40 TL motosiklet yıkama, zincir temizliği ve yağlaması
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 12:37
Arkadaşlar ben durumdan şikayetçiyim bu sorunu bi şekilde çözmek lazım kendin yıkasan bi dert (yıkamaya, özenmeye zaman olmayabiliyor) oto yıkamacıya götürsen (motorun anası ağlayabiliyor) bi dert özenli yıkamacılara götürsen adamlar iyi gercekten güzel yıkıyorlar Wd 40la yağlıyorlar ama 40 TL alıyolar en az geçen Etilerde bi yere gittim cocuk gercekten güzel ilgilendi motoru güzel yıkadı ama yıkama parası 25 TL zincir temizliği ve yağlama ücreti olarakta 15 toplamda 40 Tl ödedim.. Zincir temizliği ve yağlama 15 TL bence uygun ama 25 TL yıkama ücreti fazla geldi motoru ayda bir yıkatsam her ay 40 Tl veremem vermem de. Bence özenli motor yıkamanın ücreti taş çatlasın 30 TL olmalı adamlar koca arabayı 20 TL iç/dış olmak üzere yıkıyorlar.
Birde şunu sorayım istanbulda hangi benzin istasyonlarında para karşılığı tazyikli su ve köpük veriliyor ?
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 12:40
tazyikli köpük 1 tl tazyikli su 1 tl toplam 2 tl
-
04 Ağustos 2016, 12:44
superaytek adlı üyeden alıntı
tazyikli köpük 1 tl tazyikli su 1 tl toplam 2 tl
işte o olay hangi istasyonlarda var hocam onu bilmiyorum gittiğim çoğu benzincide yok
-
04 Ağustos 2016, 12:46
O parayı biriktirip zinciri olmayan saftli bir motor alabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Otomatik zincir yağlama mekanizması baglatabilirsin
-
04 Ağustos 2016, 12:51
Benzincilerde var köpük(1tl) ve basınçlı su(1tl)çok fazla mındar etme köpük ve su hemen bitiveriyo
-
04 Ağustos 2016, 13:24
çoğu benzinlikte var 1 tl lik makineler.
-
04 Ağustos 2016, 13:28
Etilere gitme sende varoşlara alalım seni 5 10 tlye çözersin işi
-
04 Ağustos 2016, 13:34
mıotor tayşzkli su ile yıkanmaz diye duydum doğruluğu nedir?
-
04 Ağustos 2016, 13:35
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
çoğu benzinlikte var 1 tl lik makineler.
inan gittiğim hiç bir benzinlikçide denk gelmedim
redmap adlı üyeden alıntı
Etilere gitme sende varoşlara alalım seni 5 10 tlye çözersin işi
aynen zaten varoşuz etiler bozması bizi
-
04 Ağustos 2016, 13:38
Romedon adlı üyeden alıntı
mıotor tayşzkli su ile yıkanmaz diye duydum doğruluğu nedir?
Tutuluyor ama cok yakindan vurursan stickerlari soker uzaktan hassas yerleri bir yagmur edasi ile yikarsan bisey olmaz
YOU DONT NEED A THERAPIST IF YOU OWN A MOTORCYCLE-Anonymous
-
04 Ağustos 2016, 14:09
Etilerde dediğin mekan refmoto mu? Günlerdir götürmek istiyordum, düzgün bir yıkama yaptırmak için
-
04 Ağustos 2016, 14:22
o kadar uğraşa fiyat normal. detaylı temizlik merakınız ve garajınız varsa gerekli ekipmanları alıp kendiniz de uğraşabilirsiniz
-
04 Ağustos 2016, 14:26
DKN adlı üyeden alıntı
o kadar uğraşa fiyat normal. detaylı temizlik merakınız ve garajınız varsa gerekli ekipmanları alıp kendiniz de uğraşabilirsiniz
yokmuş işte ole bir garaj vs oda onu diorrrrrr....
-
04 Ağustos 2016, 15:04
2012 nisan ayı gibi yağmurlu bir havada motorumla gezerken kağıthane'ye inerken lağıma girmiştim motor el sürülecek gibi değildi. Araç yıkama yapılan bir yerde 10 liraya yıkattım motor yıkamadan sonra çalıştırırken teklemedi bile. Yıkamacılar falan da şaşırdı Bence sizin motorda da sorun olmaz. 1 lira atıp su tutabildiğiniz yerler de var araç yıkamacıları beğenmiyosanız ve diğerleri pahalı geliyosa ayrıca.
-
04 Ağustos 2016, 15:09
sven adlı üyeden alıntı
Etilerde dediğin mekan refmoto mu? Günlerdir götürmek istiyordum, düzgün bir yıkama yaptırmak için
evet ref moto gidecekseniz tavsiye ederim çocuk kendi motoruymuş gibi yıkıyor ilgileniyor zincir mis gibi oluyor buguün başka bi yıkamacıyla görüştüm bu fiyat konusunu oda haklısın dedi ama şöyle bi durum var abi biz bi ara fiyaı indirdik cok yıgılma oldu ve kalite düştü dedi. sanıyorum ilerleyen zamanlarda bu özenli motosiklet yıkamacıları artar ve fiyatlar bi nebze düşer
-
04 Ağustos 2016, 15:18
40 TL mi ?
Tarladan çıkmış çamurlu traktörü yıkıyorlar o paraya..
Burada motor için o parayı isteyecekler adamı döverler dükkanınıda yakarlar valla..
-
04 Ağustos 2016, 15:24
ZümeR adlı üyeden alıntı
40 TL mi ?
Tarladan çıkmış çamurlu traktörü yıkıyorlar o paraya..
Burada motor için o parayı isteyecekler adamı döverler dükkanınıda yakarlar valla..
bana da fazla geldi bazı arkadaşar o kadar uğraşa normal diyor şunu söyleyeyim yıkayanlar da farkında fiyatın fazla oldugunun ama indirince cok yıgılma oluyor diyorlar
-
04 Ağustos 2016, 15:25
Ben o tazikli suyu bile kullanmıyorum.Petrol ofisinde lastiklere hava basma makinesinin yanında bide su tabancası oluyor,bez falan yıkamak için.Onunla her tarafını yıkayıp bezle temizliyorum.1 kuruş ödemeden temizlik işi tamam,hemde su tabancası olduğu için araları falanda çok güzel temizleyebiliyosunuz :D
-
04 Ağustos 2016, 15:36
40 TL'lik yıkama şöyle birşey oluyormuş
-
04 Ağustos 2016, 15:43
1 lirayı atıyorum 4 kere tavaf ediyorum motorun etrafını süre bitiyor zaten.
Çek kenara gölge bi yere 2 turda elimde bezle dönüyorum tamamdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)