Sıfır motosiklet plaka çıkarma süresi hakkında
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 21:34
Malum sigorta fiyatlarindan dolayi sigorta yaptiramadim henuz.kucuk bi yerde yasadigimdan simdilik plakasiz geziyorum.motosikleti aldigim gun faturasi kesildi.20 gun falan oldu.
Sorum su: plaka cikarmadan ne kadar sure gezebilirim? Kanuni suresi ve cezasi nedir arkadaslar?
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 21:42
plakayı çıkartmak ayrı, plakasız trafiğe çıkmak ayrı.
ikincisi yasak diye biliyorum. onunla ilgili herhangi bir süre yok.
-
04 Ağustos 2016, 21:45
0 gün hiç gezemezsin bazısı 15 der ama o yanlıştır.kaza anında sigortan olmadığı için büyük sıkıntın olur.
-
04 Ağustos 2016, 21:48
plakasız gezilmez, ruhsat plaka çıkarmak içinse 0 motosiklet için 3 ay süreniz vardır.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
04 Ağustos 2016, 22:02
Sigorta yapilmadan ilk plaka ruhsat islemi yapilmiyor sanirim.ben de degisik yorumlar duyuyorum cevremden kimi 1 ay diyor kimi 3 ay.bu sure icerisinde plakami cikartmazsam cezai bur durum var mi ki?
-
04 Ağustos 2016, 22:11
0 motor aldık diyelim sigorta olmadan ruhsat plaka alınmıyor mu yani ?
-
04 Ağustos 2016, 22:19
-
04 Ağustos 2016, 22:34
abo ilk etapta tahmin ettiğimden daha fazlası gidecek o zaman saoların mr.[t]
-
04 Ağustos 2016, 23:20
sıfır motor için 3 aydır ben şubatta hallettim işlemleri. 3 ay geçerse sigorta daha pahalı çıkabilir ayrıca emniyete 200tl kadar bi ceza ödemeniz gerekmektedir. 2. el motorlarda bu sure 15 gün veya öyle bir şey, insanlar bu ikisini karıştırıyor.
öncelikle sigorta yaptırmak gerekiyor (şase no, motor no, marka model ve kimlik no gereklidir sigortayı yaptırmak için, eğer böyle olmuyo ruhsat no bilmem ne no diyen sigortacı varsa bu işi bilmiyordur ki özellikle kadın sigortacılar pek bilmiyor) sonra emniyetten ruhsat plaka vs işlemleri hallediliyor.
-
05 Ağustos 2016, 03:09
3 günde bi aynı konu açılıyor ya araştırın biraz yada gidin emniyete sorun altınızda motor var
-
05 Ağustos 2016, 05:27
Tvs01 adlı üyeden alıntı
3 günde bi aynı konu açılıyor ya araştırın biraz yada gidin emniyete sorun altınızda motor var
adam bilgilenmek için forumda konu açmış. yazma o zaman bu konuya arkadaşım forumun amacı dahilinde yani azarlar gibi cevap yazmakta acayip bir davranış biçimi
-
05 Ağustos 2016, 12:32
uur_zay adlı üyeden alıntı
adam bilgilenmek için forumda konu açmış. yazma o zaman bu konuya arkadaşım forumun amacı dahilinde yani azarlar gibi cevap yazmakta acayip bir davranış biçimi
bu konu daha önce bir çok kez açıldı ondan kızıyor biraz da haksız değil hakikaten aratılsa kolaylıkla bulanabilir bu konular
-
05 Ağustos 2016, 15:32
t4m3r adlı üyeden alıntı
0 motor aldık diyelim sigorta olmadan ruhsat plaka alınmıyor mu yani ?
Sigorta olmadan ruhsat da alınır, plaka numarası da. Tescil yapılırken direk trafikten çekersin olur biter.
-
08 Ağustos 2016, 17:10
uur_zay adlı üyeden alıntı
Bi arastırma yapılır forumda önce yoksa konu açılır bilmiyorsan öğren herkes bi konu açarsa NE olacak sonra kimse cevap vermıyor aynı şeyleri görmekten editörler bile konuları kapatıyor artık önce araştırın diyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)