Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VT750 Shadow için egzoz önerileri?

REKLAM ALANI

Herkese merhaba. 2005 model Honda VT750 C6 Shadow motorumu yaklaşık 2 ay önce aldım ve aldığım günden beri egzoz arayışındayım. Şimdiye kadar sesi hoşuma giden marka highway hawk oldu ancak modeller hakkında çok bir bilgi sahibi değilim. Egzozdan beklentim sesinin gereksiz şekilde yüksek olup da kulak tırmalayıcı bir ses vermesi değil de bunun yerine daha tok ve güçlü bir ses vermesi. Bilenler kendi bilgilerini yorumlarını katarak marka, model ve egzoz alabileceğim ya da siparişi verebileceğim mağazalar ve satış noktaları önerilerinde bulunabilirlerse sevinirim (İstanbulda yaşıyorum). Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Not: Örnek olarak beğendiğim bir egzozun sesini sizlere göstermek için bir video linki veriyorum, videoyu yükleyen kişi highway hawk marka bir egzoz kullandığını söylemiş ancak tabi model bilgisi yok ve bildiğim kadarıyla modellere göre egzozlarda ses farkı oluyor. Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=h177MdiaQuE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    Cobra egsoza bakın derim.Çok tok bir ses ve düşük devirde sessizlik veren,rölantide "ciklet çiğneten" tabiri ile motorun güzel sesini yansıtan kaliteli bir egsoz sistemidir.Kendimde kullanıyorum çok memnunum,apachecycles da olacak bu ürün bakmanız öneriyorum.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Merhaba modelini yazmamis video da, onu soyle ogrenebilirsiniz.
    Highway hawk in kendi sitesinde online katalog var, orada tum urunleri var, urun kodlari ile birlikte. Kenarda da o urunun uyumlu oldugu motosikeltin marka model yil bilgisi var. Oradan ogrenebilirsin.

Ama cobra lari bende oneririm. Uzun yolda kulak tirmalamiyor. Gazi cok actiginizda bayagi yukseltiyor sesi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)