Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

lifan glint 100

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat
    İyi günler. bir kaç ay çalıştıktan sonra yeni bir motor almaya karar verdim.pahalı bir şey istemiyorum. ayrıca vergi ile de uğraşmak işime gelmiyor.hiç kullanıcısını görmedim forumlarda da yorum göremedim ancak diğer modelleri çok övülen bir marka lifanın.gideceğim mesafe ev-okul yaklaşık 4 km gidiş 4 km dönüş.bu icat hoşuma gitti kullanan gören varsa artıları eksileri yazarsanız çok mutlu olurum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    günde 10 km bişey değil motor için bakımalrını yaparsan gidersin.Titrer ama kısa yolda düüşük mesafe sıkıntı olmaz. Lifan marka oalrak kaliteli çindir de. bence 2,500 buna veirieceğiine 3000 e bajaj boxer bakmalısın

Motosikleti
    Honda Beat
    yazdığımdan da anlamışsın abim ben öğrenciyim a1 ehliyetim var ve de vergi ile uğraşmak istemiyorum bir de titrer kanısına nerden vardınız acaba söylersen sevinirim.Teşekkürler

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı mahmudus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdığımdan da anlamışsın abim ben öğrenciyim a1 ehliyetim var ve de vergi ile uğraşmak istemiyorum bir de titrer kanısına nerden vardınız acaba söylersen sevinirim.Teşekkürler
    yazdığını anladım da A1 var dememişsin ondan 150lik önerdim. vergisi pek bişey değil bunların. bende lifan lion 125 vardı yüksek süratta (90 100) aşırı titriyordu düşecek gibi oluyordum titreşimden.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Ben de 1,5 yıl Bisan 100 tay modeli kullanıcısı olarak, titreşimden dolayı sattığımı belirtmek isterim.

Motosikleti
    Honda Beat
    yok mu kullanan? 100cc kaliteli başka makineler de olur.

Motosikleti
    Keşke İnazuma olsa
    Bu motoru gerçekten kullanan hiç görmedim. Ne sokakta, ne forumlarda... En ufak bir bilgi yok.

Motosikleti
    Lifan Tay100, Honda CBF150
    Lifan tay 100 kullanıyorum. Subap sesi yapıyor. Teknik servisine gittim, bu modellerde normal dedi. Daha sonra başka bir ustaya ayarlattım, sorun hala devam ediyor. Dediğin modelde nasıldır bilmem, belki öyle bir sorunu yoktur. Çin malı haliyle lastikler çok kötü ama sakin sakin sürersen sorun yaşamazsın. Ekipmansız da yola çıkmamalısın.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Tay'la falan karıştırmayın, üzerinde üstten egzantrikli Pony modelinin motoru var. Pony'yi sürmüştüm titreşim yoktu diye hatırlıyorum. Glint iyi motordur zaten fiyatı hacmine gore da çok ucuz değil. Bir ara ben de düşünüyordum.

Motosikleti
    Honda Beat
    Bana da fiyatı uygun özellikler yeterli geldi bir de lifan hakkında öyle kötü yorum görmedim fazla.Motor tecrübem de fazla değil.Düzgün bir Çinli ile başlayayım ilerde fırsatım olursa beğenmezsem değişir zaten.yakın zamanda forumda ilk olabilirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)