdir herhangi biryerine
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Fehmi kardeşim sağolsun yardımları için motoru bulduk hacıüsrev de ama çalışmıyor kabloları kesmişler baya uğramışlar şimdi servisteyim inşallah çalışır kontakla sigortayla uğramışlar hepiniz sağolun var olun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)