teklif aldım 1356 tl teklif verdiler gene idare eder.
teklif aldım 1356 tl teklif verdiler gene idare eder.
ben sıfır motor için şaşe ve motor numarası ile teklif alamadım ziraat'ten.
bu bilgiler yeterli olmuyormuş teklif vermeleri için.
honda cbr 250, sıfır, 31 yaşındayım ilk motorum. 1080 lira ödedim axa'ya. bir gün önce 985 teklif etmişlerdi bir gün sonra fiyat yükselttiler. işlemler bitsin diye mecbur yaptırdım..
Bilmiyorum açıkcası Ziraat sigortada durumlar nasıl ancak bugün aldığım fiyat teklifleri beni çooooooook mutlu etti...Açıkcası forumumuzda her sigorta konusu açıldığında altında 1000-1200-1500 tl gibi fiyatların uçuşması beni çok tedirgin ediyordu..
Öncelikle motosiklet annemin üzerinde.. Kendisi 48 yaşında.. 6-7 yıldır üzerinde otomobil vardı.. Allaha sonsuz şükürler olsun kazası yok.. Ancak Motorsiklet ehliyeti doğal olarak yok ve üzerindeki ilk motosiklet buydu.. Geçen yıl ilk kez 301 Tl ye yaptırmıştım Sampo sigortadan..
Geçen yıl içerisinde bir aracın "dur" tabelası bulunan bir caddeden bu kurala uymayarak dikkatsiz bir şekilde yola çıkması sonucu kaza yapmıştım ve doğal olarak karşı taraf %100 de suçluydu ve sigorta kararı da bu şekilde oldu. Bu yıl boyunca , bu durumun sigorta yaptırırken sorun çıkartacağını düşünerek hep üzüldüm...
Son olarak araç 07 plaka 2013 model CBR125...
Ve GELEN TEKLİF HAZIR MISINIZ ?
379 TL Anadolu Sigorta
Bilemiyorum belki bu muydu seni mutlu eden teklif diyebilirsiniz.Ancak hem yaşadığım elimde olmayan talihsiz kaza hemde 07 plaka olması büyükşehir olması ve forumdaki 1000-1500 tl sigorta fiyatlarını gördükten sonra tarifsiz mutluluk sardı beni.. Çünkü 500-600 TL gibi miktarlar bekliyordum
Geri Kalan tekliflerde
Sampo 440
Axa 430
Demir 425
Allianz 548
Ergo 1.006...
SOMPO 642 tl verdi ama PTT 1,000 küsür tl fiyat verdi. Neredeyse iki katı. Facebookta sürekli dolaşan bi paylaşım var; ''hökümet size fiyatı düşürün dedi düşürmediniz, şimdi foku yidinizz.. zırraat ve petata işe el attı hayatımızı kurtardı'' diye paylaşımları görüyor ve gülüyorum..
Doğru değil, bugün 540 TL teklifte bulundular, 535 TL'ye Anadolu Sigortadan yaptırdım.
Muhattap olacak adam bulamazsınız Ziraat Sigortada benden söylemesi.
İki veya üç hafta önce arkasdaşın bmv f650 gs i için ziraate yönlendirdim motosikletlere yapmadıklarını söylemişler. PTT de yapıyor ama ondada sistem yokmuş... Yaptıran varsa beri gelsin.
mart da 213 tl ye yaptırdım axa sigorta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)